Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iunie 2024

Felicitari Ionut Cristache!


Ionut Cristache jurnalist Antena 3

Ionut Cristache este tanarul jurnalist de la Antena 3 care, a reusit sa ii produca o criza de nervi lui Basescu Traian, o criza foarte mare de nervi daca este sa ne luam dupa reactia pe care demisul a avut-o.

Nu, Ionut Cristache nu i-a varsat paharul cu whisky lui Basescu asa cum am putea banui daca am citi/vedea doar reactia celui care ocupa ilegal functia de presedinte al Romaniei. Ionut Cristache este jurnalistul de la Antena 3 care, in urma unor anchete, a descoperit ca Ioana Basescu (fiica presedintelui demis al Romaniei, Traian Basescu) este notarul roman, singurul notar roman care a legalizat achizitiile facute de Gazprom, prin filiala Nis Petrom, in Romania. De ce a ales Gazpromul dintre toti notarii romani tocmai pe Ioana Basescu?

Ionut Cristache a dezvaluit cu documente relatia pe care familia Basescu o are cu Gazpromul, adica cu Kremlinul, cu presedintele Rusiei Vladimir Vladimirovich Putin. A demonstrat ca orientarea pro-Vest de care ne tot vorbea Basescu Traian este o minciuna. Daca esti  pro-Vest primesti bani de la rusi?! Banii rusilor sunt buni sa achiti cu ei avansul pentru achizitia mosiei de la Nana?!

PetSmart PetsHotel Cutomer Satisfaction Survey

Oare ce parere au Departamentul de Stat al SUA, Ambasada SUA, fostul ambasador al SUA in Romania domnul Gitenstein, doamna Victoria Nuland Asistentul pentru Afaceri Europene si Eurasiatice din cadrul Departamentului de Stat al SUA care tocmai a vizitat Romania, Philips Gordon, fost subsecretar de stat la Departamentul de stat la SUA  si toti ceilalti inalti demnitari ai SUA care l-au sprijint pe Basescu Traian?

Cum ramane cu declaratiile ca USL-ul vrea sa indeparteze Romania de SUA si de UE si sa o apropie de Rusia?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

81 Responses “Felicitari Ionut Cristache!”

 1. Judyindesguise
  18 ianuarie 2014 at 16:51

  A fost TARE. N-am mai vazut de ce a fost in stare BaSSe in continuarea conferintei de presa dar faptul ca Ionut Cristache a fost primul la microfon l-a luat prin surprindere pe mafiot.
  As spune ca abia astepta sa-i ridice cineva la fileu subiectul pentru a putea striga prin eter, catre Occident, “minciunaaaa…” dar, sa fie “din prima”, cand nici nu apucase sa isi “ridice garda”, cand nici nu i se risipisera din cap vapoarele de Whisky din “pregatire”, a aratat ca nici Neptun si nici Poseidon nu-l mai prea inghit.
  Cred ca (a posteriori) prefera acum sa se fi indreptat spre pupitrul baSSedential cu Tanga(lezii)-n vine.
  Si – parca nefiind destul – a sarit cu gura (pai cu ce altceva), a doua zi, tot la Antena3, OS-ul de la Gotroceni (Oparitul de Seviciu).

  Presa occidentala chiar vorbeste ca baSSelu’ lui “3fun”-elu’ sta cu fata la Occident si mimeaza amorul, iar cu rusii o arde pe bune, pe la spate, inca de cand era “tovarase” – la Amsterdam – cu Victor Bout.
  Macar atunci era BENEFICIUL STATULUI socialist roman, avand si el posibilitatea sa-si linga degetele.
  Acum se vorbeste ca livreaza, tot pe filiera ruseasca, in PROFIT PERSONAL, armament usor, sirienilor, folosind tot La (propria) Famiglia (via Frattelo Mirciulica?), motiv pentru care s-a “obosit” sa-l viziteze The USA Mail.

  Felicitari Ionut Cristache, Felicitari Razvan Dumitrescu, Felicitari Radu Tudor, Felicitari Oana Stancu, Felicitari Adrian Ursu, Felicitari Antena3, Felicitari Dan Voiculescu.

 2. julian
  18 ianuarie 2014 at 17:41

  da felicitari lui ionut la care a fost f sigur pe el si nici tot parlamentul actual nu au putut sal faca pe base sa faca o criza de isterie

 3. 18 ianuarie 2014 at 18:44

  As remarca un fapt interesant: iesirea, de o virulenta neverosimila si de un nivel suburban compatibil doar cu cea mai sordida circiuma din port, s-ar putea explica doar prin faptul ca Mari Nelu STIA DINAINTE ce avea de gind sa intrebe Ionut Cristache. Este reactia tipica a celui care tipa inainte de a fi lovit!
  Intrebarea ar fi cine sa-l fi prevenit pe “presedinte” despre ceea ce urmeaza.
  Dupa cum se stie, serviciile au oameni infiltrati in toate mediile, inclusiv in presa. Numai ca acei oameni sub acoperire au, oficial, scopul de a lupta cu “dusmanii poporului”, nicidecum de a-l ajuta pe Basescu in lupta sa contra presei libere. Si-atunci?

 4. Rica Venturiano
  18 ianuarie 2014 at 18:52

  O radiografie a situatiei societatii romanesti de la 1881, care se potriveste PERFECT, cu cea de azi. Nu pot sa spun decat ca fara a avea numele autorului, si data la care a fost publicata, cu “actualizarea” limbii romen, ai fi zis ca un ziarist de a scris cel mai bun editorial.

  “Mihai Eminescu – Patologia societatii noastre (Ziarul Timpul, 4 ianuarie 1881)

  În situatiunea politica si în conditiunea civila ce s-a croit familiei române prin noile legi se simte de toti o stare de siluire si o anomalie, cu toata organizatiunea savanta a institutiunilor, în toate raporturile sociale traditionale, încât am ajuns sa nu credem în nimic stabil. Putem zice ca nu este un singur om serios între noi, fie martor fie autor, în revolutiunile ce ne-au agitat si ne agita de treizeci de ani, care sa creada în stabilitatea starii de lucruri în care ne aflam; nu este om care sa nu se întrebe când o sa se sfârseasca aceasta opera interminabila de schimbari care divizeaza din ce în ce mai mult societatea noastra în tabere ostile.

  Nu ne adresam aci la oameni cari gasesc un motiv de optimism în satisfacerea apetitului lor si ambitiunilor lor personale. Aceasta clasa de oameni nu este facuta nici sa simta , nici sa înteleaga conditiunile superioare de existenta si de trai pentru o societate si nici este în stare a da cel mai mic ajutor pentru consolidarea societatii. Vorbim pentru oamenii cari sunt preocupati de conditiunile de existenta, de prosperitate a societatii si cari se îngrijesc de soarta tarii oricari ar fi credintele lor, fie conservatori , fie, precum s-au numit, liberali.

  Ceea ce simtim noi în privinta starii de lucruri de astazi nu ni se pare sa fie o impresiune personala si trecatoare.

  Mai multe simptome, între cari limbagiul provocator si aspru al jurnalelor guvernamentale, ne fac sa credem ca situatiunea noastra politica si sociala persista a sta în stadiul revolutionar. Spiritele sunt cuprinse de neîncredere si nu se pot împaca cu ideea ca lucrurile pot merge asa precum merg astazi. O reactiune deja a început a se manifesta, desi cam slaba, în contra miscarii repezi si violente cu care s-a accentuat opozitiunea coalitiunii din 1876 si, dupa cum credem noi, aceasta reactiune are sa urmeze în mod irezistibil , desi treptat.

