Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

28 februarie 2024

Dupa modelul concursului “Cel mai urat caine” organizat undeva in SUA poate nu ar fi rau daca am organiza si noi in Romania concursuri cu temele: “Cel mai prost reporter /moderator de emisiune TV”, “Cea mai absurda/aroganta declaratie facuta de un politician”, “Cea mai proasta/enervanta reclama”.


Dupa modelul concursului “Cel mai urat caine” organizat undeva in SUA poate nu ar fi rau daca am organiza si noi in Romania concursuri cu temele:

” Cel mai prost reporter/moderator de emisiune TV”,

“Cea mai absurda/aroganta declaratie facuta de un politician”,

“Cea mai proasta/enervanta reclama”

“Cel mai prost/mincinos articol scris de un ziarist”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

15 Responses “Dupa modelul concursului “Cel mai urat caine” organizat undeva in SUA poate nu ar fi rau daca am organiza si noi in Romania concursuri cu temele: “Cel mai prost reporter /moderator de emisiune TV”, “Cea mai absurda/aroganta declaratie facuta de un politician”, “Cea mai proasta/enervanta reclama”.”

 1. 23 iunie 2013 at 14:35

  propune un chestionar 🙂

 2. 23 iunie 2013 at 16:32

  Nu vreau sa ma exprim ca o sa imi pun pe cap pe cineva de pe aici.
  Parerile sunt impartite si unii oameni devin violenti in limbaj daca numesti pe unul sau altul din lista ,,cel mai…”.

 3. 23 iunie 2013 at 23:09

  @Theodora
  De ce nu scrii o postare despre angajatorii romani, despre antreprenorii romani? Cum ti se par? Care crezi ca sunt punctele lor tari? Dar cele slabe? Ce ne trage pe noi in jos? De ce nu putem progresa? Cum vezi lucrurile?

 4. 24 iunie 2013 at 1:08

  Cel mai bine mi-ar suna un concurs “Cel mai mincinos politician roman din toate timpurile”, eventual “cel mai mare demagog” sau “cel mai mare tzepar”! Bine, nu cred ca ar fi vreo concurenta, cit de cit, la primul loc …

 5. ALM
  24 iunie 2013 at 10:45

  Mai rar aşa o temă nefericită! Concursul din SUA a avut la bază nişte criterii obiective în proporţie covârşitoare. Ceea ce propuneţi dvs, afară de faptul că se bazează pe aprecieri subiective, este şi puternic influenţat politic.

  Giorgio Vasari a fost un pictor considerat mediocru. Cu toate acestea, a excelat cu biografia artistică lui Leonardo da Vinci. Cum îl încadrăm dacă ne propunem să-l apreciem ca artist?

  Cea mai enervantă reclamă, conform canoanelor marketingului, este o reclamă bună! Dacă te-a enervat înseamnă că n-a trecut ca rapidul prin haltă, că a mişcat “rotiţele” ascunse prin creier.

  Aţi auzit de proiectul MCC al lui Constantin Cojocaru? E vorba de un proiect de Constituţie, aşa zisă “a poporului”, care ar trebui să ducă la renaşterea României. Numai că ar trebui să începem cu o revoluţie proletară, să naţionalizăm totul şi să instaurăm ceva care miroase a socialism primitiv.

  Iată mesalul autorului, ajuns şi în “cutia” mea de email:
  “Revin la apelurile mele anterioare şi vă invit să ne unim forţele pentru a opri procesul de distrugere a României, pentru a ne reaşeza ţara pe drumul progresului şi civilizaţiei. Distrugerea ţării se vede, la orice pas, în toate domeniile, şi nu mai poate fi oprită decât dacă noi, poporul român, punem piciorul în prag şi ne ridicăm la luptă împotriva celor care ne-au furat statul, ne-au furat capitalul şi resursele naturale, ne-au distrus locurile de muncă şi ne-au transformat într-o masă de sclavi, în interiorul ţării şi în afara ei.
  Nimeni, în afară de noi, nu ne poate scoate din ruină.
  În goana lor după îmbogăţire şi în ura lor oarbă împotriva poporului român, cei care ne-au furat ţara vor, acum, să facă o Constituţie care să-i apere de toate fărădelegile pe care le-au săvârşit pentru a se îmbogăţi, o Constituţie care să le permită să fure ceea ce a mai rămas din capitalul naţional şi din resursele naturale ale ţării, o Constituţie care să le permită să vândă pământul ţării către străini, o Constituţie prin care vor să regionalizeze România, s-o împartă în feude, pe care să le treacă în stăpânirea străinilor, făcând, astfel, ultimul pas către destrămarea statului naţional al românilor, către transformarea noastră într-un popor fără stat şi fără ţară.
  Pe data de 16.03.2013, s-a constituit Comitetul de Iniţiativă, format din 24 de cetăţeni români cu drept de vot, care a aprobat proiectul de revizuire a Constituţiei României, ca iniţiativă cetăţenească, proiectul fiind publicat în Monitorul Oficial al României, partea I, nr. 294/23.05.2013. Tot pe data de 16.03.2013, Comitetul de Iniţiativă a creat Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor, ca asociaţie liberă a tuturor românilor care vor să pună umărul la adoptarea unei Constituţii a României prin care să ne luăm ţara înapoi, să construim un stat al nostru, al românilor, un stat cu ajutorul căruia să-i aducem în faţa justiţiei pe cei care se fac vinovaţi de subminarea economiei naţionale şi a statului român, să ne luăm înapoi fabricile, uzinele, băncile, pădurile, pământurile, de care am fost deposedaţi, un stat cu ajutorul căruia să recreem cele 4 milioane locuri de muncă, distruse de uzurpatori, un stat care să ne apere drepturile şi libertăţile noastre, nu privilegiile lor, să ne apere integritatea teritoriului naţional, un stat care să ne redea demnitatea şi mândria de a fi români.
  Ei vor continua să se certe pe pradă şi vor face tot mai multe şi mai mari greşeli. Putem folosi greşelile lor, pentru a spune adevărul, pentru a ajuta poporul să vadă adevărata lor faţă, să vadă în Mişcarea noastră calea prin care putem scăpa de hoţi, de sărăcie şi de umilinţă.
  Mişcarea pentru Constituţia Cetăţenilor este PROIECTUL care poate şi trebuie să UNEASCĂ poporul român, ACUM.
  Putem să-i oprim să adopte Constituţia LOR. Putem să IMPUNEM Constituţia NOASTRĂ.
  Dacă şi numai dacă vom fi UNIŢI şi MULŢI.”

