Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 noiembrie 2023

Fara dialog, inversunati, dezbinati, ne indreptam cu hotarare spre violenta


nu violentei

Suntem inversunati, dialogul lipseste cu desavarsire desi este mimat de toti, suntem plini de ura si intoleranta. Cele doua subiecte Rosia Montana si cainii maidanezi ne-au dezbinat si ne-au impartit in tabere.

Drumul pe care a pornit cu hotarare Romania este un drum gresit, care nu poate sa duca la altceva decat la explozii de violenta. Cine vrea violenta in Romania?

Va puteti imagina o confruntare pe strazile Bucurestiului intre iubitorii de caini care nu doresc eutanasierea maidanezilor si cei care se bucura ca maidanezii vor fi eutanasiati?

Dar o confuntare intre cei care sustin proiectul Rosia Montana Gold Corporation – RMGC si cei care se opun proiectului?

Sper ca  serviciile speciale au informat si guvernul va lua cele mai bune decizii.

Daca vreti sa stiti traseul marsului nr. 5, din 29 septembrie 2013, impotriva proiectului Rosia Montana 2013: Metrou Parc Titan – Bd Nicolae Grigorescu – Bd. Camil Ressu – Dristor – Bd. Mihai Bravu – Str. Dristorului – Str. Delea Nouă – Calea Călărași – Bd. Corneliu Coposu – Bd. Ion C. Brătianu – Piața Universității. (8.1 km)

Intalnirea este la 16:00 in Parcul Titan la metrou. Se pleaca in directia Piata Universitatii la 18:00.

A, si sa nu uit mai este ceva. Prounerea pentru Noul cod rutier este un alt subiect capabil sa produca proteste de strada, conflicte, haos. Dar despre subiectul asta o sa scriu maine.

Sa auzim si de bine!

Tags: , , , , , , , , , , ,

28 Responses “Fara dialog, inversunati, dezbinati, ne indreptam cu hotarare spre violenta”

 1. 27 septembrie 2013 at 13:41

  Pai fara iesirea in strada, nu se rezolva nimic! Basescu Traian este mai rau decat a fost Ceausescu, nu este clar? Asta este problema Romaniei si nu neaparat Rosia Montana sau cainii vagabonzi! Neorocitul Basescu trebuie dat jos, chiar si cu violentza, daca altfel nu scapam de el! A saracit tara, a inglodat-o in datorii, a omorat atatia romani prin inchiderea de spitale, iar el are nu stiu ce vila, de milioane de euro, etc.! Se tine cu dintii de putere, pentru ca daca ramane fara imunitate, la Rahova isi va petrece somnul de veci, averea ii va fi confiscata si ramane ca un tiran, in istoria Romaniei! Chiar asa, de ce nu este acuzat de genocid? Ehe, imi pare rau, dar era mai elegant locul de veci de la Rahova, decat acela din cimitir! Ma rog, Basescu nu mai are mult! I se apropie “sorocul”!
  un simplu sociolog, Timisoara

  • Emil Vulcanescu
   27 septembrie 2013 at 19:46

   @claraandre34
   Clujul saluta Timisoara !
   De ce Rahova si nu Periprava ?

   Sa fii iubita …
   Cu stima Emil

 2. Emil Vulcanescu
  27 septembrie 2013 at 14:02

  Draga Theodora
  In cei 23 de ani nu a fost nici un dialog ! ! !
  ” ALESII ” au facut ce le-a dictat interesul personal si multinationalele ….

  Nu crezi ca ar fi timpul ca parlamentarii nostri sa ne reprezinte ?

  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 3. Marian
  27 septembrie 2013 at 18:55

  Cine-i de vina pentru lipsa dialogului , pentru inversunarea cu care ne aparam ” principiile ” , cine-i vinovat pentru dezbinarea natiunii romane ? Nu cumva ” alesii ” nostrii , “clasa politica” , care pana sa fie aleasa, votata , se dau drept mari iubitori ai dialogului iar dupa …uita si definitia cuvantului dialog , si mai ales cine , si de ce i-a trimes in acel loc numit Parlament ! Din pacate o reintoarcere la momentul 0 al Romaniei care probabil este Duminica Orbului nu mai este posibila . Trebuie sa inteleg ca pe 29 septembrie te vei confrunta { depinde de ce parte a ” baricadei ” te vei afla } , cu Vlad cel Groaznic ? Daca-l vei intalnii transmite-i …. tot respectul meu ! Cat despre ” servicii ” stai tu linistita si nu le duce grija : mare minune de nu jumatate , dintre cei ce vor participa la mars si miting sa nu fie din cadrul ” serviciilor ” in misiune ordonata 😉 ! ce-ti pot ura ? Sanatate , sa ai grije de tine si mai ales…sa ai in geanta un batic ceva 😉 !!!!

