Despre mascarada si atarnatorii cu acte care au conturile de facebook dezactivate


NoFreeSpeech

Update 1 – Cititi aici care este mesajul pe care il primim atunci cand incercam sa ne conectam. Adica dovada ca nu ne-am dezactivat singuri conturile:

http://stareanatiunii.com/despre-atarnatorii-cu-acte-care-au-conturile-de-facebook-dezactivate.html

Aflu cu surprindere ca exista cineva, om de televiziune important, care crede ca cei trei bloggeri politici Starea Natiunii, Sibilla si Theodora Marinescu (adica eu) si-au dezactivat singuri conturile de pe Facebook ca sa ajunga eroi.

Cred ca persoana se uita prea mult la emisiunile de televiziune unde “vip-urile” din Romania isi regizeaza divorturi si scandaluri din dorinta de a reveni in atentia publicului. Noi, cei trei bloggeri politici care prin “bunavointa unor prieteni” ne-am trezit cu conturile de facebook dezactivate nu ne ocupam de “mascarade“. Cei ce ne citesc blogurile au inteles acest lucru.

Unii oameni rau voitori ar spune ca importantul om de televiziune vorbeste din experienta. Eu nu pot sa spun asta. Pentru ca eu nu sunt un om rau.

Stiti ca sunt persoane care, ii suspecteaza pe altii de lucruri pe care, chiar ei s-au gandit sa le faca.

Putem demonstra ca nu ne-am dezactivat singuri conturile de facebook prin mesajul pe care il primim cand incercam sa ne conectam. Daca ne-am fi dezactivat singuri conturile primeam cu totul alt mesaj.

Importantul om de televiziune spune ca a avut momente in viata in care a fost obiect de linsaj mediatic. Ei bine, in momentul in care el a hotarat sa faca o schimbare importanta pe plan profesional si cand multi au sarit sa il linseze eu am fost unul dintre cei care au scris ca nu avem dreptul sa il criticam, ca este un om liber  si ca el este singurul care hotaraste ce face in viata.

Dar eu sunt un “NIMENI ATARNATOR CU ACTE CARE SE OCUPA DE MASCARADE”. Probabil ca, pentru omul de televiziune, mai importanti sunt cei care l-au improscat cu noroi. Sa ii pastreze sanatos, zic.  😀

Despre declaratia persoanei ca suntem “niste nimeni atarnatori cu acte” ce pot sa spun? Probabil pentru cunoscutul om de televiziune toti cei care indraznesc sa aiba o opinie in online (pe bloguri sau pe facebook) sunt platiti. Probabil ca este convins ca nimeni nu scrie din convingere.

Ii urez  sa aiba el parte de banii pe care i-am luat noi trei (uite ce generoasa sunt) pentru articolele pe care le-am scris pe bloguriNumai de banii aia si nimic altceva. 😀

Sa auzim si de bine ca de rau am tot auzit!