  Ca sa poata fi însa eficace reactiunea contra spiritului revolutionar trebuie ca cu totii sa ne dam seama de cauzele ce turbura societatea, de elementele ce împiedeca redobândirea echilibrului pierdut si sa le combatem cu curaj si staruinta.

  Moravurile publice, spiritul public la noi au luat o directiune foarte periculoasa si partidul care ne guverna de patru ani de zile a contribuit foarte mult a le altera. Dintr-un principiu tutelar, principiul egalitatii înaintea legii, s-a facut o arma de razboi între clase; toate conditiunile sociale s-au surpat si s-au amestecat într-un fel de promiscuitate; traditiunile tarii s-au uitat cu totul; o clasa noua guvernanta s-a ridicat, fara traditiuni si fara autoritate, încât tara cea mare, temeiul si baza nationalitatii noastre, nu-si gaseste constiinta raporturilor politice cu cei ce o guverna; drepturile politice nu mai sunt rasplata unui sir de servicii pe datini, ci un instrument de ambitiune, de îndestulare a intereselor particulare. În locul sentimentului public dezinteresat avem pasiuni politice, în loc de opiniuni avem rivalitati de ambitii. Toleranta pentru toate interesele cele mai vulgare si cele mai de jos este morala ce distinge astazi lumea politica la noi. Este adevarat ca nu crutam a invoca numele patriei si numele libertatii, dar aceasta ca o ipocrizie mai mult si ca o înlesnire pentru îndestularea intereselor private.

  Ca dovada a acestei stari de lucruri, a acestei tendente morale, si ca rezultat, avem distribuirea functiunilor publice, a oficiilor si întreprinderilor de tot felul. Niciodata în tara noastra nu s-a vazut clasa guvernanta mai prospera, mai gras retribuita si mai îngrasata ca clasa guvernanta de astazi, rasarita din pamânt fara sa ne putem da sama cum, pe când generalitatea oamenilor de munca sufere de strâmtorare.

  Noi privim aceasta stare de lucruri ca o degradare, ca o depravatie a moravurilor publice care, desi profita unor indivizi, nu poate profita nici chiar partidului politic ce se bucura de putere. Cu un contingent politic astfel educat tara nu poate astepta destinuri stralucite, nici poate spera un guvern tare si solid, care sa întemeieze institutiunile si prin ele sa dea actiunii noastre exterioare taria de care avem nevoie. Alterarea moravurilor publice este o cauza de degradare a moravurilor private, si consecuenta neaparata este ca caracterul national se strica si puterea statului slabeste. Un stat unde functiunile publice se exploateaza de-o gloata de oameni cari nu produc nimic, ci numai consuma resursele bugetare se condamna singur a fi neputincios si sterp.

  Noi avem trebuinta, mai mult decât altadata si decât oricare alt stat congener din Peninsula Balcanica, sa stabilim un guvern national, serios si tare, sa ne punem în pozitiune de-a putea exercita o actiune decisiva în politica orientala. Cu deprinderile însa de gonaci de posturi, cu dezordinea morala ce întretin în societatea noastra credinciosii si neofitii partidului zis liberal, nu se poate astepta nici soliditate în guvern, nici pace si liniste în societate, nici putere în relatiunile noastre internationale.

  A fost lesne pentru partidul zis liberal sa darâme, fiindca a gasit tarâmul pregatit de chiar clasa guvernanta veche, care s-a muncit în curs de douazeci de ani, la adapostul institutiunilor reprezentative ale Regulamentului Organic, sa paralizeze si sa anuleze politica puterii suzerana si protectrice ce ne tineau în lant. Dar ceea ce este greu, ca în orice opera omeneasca, este de-a cladi si întemeia institutiuni solide, de-a forma caracterul national.

  Nici caracterul national însa nu se întemeiaza prin moravuri publice cari iau de principiu îndestularea apetiturilor, nici institutiunile prin vorbe desarte de egalitate si libertate. Pâna acum partidul liberal n-a dat masei poporului decât vorbe desarte ca institutiuni si spectacolul depravatiunii moravurilor ca bold de caracter national, si toata doctrina sa politica este sa trateze pe poporul românesc ca pe un venetic, fara traditiuni si fara istorie, proclamând ca toate printr-însul s-au facut câte s-a facut; pentru ca dânsul este la putere, si puterea sa este semnul si simbolul sacru al nationalitatii românesti.

  Este adevarat ca guvernul în acesti din urma ani, mai mult decât în oricare alta epoca, a dobândit drepturi mai însemnate, o influenta mai mare, prerogative mai considerabile; dar cu cât i-a crescut mai mult puterea cu atât a scazut în proportiune exercitiul libertatii, din cauza procedarilor sale administrative, din cauza amagirilor la care a supus toate poftele si toate pasiunile rele, contribuind astfel a slabi coarda pasiunilor celor bune în toate inimile. Oamenii cu sentimentele nobile si dezinteresate cari au luat parte la miscarile de la 1848 si 1859 (1989 si 1990 – nota noastra de azi) sunt în drept astazi, dupa câte vad, sa întrebe pe corifeii partidului guvernamental de astazi: Ce ati facut cu iluziunile si cu sperantele tarii din acei ani? Nu este mestesugire care sa nu se fi întrebuintat spre a preface drepturile puterii în instrumente de interes privat în folosul recrutilor partidului .

  O asemenea politica nu poate ameliora moravurile publice, ca una ce se adreseaza la pasiuni rele, la slabiciuni, la interesul si la vitiurile celor chemati. Daca nu se va opri în drum si nu se va schimba, ea are sa faca multe victime chiar în partid. Câte scandaluri n-a produs deja, pe cari presa independenta le-a semnalat? Si n-ar fi nimic daca efectele ei s-ar margini la câteva individualitati fara greutate si fara valoare. Raul cel mare si simtitor este ca atinge inima tarii, moralitatea publica.

  Ziarul Timpul,

  [4 ianuarie 1881]

  NO COMMENT!!!
  NB Textul este in intregime copiat de pe net, si nemodificat de mine pentru a nu-I altera valoarea. Nota din articol apartine “gasitorului initial”. Nu am copiat arrticolul ca sa am oarece beneficii, sau diplome. ci doar ptr a-l populariza.

  • Judyindesguise
   18 ianuarie 2014 at 23:07

   @Rica
   Sunt de acord cu tine: Abstactizand (pentru a nu ne impiedica in detalii) Ionut Cristache este un ziarist la fel de maret pe cat a fost Eminescu. Asta ai vrut sa zici! Nu? Spun asta pentru a ne pastra in toppic, altfel am putea fi acuzati ca batem campii (si eu nu m-am laudat niciodata ca as avea un V8).
   Deci: Sper ca nu vrei sa ne spui ca Eminescu nu era bassist fiindca cine-l stie pe Eminescu stie si asta. Sau tu scrii pe aici pentru aia de nu-l stiu?.

   P.S. Sa stii ca nu-i frumos sa-ti maschezi adoratia basesciana cu maretia eminesciana.

