Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 iunie 2021

Frunzaverde care a crescut pe tulpina bășinii-porcului s-a ingalbenit spre disperarea votantilor USL din Caras Severin si nu numai a lor


 Frunzaverde la PNL - frunza galbena

Frunzaverde care a crescut pe tulpina bășinii-porcului s-a ingalbenit spre disperarea votantilor USL din Caras Severin si nu numai a lor.

Anuntul ca “Frunzaverde si cei 40 de hoti” + 3 hoti parlamentari demisioneaza din PD-L si se inscriu in PNL a stranit multe controverse.

Sau daca au demisionat din PD-L nu mai sunt HOTI?

Sebastian Lăzăroiu: Frunzăverde, pe cale să fie înhăţat de justiţie, s-a refugiat în USL să zică că e persecutat.

Noul PD-L se va forma in interiorul PNL pentru ca nu-i asa amandoua partidele sint de dreapta 😀

Ma incapatanez sa cred ca domnul Crin Antonescu, copresedinte al USL este incorect informat de oameni care, fie au alte interese decat ale PNL, fie sunt prosti, fie fac jocul repetitiv, de altfel, al lui Basescu.

Pentru “un pumn de voturi” liderii USL au vandut un judet .. .. si-au vandut propriile organizatii.

Imensa greseala pe care o fac atat liderii USL cat si unii “analisti politici” este ca isi imagineaza electoratul USL  ca pe niste glugi de coceni.

Demential este ca Frunzaverde declara ca ii sunt ascultate telefoanele. Are el dreptul sa se planga?

“Ne este frică să vorbim la telefon, ne punem problema dacă nu suntem ascultaţi ambiental “

Noi cei care din decembrie 2006 suntem impotriva lui Basescu si a PDL-ului avem dreptul sa reclamam …   el nu are alt drept decat sa dea declaratii la DNA.

Acolo in Caras Severin, Frunzaverde s-a bucurat de toate benefiicile pe care le-au avut cei de la putere. Este un fost vicepresedinte al PD-L nu un simplu membru.

Frunzaverde este vinovat ca in Romania din stat de drept a ajuns stat politienesc.

Chiar isi imagineaza cineva ca un liberal autentic il va vota pe Frunzaverde?

Chiar isi imagineaza cineva ca un social democrat autentic il poate vota pe Frunzaverde?

Au idee liderii USL care vor fi consecintele?

Ce pierderi vor fi?

De ce renunta liderii USL la propriile organizatii?

Va puteti imagina organizatia PNL Caras Severin formata din PDL-isti?

Electoratul USL nu este prost si nu va ierta tradarea asta.

Locul lui Frunzaverde si a acolitilor lui nu este in PNL -USL ci la DNA.

De ce nu merge PSD singur in alegeri in Caras Severin?

Daca rupem USL-ul in Caras organizatia PNL va migra in masa la PSD.

Acum pentru “liderul USL” Frunzaverde vor vota PDL-istii … va puteti imagina asa ceva???!!!

Frunzaverde ii da asigurari lui MRU ca parlamentarii care il vor urma nu vor vota motiunea de cenzura si prim-ministrul isi va putea vedea nestingherit de guvernare!!!!!!

DNA face perchezitii la primaria Arad.

Primarul Aradului Pedelistul Gheorghe Falcă Retinut de DNA?

PSD doarme linistit – Atentie aici!!!!Gheorghe Falcă, a afirmat, la România TV, că el şi alţi aleşi locali importanţi ai PDL au fost contactaţi de către PNL, în vederea constituirii unei forţe autentice de centru-dreapta. Falcă spune însă că el nu intenţionează să părăsească PDL, dar s-a declarat un suporter al constituirii unei formaţiuni de dreapta care să atragă voturile întregului electorat de dreapta.

