Diversiunea ofiterului acoperit


manipulare

In orice tara normala, in timpul campaniei electorale, candidatii la presedintie au intalniri cu alegatorii, raspund la intrebari si isi expun proiectul de tara. La noi televiziunile si presa online discuta despre diversiunile lansate de Basescu.

Traian Basescu face ce stie el sa faca cel mai bine, genereaza scandaluri si deturneaza dezbaterea publica spre teme false.

Se discuta ore intregi daca Basescu a lasat sau nu un dosar cu documente secrete in studioul de la Realitatea TV, daca Victor Ponta a fost sau nu a fost ofiter acoperit SIE.

Nu se mai discuta deloc despre arestatul Mircea Basescu, despre mosia Nana, despre cum a luat Ioana Basescu imprumutul de la CEC, despre colaborarea Ioanei Basescu cu Gazpromul, despre fuga lui Cocos din tara, etc

Faptul ca Basescu face si agenda DNA nu mai mira pe nimeni.  Basescu nu poate sa distruga PSD asa cum a facut cu PNL, nu poate sa impuna in fruntea PSD un ins care sa ii execute ordinele. In schimb poate prin procurorii de la DNA sa ceara arestarea preventiva a unor parlamentari, lideri PSD.

Pot sa explice procurorii care instrumenteaza dosarul Microsoft cum a fost posibil ca Dorin Cocos sa paraseasca tara?