   • Rica Venturiano
    19 ianuarie 2014 at 0:36

    Nici nu ma asteptam stimate necunoscut sa pricepi ceva. Daca ai fi citi si altceva in fara de nik-ul celui care a postat, ai fi observant ca de fapt n-am facut nicio paralela intre ziaristul Cristace si Eminescu. Pe langa eminescu, orice ziaristb de azi este doar un scartza-scartza pe hartie.
    Nu face nimic, o sa repet idea, poate pana la urma o pricepi, nu-I problema si nu trebuie sa te rusinezi de asta.
    Am spus ca articolul din 1981 al lui Eminescu, este o radiografie a societatii romanesti din acele vremuri, si daca n-ai fi citit numele autorului, si data la care a fost scris articolul, si ai fi fost “modernizat” stilul lingvistic, ai fi zis ca UN ZIARIST AL TIMPURIULOR NOASTRE A SCRIS CEL MAI BUN EDITORIAL, deoarece asemanarea este exreem de izbitoare.
    Acum ai inteles, sau este nevoie sa repet? Poate gasesti pe cineva sa-ti explice mai la nivelul tau, daca eu nu pot sa ma fac inteles. Imi cer scuze, dar n-am aptitudini de profesor de scoala generala, ciclul primar.
    Si te rog, stiu ca orice recipient umplut peste masura arunca afara surplusul materiei cu care este umplut, asa ca te rog mergi “undeva”, inainte sa te apuci sa-mi raspunzi, nu de alta, dar nu vreau sa improsti iar cu …. ce ai tu mai bun in tine. Stiu, si eu te iubesc!

    • Judyindesguise
     19 ianuarie 2014 at 1:30

     @Rica
     Necazul tau tocmai asta e, ca te-am inteles perfect.

    • Rica Venturiano
     19 ianuarie 2014 at 3:23

     De ce stimate necunoscut necaz? Crezi intradevar ca am eu vr’un necaz? Ce te face sa crezi asta? Eu chiar n-am probleme, nici macar de sanatate, iar restul, te rog, hai sa fim seriosi. Imi platesc darile la fisc, la timp, chiar foarte la timp, pana in martie, n-am afaceri personale cu statul chiar daca sunt membru PNL, n-am restante nici la lumina, nici la apa, platesc toate facturile, deci CHIAR NU VAD CARE ESTE NECAZUL MEU, Asta daca nu cumva este cumva vre-o “aluzie” subtila, sau vreo “aroganta abdominabila” si vrei sa ma …..avertizezi, 😀
     Sincer, la partea cu necazurile, ti-as sugera sa faci ce mi-ai zis mie, partea cu oglinda, 😉

    • Judyindesguise
     19 ianuarie 2014 at 11:55

     @Rica
     O.K., hai sa-i zicem “ciuda”… Am fost tentat sa-i zic “oftica” avand in vedere boala ta incurabila (intoxicatia cu baseala), dar… Nu! …am sa rezum: CIUDA!.
     Iti multumesc ca-mi porti de grija cu afectiune, dar doar ai visat ca as fi fost in spital, cat despre pupat, pupa tu in continuare acolo unde stii ca e “securizat” si nu mai umbla din bas in bas fiindca – clinic – poate fi periculos.
     Daca ai fi PNL-ist n-ai fi basist… desi, la o adica – am mai spus-o – afara de fratii gemeni, avand ca tata FSN si ca bunic PCR si care si-au inpartit frateste securistii, raman la convingere ca in toate celelalte partide ati fost infiltrati (voi apartinand de fapt tot de unul sau de calalat), convingere la care toate evenimentele postdecembriste, dar mai ales elucubratiile postreferendum ale abdominalilor flatulabili de pe acest blog (stii ce inseamna asta?… baSSist pana in maduva) – cel putin in ne”scolita” mea intuitie – duc .
     In incheiere iti urez

     “Sa nu-ti fie de deochi!”

     ca tare bine-ti sta si in civil, cu aerul tau (parfumat dar din ce in ce mai rarefiat) de Locotenent (de marina? de “CAPO”? de amandoua? chiar nu stiu! spun si eu ce presupun.) calare nu pe vreo “pluta” ci pe V8-ul din dotare (aici, daca tu minti – si nu m-as mira – mint si eu), carand in V8 unsoare (pentru vartelnite, desigur…) si in blogosfera povesti aiuritoare.

     Ptiu, ptiu!

    • Rica Venturiano
     20 ianuarie 2014 at 2:15

     Deci TE OFTICI stimate “necunoscut”!. De ce? De ce nu poti ierta ca altii sunt mai inteligenti ca tine? Nu vezi ca la fiecare comentariu aberezi, si deviezi? Ce conteaza ce am sau nu am 4×4 sau bicicleta? Ce te oftica (vorbele tale) mai mult? Neputinta ta, sau reusita altora? In stilul asta cu “sa moara vecinul” tu to nu o ss ai capra, ca nu ai cum. Esti prea orbit de ura.

    • Rica Venturiano
     20 ianuarie 2014 at 3:45

     Nu scuipa, ca-i piere gustul :))

 5. Rica Venturiano
  18 ianuarie 2014 at 20:16
  • 18 ianuarie 2014 at 21:54

   @Rica Venturiano
   asa … si? 😀 care este problema?
   si eu am o poza cu Mazare 🙂 cu premier nu am

   • Rica Venturiano
    18 ianuarie 2014 at 22:38

    Nu Theo, poza nu-I o problema. Mie-mi place SAPCA lui Ponta. Chiar asa? Steaua rosie pe chipiu? Si langa el mazariche cu sapca lui cu Che Guevara. Dar……. asa este, nu-i o problema, doar acum este USL-ul, pardon PSD-ul, la putere si nu avem voie sa ne luam de ei, asa este.

    • 18 ianuarie 2014 at 22:59

     @Rica Venturiano
     poti dar nu la mine pe blog 😀 pentru asta sunt blogurile basiste si unele bloguri liberale 😀

    • Rica Venturiano
     18 ianuarie 2014 at 23:10

     Cineva, nu spun cine, a spus odata:
     “Prostii pot ierta orice numai inteligenta cuiva …. niciodata .”
     Nici el cred ca nu si-a inchipuit cat adevar a grait. I-am promis ca o sa-i popularizez “maxima”.
     Monsher, m-am tinut de cuvant! 😉

    • Judyindesguise
     18 ianuarie 2014 at 23:41

     @Rica
     Vezi sa nu te uiti in oglinda cu ochii tai de “baiat cu ochi albastrii”, sa nu te auto-deochi. Eventual, daca n-ai incotro, scuipa-te cand te vezi… Prietenii stiu de ce!…

    • Rica Venturiano
     19 ianuarie 2014 at 0:24

     :D, Puteam sa jur ca “cineva” o sa sara la gatul meu, ceea ce nu face decat sa intareasca adevarul celor spuse de PRIETENUL MEU.
     Pai tu amice necunoscut, esti cel care nu va ierta niciodata. Si o dovedesti cu fiecare postare. Multumesc ca imi demonstrezi spusele.
     Gata cu spitalul, ti-au dat drumul acasa ca sa nu cheltuie ei, sau ca s-a rezolvat? 😉

     • 19 ianuarie 2014 at 0:47

      @Rica Venturiano
      va rog frumos, incercati sa comunicati fara jigniri
      multumesc!

