Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 noiembrie 2023

Desi recunoaste ca exista o crestere a infractionalitatii Traian Igas anunta disponibilizarea in luna octombrie a 5.500 de angajati MAI


Traian Igas a declarat astazi ca exista o crestere a infractionalitatii dar ca acest lucru se intampla doar datorita faptului ca acum, la nivelul Poliţiei Române,  se inregistreaza toate plangerile cetatenilor:

“Dacă până nu demult toate aceste plângeri ale cetăţenilor nu erau înregistrate în totalitate la nivelul Poliţiei Române, astăzi urmărim ca fiecare eveniment să fie înregistrat, să luăm în evidenţă şi practic urmare a faptului că am început să înregistrăm toate evenimentele sigur avem şi o creştere a infracţionalităţii, dar nu putem spune că fenomenul este scăpat de sub control”, a declarat Igas.

Asa cum era de asteptat Traian Igas nu renunta la restructurarile anuntate la Ministerul de Interne:

“Suntem în plin proces de reorganizare şi restructurare. Vor pleca în luna octombrie 5.500 de oameni din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) şi cu siguranţă procesul de reorganizare nu se va opri aici. În momentul de faţă nu discutăm despre alte disponibilizări Parcurgem un traseu de restructurare, reorganizare şi modernizare al structurilor subordonate ministerului, avem următoarea etapă ceea ce înseamnă modernizarea Poliţiei Române, a Jandarmeriei, modernizarea tuturor structurilor din subordinea ministerului”

Regăsim din rândul poliţiştilor, din rândul jandarmilor, din rândul poliţiştilor de frontieră, practic din toate structurile subordonate vor fi persoane care părăsesc Ministerul Administraţiei şi Internelor. Am traversat un proces de evaluare, iar cei care nu au reuşit să treacă acest proces sunt primii care vor pleca din sistem”

Vin vremuri grele pentru romani.

O sa ajungem sa ne aparam singuri in fata hotilor si a criminalilor?

Va invit sa cititi si aici:

Sa ii spuna cineva domnului Plesu ca Norvegia nu este in UE

Mioara Mantale a fost numita consul general la Strasbourg pentru ca PDL trebuie sa castige cele 1.000.000 de voturi prin corespondenta promise de Baconschi

Aurel şi balaurul – Vania

O curvă – Teo Negura

Parfum uitat, de verde crud… – Luna patrata

de multă vreme… – O papornita cu vorbe

Darul iubirii – Rokssana

ASUMAREA RASPUNDERII – Vlad

USL SE ÎNTRECE CU PD-L ÎN BĂTAIE. DE JOC. DE ALEGĂTORI – Roxana

23 august 1595 – Razvan

La capat de drum ! (via Basarica – Profund Anti basescu) – Popa Teapa

Dupa nemtorizare, cainii rosii s-au poltavizat – Plano 10

Majoritatea decide! Nu vă e clar? – Florin Matei

Am împlinit 6 luni – Cristian Milla

Cei ce pornesc în viaţă cu stângul. Cu şlapul stâng – Cati Lupascu

Republica comasata ! – Basarica

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Desi recunoaste ca exista o crestere a infractionalitatii Traian Igas anunta disponibilizarea in luna octombrie a 5.500 de angajati MAI”

 1. olimpiu
  27 august 2011 at 12:09

  nu i-am vaitat niciodata pe fostii militieni , actualii politisti. in ,,epoca de aur” erau privilegiati, apoi si-au revenit relativ repede dupa socul revolutiei si au castigat multi ani drepturi mult mai mari decat cetatenii obisnuiti…iar acum??? La alegerile din Nemat am vazut cat de mult respecta ei insisi legea si sunt atasati valorilor pt care sunt platiti
  asa ca ok sfertododctului de IGAS! sa-i termine pe fraieri. stiu ca mi se va spune de siguranta cetateanului de … etc, ma doare la basca. stiu ca MAI ca institutie si corpul militienilor este adversarul meu la viitoarele alegeri, ca eu si toti membrii si sutinatorii USL ne luptam si cu ei!!!

  • 27 august 2011 at 12:54

   @olimpiu
   De ce generalizezi? …. nu toti politistii sunt vanduti porticaliilor …. daca o sa simti pe strada ca esti mai vulnerabil sa vezi ce o sa te doara

   • olimpiu
    27 august 2011 at 13:16

    apara-i cat vrei e dreptul tau. al meu e sa ma insel generalizand!! la anul dupa alegeri imi vei da dreptate!!

    • 27 august 2011 at 13:28

     @olimpiu
     Da, ai dreptul sa ai alta parere

    • olimpiu
     27 august 2011 at 15:19

     revin cu un exemplu concret(nu generalizez acum): acu” ceva vreme corpul militienilor din localitatile judetului Neamt se solidarizau cu seful Politiei judetului care la randul lui tinea o pledoarie pro interlopi! ieri aceeasi militieni supervizau mita electorala a tov Pinalti, probabil isi spalau vina in fat tov Basescu care se pronunta pt excuderea lor in primul caz.
     pot sa cred ca se va intampla in majoritatea judetelor la fel la viitoarele alegeri???Pot sa am rezerve mai ales vazand reactia militienilor in zeci de cazuri mediatizate???
     in fond nu eu i-am catalogat pe majoritatea militieniolr : ,,betivi si nenorrociti”, ci seful Politiei Nationale!

 2. ALM
  29 august 2011 at 11:27

  Nu am intervenit la acest topic văzând nervozitatea comentatorilor. Cu toate acestea sunt nevoit să fac o trimitere la articolul despre Poliţia Locală, cea care va prelua majoritatea atribuţiilor Poliţiei Naţionale şi unele tipice Jandarmeriei.

  Esenţa disponibilizărilor este cu totul alta decât cea fluturată de supertitratul Igaş. Poliţia Naţională trebuie pedepsită pentru tupeul de a arăta adevarata faţă a “presedintelui meu” (javră ordinară) şi pentru că nu înţelege că trebuie să se gudure la picioarele potentaţilor zilei. La fel şi Jandarmeria, care apăra apatic iluştrii conducători, savanţi de renume mondial. Una la mână.
  Al doilea motiv este necesitatea politizării legale a structurilor de forţă. Vine anul electoral 2012 şi contracandidaţii trebuie ajutaţi să-şi cunoască lungul nasului. În plus, nu strică o structură militarizată pentru împărţirea pungilor şi şi flyer-elor, pentru paza vilelor baronilor locali.
  În sfârşit, al treilea motiv (nu neapărat ultimul ca importanţă), deturnarea de la bugetul de stat a sarcinilor de asigurare a liniştii şi ordinii publice, plătite prin taxele şi impozitele pretinse de stat şi trecerea lor în sarcina bugetelor comunităţilor locale, respectiv în plată prin taxe şi impozite locale majorate.

  În plus, legislaţia este pregatită pentru ca Poliţia Locală să preia o mare parte din disponibilizaţii lui Igaş. Curios lucru pentru cine nu cunoaşte dedesubturile manevrei. Adică disponibilizaţi ca incapabili (beţivi şi nenorociţi) şi reangajaţi pe funcţii similare în Poliţia Locală? Nu seamană cu “bileţelul” lui Udrea?

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58