Este adevărat că foarte mulţi lideri de la PDL au fost contactaţi de oameni din PNL (…) Ei mi-au spus că nu au mare încredere în construcţia cu PSD”

“Am transmis colegilor de la Bucureşti că nu plec din PDL, dar aş fi încântat ca în România să se creeze o dreaptă autentică, un partid de centru-dreapta”

“Călăreşte judeţul Caraş Severin după pofta inimii. Nimic nu mişcă fără voia sa de ani de zile. De la şefi de vamă până la prefect, cu restul de deconcentrate incluse. Trebuia să-şi onoreze porecla. Ayatollahul. Care a tăiat prin orice mijloace orice fel de opoziţie serioasă împotriva sa. A făcut exact invers decât spunea când se ducea la Bucureşti. Unde a ştiut să-şi joace bine cartea de nemulţumit şi opozant din interior, maximizându-şi beneficiile de pe urma izolării sale de către gruparea Udrea – Boc. Asta deşi metodele folosite au fost aceleaşi – sprijin pentru colegi de partid implicaţi direct în contrabanda, cum ar fi celebrul Omer Radovancovici de la Pojejena, sau numirile pe sistemul pupat mâna stăpânului, luat postul secolului.

Aidoma fugarului deputat Boldea, Ayatollah-ul s-a plâns că nu mai poţi trăi în ţara asta că se ascultă telefoanele. Interesantă a fost remarca legată de înregistrările ambientale. Căci, nu-i aşa, ar fi stânjenitor să stai pe malul Dunării şi să înjuri cu o slugă poliţist, de exemplu, că nu poţi să-l pui să controleze DGA-ul ca să ai blatul asigurat pentru liniştea unor reţele de crimă organizată. Sau să scape doi supuşi ai Ayatollah-ului vreo vorbă despre directivele legate de vreun şmen penal şi să fie unidirecţionalul pornit.

Nu dezertarea lui Sorin Frunzăverde şochează, căci el tocmai părăseşte o putere care de ani de zile rezistă datorită trădătorilor, ci voluptatea cu care l-a primit opoziţia anti-portocalie. Peste noapte i s-au şters toate păcatele, l-au redescoperit ca mare om politic cu demnitate şi i s-a dat şi un nou caftan. Vicepreşedinte la nivel naţional al PNL. Şi poate cel mai important – confirmarea că va rămâne Ayatollah în Caraş Severin. Fostul procuror Victor Ponta, acum lider PSD, îl plasa pe Frunzăverde pe harta mafiilor PD-L ca reprezentând mafia vămilor (vezi foto). Pentru că l-a părăsit pe “dirigintele” Băsescu, Frunzăverde este acum un câştig pentru Ponta deoarece a colorat judeţul din portocaliu în uselistul roş – galben. Dar mafia vămilor nu a dispărut peste noapte, odată cu schimbarea bărcii.

Închiderea ochilor opoziţiei “vigilente” la toate matrapazlâcurile de până acum ale slugilor preacredincioase ale Ayatollah-ului – de la mafia pădurilor până la cea a vămilor – nu rezolvă problema electorală a acesteia. Pentru că deschide ochii mult mai multor alegători din întreaga ţară decât votanţii supuşi ai Ayatollah-ului asupra faptului că USL, ca şi PD-L, e tot un fel de PCR. Partidul Caşcavalului Român.”

http://www.pressalert.ro/2012/03/un-ayatollah-portocaliu-pentru-un-pcr-ros-galben/

Conform sondajelor, USL ar fi putut sa castige … acum pentru liderul USL Frunzaverde vor vota PDL-istii???!!!

Inclusiv in sondajele comandate de către PDL, Frunzăverde stă mai prost ca niciodată !!!!

Chiar Frunzaverde a declarat ieri la Resita, intr-o conferinta de presa ca USL statea BINE in sonaje.