    • Rica Venturiano
     19 ianuarie 2014 at 1:13

     🙁 Da el a inceput primuuuullll, 🙂 🙂 🙂
     M-a facut bassssisssttttt, hmhm hm 🙁 🙁 🙁
     🙂 🙂 🙂 🙂

     • 19 ianuarie 2014 at 1:22

      @Rica Venturiano
      probabil ca el a inceput primul dar eu va rog pe amandoi 🙂

    • Judyindesguise
     19 ianuarie 2014 at 1:55

     @Theodora
     Vazandu-l cum se lauda ba ca ce frumos e el in Toyota Land Cuisser V8, ba ca ce destept e el cand unge vartelnitele din apa si din aere, ba ca ce mandru e el cand da comenzi (mai mult sub punte), ba ca ce umblat e el cand vantura marile si uscatii, m-am gandit sa il feresc de el insusi – macar de deochi (ca asta poate fi mortal), daca de paranoia nu se mai poate face nimic.
     Zau! Cu ce am gresit? Vezi tu rautate si dusmanie in ce am zis? Dimpotriva, as zice ca l-am aparat invatandu-l sa se apere…
     Si nu puteam sa nu il apar si pe Eminescu…

    • Rica Venturiano
     19 ianuarie 2014 at 11:51

     Rautate si dusmanie? Nuuuuu, nici cat negru subt unghie. 😀 Cine v-a acuzat de rautate si dusmanie? EU? In niciun caz, fereasca Dumnezeu. Eu am spus doar ca “DVS NU PUTETI IERTA”, stimate necunoscut, ceea este cu totul si cu totul altceva. Ca “alea” vin ca :la pachet” cu faptul ca NU PUTETI IERTA, este alta poveste.
     Sanatate multa va doresc, si ati auzit ce v-au spus doctorii, “FERITI-VA DE STRESS”. Nu va face bine la …….character.

 6. Marian
  18 ianuarie 2014 at 22:19

  Recunosc…sunt prost ! N-am nici multa scoala …nici multa cultura…daca vreti sunt acel cioban Gitza cu care s-a intalnit Ponta mai zilele trecute , deci stau in varf de munte si ma joc cu telefonul de ultima generatie privind mioarele ! In situatia asta ….va rog umil , pe cine-i cat de cat mai destept , mai luminat la minte decat mine , lamuriti-ma : macar dupa incetarea mandatului de la Cotroceni….javra asta imputita si tradatoare de neam , numita Traian Basescu va putea fi trasa la raspundere ….va putea ajunge in fata unui magistrat iar apoi macar pentru vreo 500 de ani in puscarie el si intreg neamul lui spurcat ??????? USL-asii s-au laudat pe toate drumurile in 2011 si mai inainte , ca vor face pe dracu-n patru si-l vor matrashi , am stat atatea zile in frig in iarna lui 2012 special pentru a reusii sa-mi vad visul cu ochii : BASESCU ARESTAT SI CONDAMNAT FARA JUDECATA insa , s-a dovedit ca….este imposibil . Intreb : macar de data asta , acum in 2014 la final de mandat si dupa ….se va putea sa fiu si eu multumit de javrele astea USL-ase ???? Macar atat ca altceva….vad ca nu-s in stare mai mult decat …ailalti !

  • 19 ianuarie 2014 at 7:29

   Marian, convingerea mea e ca sint slabe sperante; cei carora le-a fost util ii vor asigura o “pensie” linistita! Asta daca nu cumva, pina la sfirsitul mandatului, face una boacana rau de tot. Asa ca nadejdea e numai la el.:)

 7. 18 ianuarie 2014 at 23:21

  @Theodora
  Ioana Basescu a facut vreun lucru ilegal daca este “singurul notar roman care a legalizat achizitiile facute de Gazprom, prin filiala Nis Petrom, in Romania “?

  • 18 ianuarie 2014 at 23:46

   @Motanul Incaltat
   nu cred ca este ceva ilegal dar ea este fata lui basescu care basescu tipa ca in gura de sarpe ca Gapromul este rau, ca reprezinta Rusia, ca el nu vrea apropierea de Rusia ci de UE si USA 🙂 asta in timp ce fiica lui primea bani pentru legalizarea actelor prin care Gazprom cumpara benzinarii in Romania. Si nu pot sa uit cum infierea el USL-ul ca vrea sa indeparteze Romania de UE si SUA .. hai ca intelegi unde este buba ca esti baiat destept 🙂

   • 19 ianuarie 2014 at 0:07

    @Theodora
    Da, dar aici e vorba despre Ioana Basescu, din cate inteleg, nu despre Traian Basescu. Din cate stiu Ioana Basescu e majora, vaccinata, asa ca daca doreste sa faca afaceri cu rusii nu vad ce treaba, amestec trebuie sa aiba tatal ei, Basescu…

    • 19 ianuarie 2014 at 0:12

     @Motanul Incaltat
     sigur, este majora, a trecut cam mult de cand a implinit 18 ani 😀
     nu vezi ce amestec? pai sunt o familie, nu zicea basescu ca a cumparat Ioana Basescu pamant in locul lui ca el nu putea sa primeasca imprumutul pentru ca avea sa;ariu prea mic? pai ori sunt o familie ori nu mai sunt?

    • 19 ianuarie 2014 at 0:39

     @Theodora
     Sunt o familie, cred ca da, dar asta nu inseamna ca toate afacerile trebuie sa fie “de familie” sau “ale familiei”.

     Nu inseamna ca Ioana Basescu ar fi facut vreun lucru ilegal. Sau ca e interzis in Romania sa ai legaturi de afaceri cu firme rusesti. Iti dau un exemplu arhicunoscut de firma ruseasca mare care e prezenta si la noi prin Lukoil Romania, cu o cota de aprox. 20% din piata totala de produse petroliere din Romania. Ce facem aici? Capitalism in functie de rasa?? Piata trebuie sa fie libera! 🙂

     P.S.
     Eu nu cred ca nu i-ar surade Ioanei Basescu un post bun pe la Lukoil… Dar mai bine ma opresc, nu vreau sa dau sugestii!! 🙂

     • 19 ianuarie 2014 at 0:51

      @Motanul Incaltat
      sigur adica atunci cand le convine lor (cazul Nana) este a afacere de familie, cand nu le convine (cazul Gazprom) nu mai este o afacere de familie 😀

     • 19 ianuarie 2014 at 0:52

      @Theodora
      Nu stiu daca se poate spune asa… Pot fi afaceri de familie si afaceri ce nu sunt de familie…

     • 19 ianuarie 2014 at 0:59

      @Motanul Incaltat
      Da sigur 😀 asa cum am spus cand ii convine este afacere de familie si cand nu ii convine nu este

    • 19 ianuarie 2014 at 7:38

     Motane, nu e nimic ilegal in faptul ca Gazprom a ales-o pe Ioana Basescu. Si daca nu vrei, n-o sa gasesti niciodata ceva ilegal, undeva. Dar daca o sa-ti pui intrebarea “cum a reusit ea (si nu altcineva) sa obtina contractul / contractele?”, deodata ti se va aprinde becul. Asta daca nu ai becul ars!

     • 19 ianuarie 2014 at 18:49

      @augustinradescu

      “Si daca nu vrei, n-o sa gasesti niciodata ceva ilegal, undeva”

      Eu cred ca ati omis o posibilitate: ca ai putea gasi in alta parte ceva ilegal si la faptul ca Ioana Basescu a prestat un serviciu juridic pentru o firma, fie ea si ruseasca, n-ai sa gasesti ceva ilegal. La asta nu v-ati gandit vreodata? Pentru ca presupusa ilegalitate nici macar nu deriva ci pur si simplu consta din relatia de fiica a Presedintelui in care este Ioana Basescu. De asta e ilegal, pentru ca e fiica Presedintelui, nu pentru altceva. Printr-o astfel de logica ajungem la concluzia ca nici n-ar trebui sa-si castige painea datorita unui presupus conflict de interese care l-ar implica pe tatal ei, care, intamplator sau nu, e Presedinte.