  • 27 septembrie 2013 at 21:10

   @Marian
   Aproape sigur sunt de aceeasi parte a baricadei cu Vlad cel Groaznic 🙂 eiii nici chiar jumatate … dar depinde si ce fac ei acolo, nu?
   Multa sanatate si tie Marian si familiei tale!

 4. 27 septembrie 2013 at 22:17

  Nu sunt teme care sa preocupe prea multi români.
  In privinta câinilor, majoritatea românilor este de acord cu eutanasierea in conditiile legii votate.
  Temele sunt doar pretexte pentru viitoare jocuri politice.

 5. 27 septembrie 2013 at 23:57

  Nu “suntem” ci “sunteti”.
  Sunteti botisti. Puneti botul la frimituri. Sunteti manipulati de indivizi “inversunati”, pentru care “dialogul lipseste cu desavrsire” atat in subiectul Rosia Montana cat si in subiectul “cainii maidanezi”.

  Romania e “reinscrisa” de cel putin 9 ani pe pe “un drum gresit”. Romania incearca de circa trei ani si jumatate sa paraseasca acest drum, inca de cand se cerea imperios opozitiei de atunci formarea unei aliante antibasiste. Tradarea ideii de antibasism prin pactul de cohabitare tradarea aliatilor (Aliantei Centru Dreapta), tradarea electoratului de catre PSD in frunte cu secretarul sau general Victor Ponta, dovedeste ca ignorarea mijloacelor democratice de catre o gasca comunista venita la putere doar ca sa o inlocuiasca pe cea fascista nu poate decat sa deschida calea violentei.
  Dar cine si cui sa atraga atentia? Si cum? Tu? Cine esti tu? Dora era PSD-ista, socialista (OK…, cu sorgintea nu sunt sigur…). Tu imi pari un (o) basist(a), ce poarta dupa sine, inca, “pomul” cu flacoane de la reanimare (ca mai toti PDL-istii ramasi in PDL sau “sariti” gardul pe la alte “misculatii” asa zis “populare”, “civice” sau mai stiu eu cum, ungurene sau nemtene) , care – sincer – cred ca nu-si mai revine si caruia i-ar sta mai bine cu manecile “chimonoului” legate la spate.

  Sigur, imaginatia bolnava a unora poate chiar instrumenta
  “o confruntare pe strazile Bucurestiului intre iubitorii de caini care nu doresc eutanasierea maidanezilor si cei care se bucura ca maidanezii vor fi eutanasiati?”
  In aceasta directie cu care am chiar impresia ca voi, astia de va place sa marsaluiti “paramilitar”, ne amenitati (chiar tu o faci voalat aici, pe blogul tau cumparat de-a gata de la Dora), cred ca ar trebui sa te adresezi Locotenentilor si Aspirantilor SRÎ-ului (Serviciul Roman de Îmbarligatori), cu misiuni pe acest blog.

  In privinta “serviciilor” sunt sigur ca intrebarea ta este doar retorica nici tu nefiind un ratacit “p’aciulea”. Sau, acum, nu mai dati si nu mai primiti ordine prin TV., ci prin “Hai ca se poate”?

  “A, si sa nu uit mai este ceva.”.
  Ca sa nu fiu nevoit sa subliniez tot timpul, cand eu – de fapt – stau de vorba cu tine si nu cu Dora, am sa ma adresez Dorei cu Dora – evident – si tie cu JOjr.
  JO este prescurtarea denumirii date de politisti, acum trei ani, “fiintei extraordinare” de la Cotarceni, iar jr. inseamna “junior”… Iti place? Sper!… Si ca sa te alint am sa-ti mai zic din cand in cand “baby”… O sa fie geloasa Dora…

  P.S. Sa stii ca nu exista oameni sanatosi la cap care ” se bucura ca maidanezii vor fi eutanasiati”.
  In schimb, “iubitorii de caini” pe care i-am vazut demonstrand mi s-au parut, in cvasitotalitate, din cei ce ar putea plimba galosul, legat de sfoara, prin curte pe la Odobleja, chemandu-l “cutu, cutu..”.