8 martie 2012 –  ÎNAINTE de a deveni ”liberal”, iată cum stătea Frunzăverde în sondaje :
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Consiliul Judetean, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?
USL – 38 %
PDL – 16 %
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?
USL – 38%
PP – 14%
PDL – 13 %
Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean , pe cine aţi vota dintre urmǎtorii candidati?
Frunzăverde – 41 % ( comparativ cu un posibil candidat al USL ) şi 39 % ( comparativ cu un alt candidat al USL ) NICIDECUM 68 % !!! şi era in continuă SCĂDERE !!! – situatie pe judeţ,  pe Mun. Reşiţa Frunzăverde obţinea DOAR 29 % !!!!
Încredere în Frunzăverde = 13 % !!!!
CINE MINTE, CINE DEZINFORMEAZĂ VOIT, DELIBERAT ŞI DE CE ??????
MARCEL VELA (PNL) ERA MULT PESTE FRUNZĂVERDE DAR NU A DORIT NICIO CLIPĂ SĂ CANDIDEZE !!!!

Bogdan Chiriac abereaza la Antena 3.

Domnul Mugur Ciuvica este asa cum il stiu adica vertical.

Adrian Ursu este deasemeni vertical.  Se intreaba ce gandesc cei care protesteaza de 70 de zile in Resita impotriva lui Basescu si a lui Frunzaverde. Tot respectul meu pentru cei doi domni.

Radu Tudor este de parere ca venirea lui Frunzaverde in PNL- USL este o lovitura la temelia PD-L. Si daca este de fapt o lovitura la temlia USL?

Sunt zvonuri ca Frunzaverde este doar “calul Traian” in USL care pregateste o guvernare PNL cu o parte a PD-L.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Frunzaverde care a crescut pe tulpina bășinii-porcului s-a ingalbenit spre disperarea votantilor USL din Caras Severin si nu numai a lor”

 1. 29 martie 2012 at 14:00

  Reblogged this on Romania 2014 – Un nou Inceput.

 2. olimpiu65
  29 martie 2012 at 14:07

  http://www.pesurse.ro/#/2012/3/29/sondaj—usl-la-56-pdl-pierde-prahova-i-bistria-ns.html
  ,,USL este o alianta de conjuctura!” Sorin Frunzaverde
  ,,are drepate domnul Frunzaverde…vom vedea daca din 2016 sau prelungim pana in 2020…” Victor Ponta
  nu le plange de mila liberalilor din Caras- Severin pt ca nu aveau decat cateva personalitati mai de Doamne ajuta si in general si ei si psdistii dansau hora unirii cu ayatolahul de multi ani
  In fond vom mai vedea chestii din astea pt ca legislatia a creat un stat feudal, legislatia inca de pe timpul lui AN
  asa ca putem sa nu votam exprimandu-ne dispretul fata de aceste practici, sau putem contribui la caderea regimului Basescu
  Fac pariu pe ce vrei tu ca tov Crin Antonescu are destule informatii, stie exact cum sta treaba si liberalii au luat hotararea in cunostiinta de cauza!!!

  • 29 martie 2012 at 14:23

   @olimpiu65
   Tu nu intelegi ce citesti sau nu citesti tot?
   Ai vazut ce procente avea USL-ul in sondaje in acel judet?
   De ce sa ol mai primesti pe Frunzagalbena?!

   • traian gogu
    30 martie 2012 at 10:19

    TEODORA … nici nu sti cata dreptate ai, JEGURILE ASTEA DE LA PDL ne-au rupt in Resita si in tot Caras-Severinul ! Iti imaginezi ce este in sufletul NOSTRU a celor care PROTESTAM in piata de 70 de zile NEANTRERUPT, sunt convins ca intelegi !

  • 29 martie 2012 at 18:19

   Tovarăşul Crin Antonescu are toate informaţiile,DAR “CIOLANUL” ÎI PARALIZEAZĂ PARTEA LOGICĂ A CREIERULUI !!!AR ACCEPTA ORICE COMPROMIS PENTRU A ACCEDE LA PUTERE (CIOLAN)!!!
   Aş fi întru totul de acord cu el şi i-aş trece cu vederea compromisul DACĂ FINALUL VA FI “JOS BĂSESCU ŞI CAMARILA PORTOCALIE”!!!
   Dacă va marja la o alianţă (coaliţie) pnl-pdl,atunci chiar nu mai e nimic de sperat pentru mai bine în această ţărişoară atât de greu încercată!!!