      E cam asa: daca Dvs. ajungeti Presedinte, fiica Dvs. (daca aveti o fiica), jurista sa nu mai aiba dreptul de a-si practica meseria ca nu cumva sa va puna intr-un conflict de interese pe Dvs. Va rog sa ma scuzati, dar mie mi se pare absurd…

    • Marian
     20 ianuarie 2014 at 14:35

     Sant niste chestii pe care le poate face oricine ! Vrea careva sa fie hot la drumul mare …liber la manevara , vrea careva sa devina ecscroc….voie de la toata lumea , cine poate fi suparat pe libera initiativa a crestinului ? Orice este permis in aceasta tara ” libera si ….democratica ” , orice si oricui , chiar daca prin ceea ce face poate intra la un moment dat in conflict cu legea . Kalimera se schimba insa , atunci cand este vorba despre cei ce conduc aceasta tara , prin functiile pe care si le-au dorit si pentru care …au fost si alesi , pentru care le-a fost acordata increderea , votul cetatenilor acestei tari d e KKT !!! Indiferent ce spune ORICINE { !!!} …..una este daca-i vorba despre Dorel din Drumul Taberei si neamul lui ….si cu totul alta este , daca-i vorba despre Presedinte { sau despre oricare dintre ” alesii poporului ” } si….neamul lui spurcat !!! Adica din toata notarimea din Romania ….aia de la Gazprom….n-au gasit-o decat pe Ioana Basescu ? Adica vrea careva sa-mi spuna mie , ca tipa este spuma notarimii romane ? Pe EBA….aia de la Luxten…..oare au cautat-o mult pana au gasit-o ? Pana si chestia cu Nana …pana si aia : pai chiar crede careva ca familia Basescu nu gasea prin casa….pusi pe coltul mesei sau pe pianul din bucatarie , un milion de euro amarat ??? Sa fim seriosi , in aceasta ” democratie ” cu iz sud american in care ne-au adus ” alesii ” de dupa ’90 , cei ce ajung in fruntea ” bucatelor ” , aia care au painea si mai ales cutitul…aia fac orice vor , insa daca o fac mai pe blateanu….parca-si pierde farmecul , savoarea de a demonstra tuturor cine sant ei si atunci….o fac an fanfare ! Vorba lui Iliescu : ” Cati sant in piata { la Universitate } 2-3 mii d e golani …si daca ar fi 2-300 de mii si ….tot nu reprezinta Romania care are ….20 d e milioane de cetateni !!! ” Ce daca semnam fel de fel ” scrisori ” in care ne exprimam nemultumirile fata de clasa politica si de modul in care suntem condusi spre neant ? Cati sunt cei ce semneaza , cei ce sint nemultumiti cu acte in regula , cateva zeci sau sute de mii ? Pai oare Romania a ajuns sa aibe doar cateva sute de mii de cetateni ? Intreb : unde sant aia 7.4 milioane care au votat cu DA pentru demiterea lui Traian Basescu ? Fireste intrebarea devine retorica in conditiile in care Ion Iliescu a spus ce a spus , atunci in ’90 . Ma uit la Ukraina, la aia de protesteaza de cateva luni in Kiev….pai daca in Ianuarie 2012 erau zilnic macar pe atitia insi cati protesteaza acolo de cateva luni ….probabil ca la ora asta Basescu ar fi fost doar o amintire . Cu toate acestea ….pana si aia protesteaza de prea mult timp si probabil ca si acolo se va gasii unul care sa repete ” maxima ” lui Iliescu !

   • Rica Venturiano
    19 ianuarie 2014 at 0:43

    Mentalitate ca pe vremea Tribunalelor Populare. a gresit Ion impotriva partidului, I-ai toata “famelia” si bag-o la mititica, ce naiba, ca doar ce naste din pisica soareci mananca.
    Theo, judecati omul dupa ce a facut EL nu familia lui. Voi le judecati in primul rand ca-s fetele lui base, fara sa luati in ca,lcul ca aveti de ce sa le judecati si fara sa asta.
    Pai daca e asa, toti politiciienii, TOTI, si-au bagat odraslele si consoartele prin afaceri cu statul, sa mai castige si ei un ban acolo. TOTI, nu doar unul, Cum ajunge unul pe banii statului si in functie “cu greutate”, cum striga, :haidati baiiii, ca destul si ptr voi”

    • 19 ianuarie 2014 at 0:49

     @Rica Venturiano
     da, dar aici nu este vorba de afaceri cu statul .. aici est vorba de afaceri cu Rusia si basescu striga ca din gura de sarpe ca Rusia este “de porc” ca el este pro-Vest … iete ca nu e asa 😀

    • 19 ianuarie 2014 at 0:59

     Nu inseamna ca Basescu n-ar avea o orientare pro americana daca fiica lui a legalizat niste acte pentru o companie ruseasca ce activeaza legal in Romania. Adica il judecam pe Basescu dupa actiunile fiicei sale, ceea ce nu cred ca e tocmai corect.

     Basescu nici nu trebuia sa se enerveze, trebuia sa-i spuna jurnalistului respectiv, ca am inteles ca a fost intrebat, s-o intrebe pe Ioana Basescu despre subiecte legate de legalizari etc daca are, eventual, nevoie de asa ceva. Ioana Basescu nu cred ca ar refuza nici Antena 3… 😆

     • 19 ianuarie 2014 at 1:02

      @Motanul Incaltat
      ba este corect, si nu il judecam de loc, spunem oamenilor ca Ioana Basescu primeste bani de la Gazprom … Gazpromul ala rau pe are nu vrea basescu sa il vada la ochi 😀 😀 😀 dar sunt buni banii de la Gazprom, nu? poti sa ii dai avans la achizitionarea terenului de la Nana 😀

     • 19 ianuarie 2014 at 1:04

      @Theodora
      Pai, primeste bani… Sigur ca-i primeste daca legalizeaza niste acte, doar e meseria ei, nu? Acuma, tu ce-ai vrea? Sa nu-i primeasca? Da… nu stiu daca ii va folosi pentru terenul de la Nana…

     • 19 ianuarie 2014 at 1:24

      @Motanul Incaltat
      Pai cum, cand tatal ei striga ca Gapromul este o firma rea? .. si chestia aia ca basescu nu stia sa o spuna lui Mutu … stia, ca l-au informat serviiile

    • Rica Venturiano
     19 ianuarie 2014 at 3:12

     Na motane ca te-ai facut si tu basist mama ma’sii de gtreaba. Cum naiba? 🙂 🙂 🙂 🙂
     Cand am intrat in Institut, bunica’miu mi-a zis, “ai grija, ca unde incepe armata, se termina logica” Sa nu crezi ca vei avea sorti de izbanda in contradictiile cu “cashchetele cazone”, ca o sa ai de tras. Si am avut. Eram abonat la “arest”. Toate argumentele astea ale “celor care nu-s basisti” ma duc cu gsandul la acea perioada, ca urmeaza acelasi pattern al logicii. Ca’n bancul ala cu militianul, logica si acvariul. Conform aceleiasi loigici, aici in lic de …. esti facut basist.

    • Rica Venturiano
     19 ianuarie 2014 at 3:52

     Pai si Ponta condamna atat exploatarea de la Rosia Montana, cat si exploatarea Gazelor de Sist, INAINTE DE, si dupa le para cu riscul v…nu, nuuuuuu al vietii, AL VOTULUI. Asta cum vine? Sau iar ma iei cu “;ciocu mic, ca acum sunteti voi, PSD-istii la putere”?