 6. anca
  28 septembrie 2013 at 7:37

  “majoritatea românilor SUNT de acord” se zice.. şi, da, acei români, cei neevoluaţi sunt de acord cu legalizarea crimei…

 7. ALM
  28 septembrie 2013 at 9:22

  Care crimă, disperatelor “evoluate”? Vă opreşte cineva să adoptaţi şi să vă transformaţi apartamentele în coteţe? Vă opreşte cineva să adoptaţi la distanţă? Crimă este că prin oraşe care se vor europene să umble haite de câini vagabonzi, înfometaţi şi răpciugoşi, purtători ai virusului turbării!

  De unde atâtea adăposturi şi 10 lei pe zi, masa pentru fiecare căţel abandonat? V-aţi învăţat să protestaţi pe banii altora! V-aţi învăţat să protejaţi fraudele “oengeurilor” care mor de grija căţeilor şi (mai mult) de propriile buzunare.

  Halal ţară europeană! Cu principalii reprezentanţi ţiganii ciorditori şi câinii vagabonzi!

  • Emil Vulcanescu
   28 septembrie 2013 at 15:01

   Domnul @ ALM
   Leaganul de copii din Cluj are 8 lei pe zi “per” copil . maidanezii au 10 lei alocati … ii echitabil ?
   ……………………………………………….

   Incep sa-i dau DREPTATE , prietenului @incognito , cel ce scrie pe acest blog nu mai este Theodora Marinescu ! ! !

   Sa fiti iubit …
   Cu stima Emil

   P.S. Draga Theodora , te-ai grabit cand ai ” vandut ” BLOGUL , te puteam ajuta sa-l vinzi pe BANI , nu pe bani de tigari !
   Sa fii iubita … , Multa Sanatate tie si familiei iti doresc .
   Cu stima Emil

   • 29 septembrie 2013 at 10:34

    @Emil Vulcanescu
    Nu am vazndut nimic domnule Emil 🙂
    A fost o gluma pentru Incognito
    Pot sa probez adica sa il conving pe domnul ALM sa scrie cateva articole.
    Dansul pana acum nu a vrut

    • Emil Vulcanescu
     29 septembrie 2013 at 13:45

     Draga Theodora !
     Acum te “recunosc” , domnul ALM nu trebuie sa-ti probeze NEVINOVATIA si sa scrie articole ! ! ! , i-am citit postarile si de pe alte bloguri , nu si-a schimbat opinia despre ” lume si viata ” ! ! !
     Sa fiti iubiti …
     Cu stima Emil

    • 29 septembrie 2013 at 19:08

     @OJjr.

     …Si cum ai sa-l convingi? Cum ai facut cu Dora?

    • 29 septembrie 2013 at 19:12

     Sorry! Am scris @OJjr. in loc de JOjr. Ce sa-i faci? Nu m-am obisnuit inca cu numele “finului”…

  • Marian
   29 septembrie 2013 at 5:02

   @ALM Respect stimate domn ! Este prima oara cand va vad suparat si pe cinstea mea ca aveti pentru ce !!! Aceasta ” anca ” o merita din plin , ea si altele ca ea ! Stima si respect onorate domn !

   • ALM
    29 septembrie 2013 at 19:16

    @Emil Vulcănescu şi Marian
    Îmi pare rău, nu sunt bun diplomat! Dar, cred că aveam ceva circumstanţe atenuante: tocmai mă întorsesem din plimbarea obligatorie de o oră, scăpat de “capsare” ca prin urechile acului. Era tot ce-mi mai lipsea!
    Astă seară am văzut şi o scenă (la TV) cu o mahalagiaică evoluată, care sărea la bătaie pentru un câine vagabond. Dar, ce să vezi? Nu voia să-şi asume responsabilitatea asupra lui, cum îi cereau cei care nu voiau câinele liber pe stradă.

    Spre deosebire de unii dintre dvs, găsesc tema de mare actualitate. Nu sunt într-un cuget şi-o simţire cu restul articolului şi complet contra utilizării unui blog politic ca loc de organizare a protestelor de stradă. Poate fără să-şi dea seama, gazda noastră a mai băgat o pană în fisura care desparte “faliile” percepţiilor politice. Deoarece partizanatul nu coagulează decât grupurile cu aceleaşi păreri, în general gata formate. Ori, un blog politic trebuie să creeze condiţii pentru dialogul între TOATE părerile care definesc eşicherul politic.

