Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

1 octombrie 2022

Diversiunea ofiterului acoperit


manipulare

In orice tara normala, in timpul campaniei electorale, candidatii la presedintie au intalniri cu alegatorii, raspund la intrebari si isi expun proiectul de tara. La noi televiziunile si presa online discuta despre diversiunile lansate de Basescu.

Traian Basescu face ce stie el sa faca cel mai bine, genereaza scandaluri si deturneaza dezbaterea publica spre teme false.

Se discuta ore intregi daca Basescu a lasat sau nu un dosar cu documente secrete in studioul de la Realitatea TV, daca Victor Ponta a fost sau nu a fost ofiter acoperit SIE.

Nu se mai discuta deloc despre arestatul Mircea Basescu, despre mosia Nana, despre cum a luat Ioana Basescu imprumutul de la CEC, despre colaborarea Ioanei Basescu cu Gazpromul, despre fuga lui Cocos din tara, etc

Faptul ca Basescu face si agenda DNA nu mai mira pe nimeni.  Basescu nu poate sa distruga PSD asa cum a facut cu PNL, nu poate sa impuna in fruntea PSD un ins care sa ii execute ordinele. In schimb poate prin procurorii de la DNA sa ceara arestarea preventiva a unor parlamentari, lideri PSD.

Pot sa explice procurorii care instrumenteaza dosarul Microsoft cum a fost posibil ca Dorin Cocos sa paraseasca tara?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Responses “Diversiunea ofiterului acoperit”

 1. KKK
  17 octombrie 2014 at 18:23

  Doamne! dar ce bine ii prinde plagiatorului politica nemernica a tatucului Psycho….la fel ca in cazul alegerilor europarlamentare.
  cum pot oameni care urmaresc fenomenul politic si sunt informati..ba mai mult capabili de a discerne , sa fie aburiti de nemernici ca Ponta&Sova + baroniada aferenta in cardasie cu jigodiile care s-au cocotat in fruntea unor institutii de fortza si care acum si-au amintit de comanda stanga-mprejur?????!!!!

 2. 17 octombrie 2014 at 19:59

  Basescu ia dat semnalul lui cocos ca va urma cautarea lui in dosarul microsoft csolicitind urmaririle penale!

 3. 17 octombrie 2014 at 22:24

  Pe Cocos il puteau cerceta primul, ca nu trebuia sa ia vreo aprobare.Au facut zarva cu ministrii ca sa poata fugi Cocos in Dubai.
  Toata gasca lui Basescu ar trebui sa se ascunda din decembrie. Nu-i mai poate acoperi DNA.

 4. ALM
  18 octombrie 2014 at 9:33

  @Theodora
  Din păcate, Băsescu face şi “agenda” dvs. V-am tras de mânecă uneori, în sensul că nu este bine să vă grăbiţi cu “ştirile” calde. Cocoş n-a fugit, fiindcă instrumentarea unui dosar, în faza audierilor, nu implică interdicţia părăsirii ţării de către cei bănuiţi a fi implicaţi. De fapt, Cocoş a colaborat cu procurorii în cazul percheziţiei de ieri şi a anunţat că săptămâna viitoare revine în ţară.
  Chiar dacă cucul nu ieşea pe sticlă, chestiile cu Nana, CEC şi Gazprom nu ar fi fost de interes. “Jurnaliştii moderni” seamănă cu măgarul care este mânat cu un morcov agăţat de un băţ. Cum să scape un subiect ca “acoperitu'”, chiar dacă puteau constata că este o intoxicare, dacă-şi puneau puţinii neuroni la treabă.
  Băsescu manipulează mass-media exact ca ciobanul care bagă oile în strungă. Până şi “documentele” secrete au fost o cacealma! Guvizii au pus botu’ şi au făcut “subiecte” pentru fraieri. N-a fost nimic secret, tocmai d-aia Băsescu s-a făcut că le-a uitat la Realitatea băsistă! Pe el îl interesa să poată debita acuzaţii pe sticlă, ştiind că Realitatea nu va da dezminţiri şi că o armată de “profesionişti” o să întoarcă afirmaţiile lui pe toate părţile, băgând mai adânc în ceaţă cetăţeanul turmentat …

 5. 18 octombrie 2014 at 10:01

  Vezi, dacă românii n-ar mai arde-o intelectual, că ăia culți în cap nu citesc decât clasicii literaturii universale și Istoria Religiilor, și-ar mai răsfoi și câte-un roman de spionaj, n-ar înghiți cu atâta dezolantă naivitate povestea vânătorească a ofițerului acoperit.

 6. KKK
  18 octombrie 2014 at 12:58

  este plagiator. o comisie independenta a stabilit asta apoi a adus Abramburica alta obedienta. Iar despre Cocos trebuie intrebata Lulutza sau speriatul de bombe Nitu care nu i-au dat interdictie!!!
  dar poate treaba cu padurile va urca spaima psdista mai ales ca acolo sunt doi mari combinatori: Guzganul Rozaliu si Raspopitul Scopit

 7. grigore
  19 octombrie 2014 at 8:29

  cind sa intemeiat FSN-UL imediad in timpul revolutiei ,in pline actiuni de teroare si armata nimeni nu avea cum sa stie din o localitate banateana ce se intimpla intr-o comuna cu 2 sate in subordine din baragan cum se formeaza un asa ziz partid fsn format de primarul comunist ,seful de post si un ofiter de securitate bine vazut de multi oameni cu legaturi politice in judet , care sau dat salvatorii localitatii si intemeietorii frontului salvarii nationale apoi ei nu au mai aparut ca si comunisti securisti si militieni dosarele lor disparind de la DIE din judet!

Lasă un răspuns