    • Marian
     20 ianuarie 2014 at 15:05

     @Rica Venturiano Respect si consideratiune onorabile musiu Rica 😉 ! Cred ca gresesti : in nici un caz nu-i vorba despre ” mentalitate ca pe vremea Tribunalelor Populare ” ci despre o chestia numita …. dorinta ” maselor ” de dreptate . Cine ajunge ” sus ” ….adica big boss man n-are nevoie sa dea telefoane de amenintare pentru ca un oarecare functionar sa-i serveasca familia rapid si cu temenelile de rigoare doar la auzul numelui sau . Este suficient NUMELE ! De modul in care-i servesti rudele si prietenii …depinde viitorul tau si fireste al familiei tale , iar asta o stiu toti functionarii din Romania si dupa cum s e vede si din ” alte parti ” . Chestia cu ” i-ai toata famelia si bag-o la mititica ” ….eu am mai spus- o { pe acest blog dar nu numai } si de asemenea am adaugat …. : minim 200 de ani de condamnare la puscarie deoarece eu personal sunt absolut convins ca daca macar vreo zece , cinsprezece dintre sefii ai mari ” si rudele lor pana la al saptelea neam vor raspund e macar pecuniar daca nu si penal ….altii ce vor ajunge in acelasi posturi in care sant aia zece sau cati or fi….nu-si vor mai permite in veacul vecilor sa faca ce au facut nici ei si nici neamurile lor ….pana la a seaptea spitza !!!. Oricum am suci-o , tot trafic de influenta se numeste daca-i vorba despre fata sau fratele sau ginerele { poate in viitor si….nepoate } presedintelui Basescu !!! Dumneata esti … mai umblat prin lume si evident mai ” citit ” in chestiuni de uzuantze politice . Poate poti sa ma luminezi asupra unei mari enigme ce nu-mi da pace : in USA sub presedentia lui Nixon , Carter, Clinton , Bush { tatal si fiul } si care dracu or mai fi fost … familiile acestora , membrii familiilor acestora , si-ar fi permis vreodata macar sa se gandeasca sa faca bussiness-urile { ce , aia n-aveau nevoie de bani pentru… ” cosnitza ” zilnica …aia nu erau tot oameni ? } pe care le-a facut familia lui Traian Basescu iar ei , sa ramana in functii….fie si macar inca o saptamana ? Deci ,chiar nu cred ca-i vorba despre nici un fel de ” mentalitate ” in stilul ” Tribunalelor Populare ” ale anilor….’48 si toamna ci doar despre ceva numit LEGE chiar daca nu-i vorba despre o lege scrisa dar….este scrisa totusi !!! Acelasi respect in continuare onorabile musiu Rica 😉 !

    • Rica Venturiano
     21 ianuarie 2014 at 15:27

     Mariane, luand cazurile la care faci referire, cele cu politicienii si sistemul asta al “nepotismului”, AI PEFECTA dreptate, dar in principiu, a judeca copiii dupa pacatele parintilor, este este tipic acelor “acelor tribunale ale poporului” la care faceam eu referire.

  • Judyindesguise
   19 ianuarie 2014 at 1:09

   @Motane Incaltat
   Nu deranjaza pe nimeni nici ca unii, pe aici, fac pe prostii. Supararea sta in motivatia lor intima. Fac ceea ce fac ca sa ii prosteasca pe altii.
   Sigur ca actele sunt in regula. Sigur ca Joiana e, formal, majora si ca nici un document nu atesta faptul ca s-ar afla sub tutela lui Tac’su si chiar de-ar fi cu acte, tot actele dovedesc ca tac’su e presedintele Romaniei. Dincolo de aceasta afacere a ficei presedintelui razbate traficul de influenta, abuzul in functie, pentru care a fost mituit prin intermediul comisioanelor notariale acordate (trebuie sa mai spun cui?) ca sa le iau pe cele mai nevinovate.

   Deci: Nu e vorba de Ioana. E vorba de Basescu, mai ales ca alta afacere (ALRO) il indica ca pe “CAPO” al mafiei romane, in relatie directa cu cea rusa.

   Reuseai mai bine, altadata, sa deviezi discutia, prin analize mult mai pertinente si marturisesc ca o perioada chiar m-ai pacalit… Si @Rica e bun dar tu cred ca ai fost premiant la “scoala”… “aia”.

   • Judyindesguise
    19 ianuarie 2014 at 1:22

    Na, ca m-am ambalat si eu ca Basescu cazand in gresala unei editari necorespunzatoere, ceea ce ma determina sa revin cu o erata: In loc de “pentru care a fost mituit” se va citi “pentru care ar fi putut fi mituit”.

   • 19 ianuarie 2014 at 1:25

    @Judyindesguise

    😀

   • Rica Venturiano
    19 ianuarie 2014 at 3:46

    A fost mituit prin comisioanele notariale? Tu te auzi stimabile? Pai ACELE COMISIOANE sunt practicate de TOTI notarii, si nu tin cont DE CINE le plateste, ci ptr CE PLATESTE. Parca sunt stabilte si sunt fixe, pe tip de operatiune, indiferent daca notarul este din Poplaca, sau de pe Dorobanti. Chiar vrei sa ma convingi ca NISTE COMISIOANE NOTARIALE reprezinta mita????? Cum naiba nu stiai asta, ca doar ai fost la notar nu de multa vreme. E scump, ce-i drept, si de multe ori nu face mostenirea cat face taxa, dar aste e.
    Pai nici plata comisioanelor ptr serviciile de avocatura pe care le plateste O FIRMA DE STAT DIN ROMANIA catre o firma a “nu spui cui”. Ptr ca si acolo se platesc niste comisioane, niste plata cu ora a serviciilor prestate de avoct, NUMAI CA ACOLO TARIFELE NU SUNT STABILITE PRIN LEGE, ci printr-un contract intre parti. Unul cere, celalalt negociaza sa dea mai putin, si se semneaza. Ooppps, stai asa ca negociezi sa dai mai putin cand dai de la tine, dar cand dai de la stat, dai fara numar, sa traiasca sa mai dea.

    • Judyindesguise
     19 ianuarie 2014 at 12:39

     @Rica
     Gasca basisto-pedelista, cat a fost la putere a facut telegondole, terenuri de fotbal in panta, parcuri in paduri si multe altele de care nu era nevoie, gasind doar prilej de a insfaca banii contribuabililor. Nimeni nu spune ca oamenii aia, care au semnat niste contracte corecte (Nu?) nu trebuiau platiti dar in vreme de criza cine nu a fost basisto-pedelist n-a primit contracte chiar daca avea calificarea sa faca lucruri utile (banii trebuind sa imbogateasca gasca basisto-pedelista), ceea ce numai un basisto-pedelist poate considera ca e cinstit. (N-am sa ma apuc sa spun acum ca din banii aia, stransi atunci, unii mai sunt platiti si acum sa faca diversiune pe bloguri).
     Dar…
     Din marea gasca basisto-pedelista a ramas inca la putere doar partea basista (La Famiglia) care isi da acum “contracte cinstite” in fami(g)lie.
     …Si cum stiu ca nu esti prost (esti chiar foarte destept pe felia ta – asta presupunand inteligenta + cultura in domeniu), nu pot trage decat concluzia ca – daca nu mai esti basisto-pedelist – esti cel putin basist, sluga la Famigllia.
     Ai sa sari in sus ca te jignesc spunand asta.
     …Dar cum poti sa spui asa? Ce, “basist” e “de porc”? Daca tot il alinti “baselu'” si-i iei apararea lui si Famiglliei lui, de ce te dezici ca o iuda? (aici, cu “Iuda” am cam sarit calul dar… comparatia e clasica desi – recunosc – si Petru s-a dezis de trei ori pana in zori dar n-am vrut sa fac din tine un sfant – stii… paranoia… incerc sa te protejez).