    Îmi pare rău pentru stimata Theodora că nu reuşeşte să-şi păstreze un echilibru în evaluarea unor situaţii care au dus la învrăjbirea cu tentă violentă. Noroc că Guvernul nu se lasă manipulat de strigături şi anulează punct cu punct protestele cu mize false. După părerea mea, “mişcarea” împotriva proiectului Roşia Montană a devenit “supa primordială” din care se speră că vor răsări noi lideri politici şi, de ce nu, apariţia unui nou partid care, împreună cu PDL, cu Mişcarea Populară şi cu ce alte ciurucuri s-or mai ivi, să torpileze cu sârg toate acţiunile USL-ului. Poate, din punct de vedere politic, USL-ul merită să fie scărmănat, ca să iasă din starea de automulţumire. Dar, din punct de vedere economic, aiurelile astea sunt pietre de moară agăţate de “picioarele” interesului general. Din păcate, nu suntem în situaţia Italiei, cu legi economice bine făcute, care permit ca economia să funcţioneze aproape în orice condiţii, lăsând politicul să se zbenguie cu alegeri guvernamentale din 3 în 3 luni. La noi, la nivel economic, încă nu se poate face o predicţie pentru următoarele 3 luni! Nimeni nu poate să “bage mâna în foc” cu privire la fiscalitatea de mâine şi nimeni nu mai speră că va fi mai puţin împovărătoare! Mulţi ne-am făcut visuri, puţini mai credem în ele. Din păcate, suntem în faţa dilemei lui Adam când a trebuit să-şi aleagă nevasta …

    • Emil Vulcanescu
     1 octombrie 2013 at 19:44

     @ ALM
     Am mai scris ca sunt un Mare Pacatos … de “diplomat” nu mai vorbesc …
     Sa fiti iubit…
     Cu stima Emil

     P.S. Mi-a placut postarea dumneavoastra : ” Cainii LIBERI iar copii in lesa si daca se poate si cu botnita ” .

 8. 28 septembrie 2013 at 15:38

  La Stockholm, Helsinky, Sanct-Pdetersburg, Talinn,Riga, Vilnius, orase cu oameni evoluati, n-am intâlnit maidanezi pe strazi.
  Delectati-va cu poze de la Ermitaj!

 9. 29 septembrie 2013 at 10:56

  Este tot Theodora! Numai ca, de la un timp, incearca sa se dea cu liberalii.Este in trend cu majoritatea blogurilor liberale. 🙂

  • 29 septembrie 2013 at 11:36

   @plano
   Vai de mine domnule Plano, sunteti intr-o mare eroare 🙂
   Postacii Pnlisti – crinisti sunt cei care m-au lasat fara cont de facebook.
   Am fost etichetata ca socialista de sorginnte comunista, au ajuns pana la situatia penibila sa ma stearga dintr-o poza pe care bloggerii au facut-o cu Crin Antonescu. Faptul ca sunt republicana a fost considerata o situatie inadmisibila 🙂 M-au raportat, m-au blocat, m-au jignit …. nu va puteti imagina
   Cum sa ma dau cu liberalii?

  • 29 septembrie 2013 at 12:48

   Vai de mine si de mine, domnule Plano, sunteti intr-o eroare imensa.

   Eu cred ca Dora danseaza samba in Cuba acum,sucita si invartita de “fidelii” de la Santiago, cu banutii luati pe blog.

   Cel ce posteaza este cu siguranta JOjr., tandara de liberal-democrat stoicano-valeriano-stolojana, ajuns democrat-liberal di baSSano.

   Ceva mai sus, la comentariul de alaltaieri, de la ora 11:57, am avut o tresarire (mi-am spus “E Dora!”) cand, in loc de “Victor Visarionovici Ponta” a aparut scris in comentariul meu doar “Victor Ponta”.

   Totusi, vazand ca frecventa postarilor e cu totul alta, ca neglijarea blogului si a comentariilor cate o zi intreaga si chiar doua nu-i este caracteristica Dorei (cum nu-i e nici cea a tematicii postarilor…) si ca nici de data asta nu ataca la baSSe, a uitat complet de raul tuturor relelor din tara asta, mi-am revenit la concluziile – e drept, deductive – anterioare: “Nu e Dora…, faza cu “visarionovici” a fost doar o “fumigena baSSita…”.

   P.S. Daca nu stiti ce inseamna JOjr. puteti sa-mi cititi comentariul anterior sau sa ma-ntrebati.

 10. 29 septembrie 2013 at 15:48

  Draga Dora, oriunde te-ai afla
  Imi inchipui (si simt o mare bucurie facand asta), ca esti bine, sanatoasa si te bucuri din plin de viata, ca ai scapat de toate relele de pe aici si ca iti poti ingriji cu succes tatal, fara sa fii nevoita sa il inscrii pe vreo lista de asteptare, chiar daca, dupa vanzarea blogului, pensia dumnealui nu mai este vitala pentru tine.
  Dupa ce ti-a fost luat pe gratis FB-ul, poate ca a fost mai bine ca l-ai dat si ca nu l-ai dat pe degeaba…

  Pentru tine cred ca chiar nu mai conteaza ca astia, pe aici, dau cu rahat in in Antena3 folosindu-se tocmai de numele tau, blogerita care apara, nu de mult, libertatea de exprimare a presei.
  Poate nu stii dar se incearca linsarea Antenei3 intocmai linsarii FB-ului tau, bagandu-se in fata (culmea) numele tau pentru Antena3, intocmai cum s-a procedat cu denumirea de “liberal” in cazul FB-ului tau.