  • 24 iunie 2013 at 10:53

   @ALM
   temele nu au cum sa fie fericite sau nefricite, dupa parerea mea, temele au un singur rol, sa provoace o reactie, un raspuns 😀

   • ALM
    24 iunie 2013 at 10:57

    Mda, aveţi dreptate! Să vedem “ratingul” ca să apreciem reacţia. Până acum este 4 spre 5 …

    • 24 iunie 2013 at 11:39

     @ALM
     raitingul este afectat de caldura, de faptul ca oamenii sunt plecati la mare sau la munte si de faptul ca nu mai am cont de facebook.
     S-au gasit niste indivizi sa ma roapoteze de cont fals … si nu sunt pedelisti ca aia daca vroiau sa imi inchida contul ar fi actionat in perioada preelectorala si electorala … astia sunt din usl …. nu inteleg ca ce scriu eu sunt avertizari si ca ar trebui sa imi multumeasca cand le atrag atentia … au impresia ca ii atac.

  • dorian65
   24 iunie 2013 at 12:33

   @ALM
   Subscriu la ce ati scris mai sus.
   @Theodora
   Pai draga Theodora ai devenit incomoda pentru unii care considera ca o data ajunsi acolo sus isi pot permite chiar orice si oarecare Theodora care respecta principiile, provaduite de ei, indrazneste sa ii traga de urechi.
   ,,Hai lasa-ma ca asa nu se mai poate!”au zis baietii.
   Au un comportament de copii rasfatati care cred ca ce fac ei este bine. ““O fi doar pentru ei!

  • 24 iunie 2013 at 12:52

   @ALM
   N-am sa ma leg de fericirea sau nefericirea postarii… ca sa fiu sincer, nu vreau sa-i supar decat pe basiti.

   Cred ca dl Cojocaru tocmai s-a inscris in concurs la o sectiune pe care Dora a omis-o – “Politicianul cu cea mai inconsistenta vrajeala” sau ceva de genul asta, fara insa nici o sansa, pentru concurentul din vorbire, de a ajunge pe podium.

   Dl Cojocaru aduna in chemarea sa, ca intr-o traista cu de toate, tot felul de observatii critice dupa modelul “Victoria – 50 de salamuri intr-unul singur” (toate cu soya), tot felul de indemnuri ambigue de genul “zdrobiti oranduiala cea cruda (crunta?) si nedreapta”, dorinte de unire si solidaritate, punand in fruntea “boborului” un guvern – probabil – de 24 de cetateni cu drept de vot (deci fara cazier? si fara imbibatie alcoolica?) si nu incepe cu o proclamatie ci direct cu Constitutia Cetatenilor (ai carei cetati?).

   N-am citit-o. S-ar putea sa aiba si idei bune dar nu spune nimic cum ii da pe astia de acum la o parte. Cu pliciul? Cu shpray de muste? Cu voarba buna?

   Eu cred ca se baga singur in seama… Ca asteapta o invitatie la “pus botul”. Nu poti fi invitat daca nu te-ai remarcat. Uitati la ratacitul ala cu plete din Parlament, care vrea sa se marite oficial… A reusit.

   • ALM
    25 iunie 2013 at 10:43

    Domnule Incognito, Internetul abundă în invitaţii la revoltă, la făurirea viitorului luminos, bănuiesc că sub conducerea şi îndrumarea autorilor. Eu nu înţeleg cum pot exista oameni care să “pună botu'” la tâmpeniile emanate de Cojocaru. Începând cu euroii ăia propuşi pentru ca fiecare, de la faşă la barbă albă, să demareze o afacere.

    Presupunând că se vor aduna suficienţi fraieri, că vor reuşi să depună proiectul MCC şi, mai mult, să devină viitoarea Constituţie a României, efectele vor fi cumplite! A doua zi România va fi sub embargou, cu actele pentru eliminarea din UE şi NATO la semnat! Nici Putin nu cred că ne-ar vrea.

    Acest individ, care se dă drept economist, nu ştie că nu contează capacitatea de producţie decât în condiţiile existenţei pieţelor! Groaznic! Şomajul nu se poate rezova în situaţia actuală şi viitoare decât prin reconversie profesională, prin găsirea de nişe refuzate de occident. Nici Valeev nu credea că planul lui va deveni viabil vreodată!

    Cred că vă referiţi la Remus Cernea, cel pe care am avut dezonoarea să-l cunosc personal. Deştept individ! A reuşit din mâzgălitor pe blogurile altora să ajungă deputat! Munca cu gura este încă prolifică în Românika, chiar dacă la colţurile gurii sunt urme scârboase!

 6. 24 iunie 2013 at 17:01

  @Theodora
  Nu ti-au placut zicerile lui Tismaneanu? 😆

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58