     Asta e!

     Sa nu-ti fie de deochi!
     Ptiu, ptiu!

   • 19 ianuarie 2014 at 18:42

    @Judyindesguise
    Zici ca e vorba de trafic de influenta din partea lui Basescu. Cum il dovedesti? Adica tot ce face fiica (sau copiii) e trafic de influenta din partea tatalui? Eu as dori sa-ti amintesc faptul ca si Victor Ponta a prestat servicii juridice pentru firme ale lui Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, cu care, spunea Ponta, “se cunoaste de 15 ani”. Tot trafic de influenta si asta? Ca parca erau adversari politici, nu? Sau trebuie sa admitem ca si-a facut meseria in calitate de avocat.

    • Judyindesguise
     19 ianuarie 2014 at 23:37

     @Motane Incaltat
     Daca si pe tine te-au aruncat in linia-ntai inseamna ca e groasa la Cotarceni.

     Pe tine te vedeam sef de fanfara, nu trombonist, dar se stie ca daca vrei sa rezonezi si exterior, nu numai interior, o baghetuta nu e suficienta.

     • 20 ianuarie 2014 at 0:42

      @Judyindesguise
      Nu e vorba de asa ceva ci de faptul ca nu e suficient argumentata implicarea lui Basescu in chestia asta.

     • 20 ianuarie 2014 at 10:59

      @Motanul Incaltat
      Nu e suficient de argumentata?
      Ha ha ha ha ha ha

    • Judyindesguise
     20 ianuarie 2014 at 0:11

     @Motane Incaltat
     Prostiile pe care le spui sunt pentru prosti.
     Cand a fost tata lui Ponta presedintele Romaniei?
     A facut Ponta ce a facut fiind prim-ministru?
     In Afacerea BASPROM cine sunt adversari politici? Base cu fi-sa?Fi-sa cu Gazpromu? Poate ar fi trebuit sa fie Base cu Gazpromu dar iata ca nu. Afacerea asta care pute pana dincolo de Atlantic este intre doua mafii nationale ai caror capi, unul este aliat al Atlanticului de Nord (chici cine!) si alalat este tocmai mostenitorul celor impotriva carora a fost inceiat candva acest tratat militar, deci: dusmanul Aliante Nord-Atlantice .
     Ma tem ca daca nu-l va judeca Romania vreodata de inalta tradare, o vor face candva altii, numai pentru a-i aduce aminte de tinerete si a-l aduce sub acelas acoperis (ca pe vremuri, la Anvers) cu prietenul sau Victor Bout.

     • 20 ianuarie 2014 at 0:40

      @Judyindesguise
      A facut Basescu fiind Presedinte? A facut fiica lui, nu el. Demonstreaza ca a facut el, Presedintele, altminteri sunt numai supozitii…

     • 20 ianuarie 2014 at 10:58

      @Motanul Incaltat
      da, dar el stia ca fiica lui a facut, stia si a tacut, de ce a tacut? de ce nu a oprit-o? pentru ca vroia banii rusilor … bani despre care spune aca sunt cih … stia de la servicii ca serviciile isi fac treaba si il informeaza

     • 20 ianuarie 2014 at 0:51

      @Judyindesguise
      Pai, nu, deci stai putin: care sunt adversarii politici? Uite cum pune problema Theodora: de ce Ioana Basescu a legalizat niste acte pentru Gazprom cand tatal ei, Presedintele, e pro american si avea o retorica antiruseasca?

     • 20 ianuarie 2014 at 11:00

      @Motanul Incaltat
      adversarii politic sunt liderii usl despre care tipa basescu ca vai Doamne, vor sa indepartez Romania de UE si SUA si vor sa o apropie de Rusia .. asta in timp ce in familia lui intrau bani grei de la Gazprom 😀

    • Judyindesguise
     21 ianuarie 2014 at 1:51

     @Motane Incaltat
     Voua vi se pare insuficient argumentat ultimul derbedism al baSSedintelui, asa cum tot insuficient argumentat vi se pare calificativul dat comentariilor voastre: basiste.

     Cand exista atata lume care s-a saturat de lacomia si de rautatea familiei Basescu, faptul ca gasiti “argumente” absurde sa-l absolviti de responsabilitatile postului pe care-l ocupa, voi – desigur – gasiti ca sunt insuficiente argumentele cu care unii va identifica cu basistii.

     De ce dracu’ v-o fi rusine sa va numiti ceea ce sunteti? Se vede ca il iubiti si negati ca l-ati iubi pe bani. Atunci, de ce va e rusine sa recunoasteti?

     Iubirea e un sentiment nobil (daca nu e prostitutie – cu sau fara contract de vanzare cumparare – notificat sau nu). Ar trebui sa fiti mandri de basismul vostru iar voi il negati…

     Eu recunosc: sunt rau, il urasc pe baSSe – ceea ce ma face antibaSSist. Nu e nimic nobil in rautate. Ar trebui sa imi fie rusine… Noroc ca in tara asta mai sunt vreo 90% ca mine.

     Stiu, voi cu asta va luptati, sa ne faceti mai buni, asa… ca voi, sa ne basificati si – in nemernicia mea des subliniata si de @Rica – Imi tot muncesc gandul si ma intreb:

     “De ce nu vor sa recunoasca acesti oameni (?), cu mandrie indreptatita (de dragostea lor pro fund a), ca sunt baSSisti?”.

     P.S. Argumentele acestea, insuficiente, ar putea sa fie dovezi “indirecte” pentru motivarea unei condamnari? Asa, ca sa dam un exemplu Romaniei. Ma tem (fiindca eu as vrea asa sa fie, indirecte) ca vor fi foarte directe.

 8. Emil Vulcanescu
  18 ianuarie 2014 at 23:26

  Draga Theodora
  Din cat stiu eu , in spatele Gazpromului sta GRU , se vede ca axa Londra – Whasington ( licuricii) trece pe la Moscova.
  Mi-a placut de Ionut ca l-a lasat fara “replica” si fara “visichi” pe Satanail Cotrocensis in schimb l-a lasat cu spume la gura .
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 9. 19 ianuarie 2014 at 0:09

  Fără doar si poate, Ionut Cristache a dovedit că este un jurnalist pe cinste, prin stapânirea lui de sine ……….. Felicitări Ionuţ şi mulţumim pentru satisfacţia extraordinară pe care ne+ai adus+o, nouă telespectatorilor Antena3! Eşti primul jurnalist la care am văzut atata calm ca răspuns la provocări ordinare, răutăcioase, a la basescu traian! Doamne…….. ai fost extraordinar, bravo pentru ca nu te+ai lăsat umilit şi pentru tăria de caracter pe care+ai avut+o! Mi+era si frică, atunci când te urmăream in direct, ca ai avut niste comentarii superbe, deranjante pentru basescu şi crede+mă că te+am apreciat cu toţii! Nota 10, extraordinar!

