Despre acordul dintre Romania si Coreea de Nord – Ori Basescu nu este multumit de calitatea imnurilor si odelor care i se aduc ori vrea sa saboteze comunismul din interior


Dupa cum cred ca ati aflat deja Guvernul Boc a semnat un acord de colaborare cu Guvernul Coreei de Nord in domeniile culturii, invatamantului, stiintei si sportului.

La inceputul acestei saptamani Guvernul de la Phenian a luat hotatrarea sa inchida pentru sapte luni universitatile  si sa trimita studentii pe santiere pentru a reface economia tarii.

Potrivit documentului publicat in Monitorul Oficial, este incurajat si “Schimbul de scriitori, compozitori, artisti plastici, solisti vocali si instrumentisti”, precum si organizarea “in comun de manifestari culturale (expozitii, simpozioane)”. In plus, romanii vor avea ocazia sa vada la televizor filme nord-coreene traduse

Propun Guvernului Boc sa trimita pe santierele din Coreea de Nord toata organizatia de tineret a PD-L in frunte ca “intelectuala” Elena Basescu.

Va propun doua variante:

  • “Anticomunistul” Basescu vrea sa saboteze comunismul din interior
  • Basescu nu este multumit de calitatea imnurilor si odelor care i se aduc si ii cheama pe scriitorii, compozitorii, artistii plastici, solistii vocali si instrumentistii din Coreea de Nord sa le dea lectii pupinbasistilor.

Astept si variantele dumneavoastra.

Va invit sa cititi si aici:

De astazi au inceput restructurarile in MAI, CFR si Posta Romana – Vor pleca cei mai slabi pregatiti sau cei fara relatii?

Dominique Strauss-Kahn va fi eliberat pe propria raspundere din arestul la domiciliu – Daca scapa de acuzatii mai are sanse DSK la presedintia Frantei? – Cine a dorit sa scape de DSK?

Regrete – Vania

Inocentul – 6 – Ilarie

Pasiuni mistuitoare – 1 – Caius

Deformaţie profesională  -Vania

Printese si Printi – Carmen

Blog gratuit până trebuie plătit  -Cristi Milla

Picaturi de roua… – Luna patrata

Exista taceri si taceri…..Rokssana

Toma De Aquino (4) – Zalmoxys

Frumusetea planetei – Supravietuitor

SCLAV AL LUI JOHNNIE WALKER – Vlad

Am întins-o – Teo

Dj Project – Mi-e dor de noi – Razvan

CORECT….! – Corvin

ROMANII – RAMELE PRESEDINTILOR – Plano 10

ROBIT IMPEX SRL – Popa Teapa

Elixirul tineretei, gasit in… insula Pastelui !  -George Valah