  Astia zic ca esti tu dar n-au nici o chestie, nici o problema… N-au tata, n-au mama… Nici pe Basescu nu-l mai au (in grija)…

  Se-aduna-n PU si plang pe mormant strain pana cand, la un semn, deschisa-i calea si pornesc in mars fortat, deocamdata doar cu pretentii paramilitare, visatoare de rasturnare de ordine, de asasinare legionara de guvernanti si parlamentari, compromitand insasi ideea de protest si toate acestea sub semnatura ta.

  In fine, ma bucur ca esti departe de toate astea si chiar te inteleg daca, beneficiind de tot ce-si poate dori un om (sanatate, dragoste si prosperitate), nici nu te doare-n… nicaieri…

 11. 30 septembrie 2013 at 14:35

  Nu te-ai dat cu liberalii Theodora?! Ia sa te sterg de pe lista de prieteni Facebook , eu credeam ca esti de-a noastra :)) 😉

 12. 30 septembrie 2013 at 20:25

  Ar fi o afare buna sa fie vinduti la Chinezi.

 13. Emil Vulcanescu
  1 octombrie 2013 at 8:04

  Iată de ce “nu a mai putut” să trăiască Adrian Păunescu…

  IMPOZITE ŞI TAXE

  Adrian Păunescu

  De ce nu puneţi şi pe râs impozit
  Şi birul progresiv pe sărăcie?
  De ce nu puneţi taxe pe-ntuneric?
  Impozitaţi şi vântul ce adie!

  Ar fi păcat să ezitaţi în crima
  De-a confisca şi sângele din vine,
  Continuaţi prăpădul cu ardoare
  Şi răul ce vă face-atât de bine!

  Taxaţi iubirea, somnul, nostalgia,
  Penumbra, deznădejdea şi oftatul
  Şi unghiile care cresc într-una,
  Distrugeţi tot, de-a lungul şi de-a latul.

  Nu-i logic să nu puneţi nişte biruri,
  Pe nou născuţi, ce nu ştiu cum îi cheamă,
  Lucraţi neiertător şi echitabil,
  Impozitaţi şi laptele de mamă.

  Dar ce fiscalitate este aia
  Din care nu se fură-ntreaga pâine
  Acestui neam ce şi-a luat maidanul
  De-a nu trăi în lesă ca un câine?

  Taxaţi sever şi strângerea de mână!
  Impozitaţi total telepatia!
  Luaţi atâtea piei câte vă place
  Şi desfiinţaţi prin taxe România!

  Ce e complicitatea asta bleagă
  Cu sărăntocii şi dezmoşteniţii?
  Tot au şi ei ceva să dea ca taxă,
  Treziţi-le revolte şi ambiţii!

  Voi nu vedeţi că omul mai respiră?
  Cât amânaţi sentinţa capitală?
  Loviţi la oase naţia întreagă,
  Înduioşarea e un fel de boală.

  Adăugaţi impozite şi taxe
  Pe taxe şi impozite, cuminte,
  Impozitaţi şi lacrima şi ploaia!
  Taxaţi adânc şi morţii din morminte!

  Impozite pe floarea dăruită,
  Impozite pe cald, ca şi pe rece,
  Impozite pe rouă şi pe lună,
  Impozite pe notele de 10.

  Cafeaua, ceaiul, apa de fântână,
  Fereastra, uşa, merită accize
  Când, cu o poftă tragică, Guvernul
  Îi dă un nou impuls acestei crize.

  Impozite şi taxe pe cuvinte,
  Dar biruri pe ecou şi pe tăcere,
  A jupui poporul este nobil,
  Când nu-i mai laşi nici dreptul să mai spere.

  Hei, Românie, parcă răstignită,
  Degeaba vrem să te-ntrebăm “Quo vadis?”,
  Nici să trăim aici, nu-i cu putinţă
  Nici să murim acum nu mai e gratis.

  La luptă împotriva tuturora,
  Într-un neomenesc război promiscuu,
  Trăiască lanţul ce ne intră-n oase!
  Trăiască Taxa, Jaful, Moartea, Fiscul!

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58