 10. ALM
  19 ianuarie 2014 at 13:40

  Ce ciudate sunt discuţiile. Legal – ilegal, moral – imoral etc. Că e vorba de imoralitate nu cred că simte cineva nevoia de dovezi suplimentare. Plecând de la admitearea în Academia Navală, trecând prin bişniţa marinărească, avansând la condiţionările de la Anvers şi până în ziua de astăzi, viaţa lui Băsescu a fost un “balet” neîntrerupt de muchia Legii, folosindu-se de lacunele acesteia şi de prietenii din instituţiile statului. Dar, nu putem să nu vedem că este un “tătic model”, cele două tute ajungând pe nişte poziţii socio-profesionale, greu de atins de oameni cu două, trei licenţe luate pe bune. Pe mica tută a proptit-o întrun post de băut cafea, plătit de Luxten cu vreo opt mii de euro lunar. O băga şi pe tuta mai mare dar Luxten nu mai avea pe unde să pună becuri. Atunci a împins-o la drept, a pus în mişcare toate pilele posibile şi a scos-o notar cu chiu şi vai. De ce ar trebui ca notarii să facă o facultate dacă “doar constată”? Şi gunoierii pot constata când se umplu pubelele şi nu primesc comisioane pentru asta.
  E legal că tuta mare a luat comisioane de la Gazprom? Este! Nu era ea, era alt notar şi taxele erau tot alea! Este moral? Aici este greu de pus un diagnostic. Dacă tacsu a condiţionat şi slugile s-au conformat (aproape sigur), atunci tacsu este imoral (parcă n-am şti). Tuta nu, că nu ea ţipa că ne calcă ruşii pe economie. Putem să facem o legătură între “afacerile” bănoase ale notăriţei şi nevoia de averi a familiei Băsescu? Nu ne opreşte nimeni dar, din ce a răsuflat în public, nimic nu este ilegal. Totul este extrem de imoral, puturos de imoral şi, în alte condiţii, cred că Băsescu îşi trimitea fetele pe centură la produs! Acolo nu trebuia să deschidă gura ca să vorbeşte …

 11. Rica Venturiano
  19 ianuarie 2014 at 16:42

  Jurnalistul Adrian Halpert explică pe blogul personal cum a ajuns gigantul Gazprom să apeleze la serviciile notariatului Ioanei Băsescu. Gazprom este reprezentat local de firma de avocaturtă Ţuca, Zbârcea şi Asociaţii, care colaborează cu notariatul Ioanei Băsescu. Asta este explicaţia că fiica preşedintelui a ajuns să autentifice actele prin care Nis (filiala Gazprom) a cumpărat benzinăria lui Constatin Şufană.
  Cum spuneam, maestria “scamatorului” de a te face sa vezi doar ce vrea el.
  Nu vad unde ilegalitatea si nici imoralitatea acestui fapt? Daca ar fi chemat-o POPESCU IOANA cum ar fi fost?

  • 19 ianuarie 2014 at 22:50

   @Rica Venturiano

   😀

  • Judyindesguise
   20 ianuarie 2014 at 16:14

   @Rica
   Tuca, Zbarcea si Asociatii a fost casa de advocatura care a reprezentat-o pe Joana Basescu in procesul de divort de Bodo, in 2006.
   2006!!!!!!!
   Coincidenta?
   A dracului coincidenta!
   Advocatii familiei antirusesti si prooccidentale Basescu sunt advocatii companiei rusesti Gazprom.

   Daca as sti (sau macar as banui) ca sunteti natarai v-as spune verde in fata:

   “Bai, voi ori sunteti prosti, ori sunteti platiti sa faceti pe aici “scamatorii””, numai ca va stiu baieti superdestepti (ptiu, ptiu, ptiu! ai grija la oglinda), “selectionati” si “antrenati” in ceea ce priveste – cum spui tu – “maiestia “scamatorului””.

   Nu ma surprinde ca nu vedeti nici ilegalitate, nici imoralitate. Sunteti prea aproape de subiect. Daca v-ati departa putin ati capata perspectiva si v-ati elibera – poate – si de ceata densa, basoasa ce inconjoara “subiectul”.

 12. Marian
  20 ianuarie 2014 at 15:14

  Teo ….Rica Venturiano…chiar are dreptate !!! USL-asii asta spuneau in 2011 si 2012 pe toate ” sticlele ” posibile pe unde apareau zilnic ca , se vor opune prin orice mijloace inceperii exploatarilor la gazele de sist sau ale celor de la Rosia Montana….printre alte promisiuni . neonorate , printre ele fiind si ” creaarea unui milion de noi locuri de munca ” fireste asta fiind ciupeala din gandirea domnului Iliescu la adoua candidatura pentru Cotroceni dar….nu s-au prins fraerii . O sti si tu , o stiu si cei ce comenteaza pe blogul tau deci…intreb : si anul acesta vom pune botu’ la aburelile politicianiste ale ….politicienilor sau , ” ai vom sanctiona la urne ” ? Asta chiar este o intrebare de …. 1.000.000 de Euro !

  • Emil Vulcanescu
   20 ianuarie 2014 at 23:48

   @ Marian
   ” Aparule ” , tu mai crezi in politicieni ?
   ” Politicianul promite , prostul STA si asteapta ! ”
   Sa fii iubit…
   Cu stima Emil

   P.S. Ai inghetat in P.U ?

 13. Judyindesguise
  20 ianuarie 2014 at 16:35

  @Marian
  Mai avem timp trei ani sa-i judecam si pe USL-asi. Acum, nu mai sunt decat 40 de saptamani si trebuie sa minimalizam parjolul pe care il lasa Basescu in urma. Daca ne repezim la amandoi odata (USL si BaSS) s-ar putea sa vedem ceea ce nici gandul nu poate inchipui.
  Eu zic sa facem lucrurile cu cap, nu prosteste.
  Asta daca nu cumva ai si raspuns la intrebarea de 1.000.000 de Euro si ai primit si banii, caz in care imi dau seama ca pe tine nu se mai poate conta.

 14. 20 ianuarie 2014 at 17:39

  Motane, te faci ca nu intelegi. Pe-aici, insa, mai sintem unii care gindim. Daca Gazprom facea 10 tranzactii cu 10 notari diferiti, printre care unul era Ioana Basescu, nu era nicio problema. In momentul in care ea obtine TOATE aceste tranzactii, te intrebi (daca nu esti un basist ordinar) cum a facut! Este ea un notar de renume mondial sau … are niste pirghii secrete? Care este reteta de succesuri?

 15. Rica Venturiano
  21 ianuarie 2014 at 22:45

  Deci TE OFTICI stimate “necunoscut”!. De ce? De ce nu poti ierta ca altii sunt mai inteligenti ca tine? Nu vezi ca la fiecare comentariu aberezi, si deviezi? Ce conteaza ce am sau nu am 4×4 sau bicicleta? Ce te oftica (vorbele tale) mai mult? Neputinta ta, sau reusita altora? In stilul asta cu “sa moara vecinul” tu to nu o ss ai capra, ca nu ai cum. Esti prea orbit de ura.

  • Judyindesguise
   22 ianuarie 2014 at 17:37

   Ptiu, ptiu, ptiu!
   Daca te doare si capul Roaga pe cineva sa-ti zica “Tatal nostru”. Eventual un popa si poate rezolva si cu “iertatul”, fiindca doar el – cica – are procura de la D-zeu pentru chestii d-astea. Poate il pui sa te si machieze, ca sa nu mai trebuiasca sa te uiti tu in oglinda, sa vezi cat esti tu de dastept, de frumos si de gras si sa te intoarca (deochiul). Ii dai acolo… ca ai de unde…

   P.S. Vezi ca cica e mai nasol daca te intoarce….

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58