   • 29 martie 2012 at 18:24

    @bmarinescu41
    Da … este o varinta … ca dupa alegeri sa se formeze o “forta autentica de centru dreapta” …. acesta alianta este una de conjunctura a zis frunzaverde si Ponta a spus ca asa este de acord … voturile pe care le va lua PNL + cateva voturi obtinute de PD-L si de ce nu poate si PPDD … si uite cam ne zbatem noi DEGEABA.

 3. Emil Vulcanescu
  29 martie 2012 at 14:56

  Theodora
  Voi vota chiar si dupa acest articol tot USL-ul ! ! !
  Sa stii ca se poate ajunge la DNA si ” La Canuta Cu Capace ” , chiar daca esti sau vei fi votat ca presedinte al unui C.J.
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  • 29 martie 2012 at 15:11

   @Emil Vulcanescu
   Si despre declaratia lui falca ce parere aveti?
   Cam acelasi lucru l-a declarat si frunzaverde

   • Emil Vulcanescu
    29 martie 2012 at 18:37

    Theodora
    Sa stii ca pana la alegerile parlamentare mai sunt cateva luni , scopul USL-ului este in primul rand castigarea alegerilor locale iar apoi a celor parlamentare , se poate ca pana atunci si nu este un scenariu S.F. , USL-ul sa detina majoritatea in parlament si sa fie suspendat si ” Alcoolistul National ” . Am scris pe blogul AN-ului ca SATANA , locatarul de la Cotroceni nu respecta nici o regula , calca totul in picioare , daca trebuie calca si pe cadavrele sau mormintele parintilor ca sa ii fie lui bine , ce spune X , Y sau Z nu ma INTERESEAZA , am incredere in Crin Antonescu si Victor Ponta , stiu ei ce fac ! ! ! .
    Hai ca se poate , Hai USL !
    Sa fii iubita …
    Cu stima Emil

    P.S. PPDD nu stiu cate primarii , consilii judetene sau posturi de parlamentari va castiga cu 15 % din votanti avand in vedere ca cel ce castiga ia totul .

    • 29 martie 2012 at 18:46

     @Emil Vulcanescu
     Frunzaverde ii da asigurari lui MRU ca parlamentarii care il vor urma nu vor vota motiunea de cenzura si prim-ministrul isi va putea vedea nestingherit de guvernare!!!!!! … daca acest frunzaverde ar intra cu tot sufletul in PNL (USL) nu ar fi spus asta .. sui nu ar fi facut asta … USL preagteste o motiune de cenzura … ce vor face cei 3 parlamentari PDL care au declarat ca il urmeaza pe frunzaverde, cum vor vota?

    • Emil Vulcanescu
     29 martie 2012 at 19:16

     Theodora
     Sunt convins ca votul va fi cu bilele la vedere , daca vor vota impotriva motiunii inseamna ca si-au dat denisia din PDL din alte “motive” iar Crin Antonescu si Victor Ponta vor sti cum sta ” TREABA ” .
     Sa fii iubita…
     Cu stima Emil

     • 29 martie 2012 at 19:30

      @Emil Vulcanescu
      Pai nu vor vota impotriva guvernului chiar daca isi dau demisia din PDL si se inscriu in PNL … asta este problema … ei sunt oamenii lui frunzaverde si el i-a promis lui MRU ca “ca parlamentarii care il vor urma nu vor vota motiunea de cenzura” … pai si atunci? … de ce se mai inscriu in PNL?

   • MIHAELA
    29 martie 2012 at 22:10

    @ Theodora
    Si pe mine ma intriga mult afirmatia lui Frunzaverde ca parlamentarii care il vor urma nu vor vota motiunea de cenzura. Atunci, de ce mama dracului (scuza-ma, dar m-am infuriat rau de tot) a mai demisionat din PDL si a trecut la PNL (USL)?

    • 29 martie 2012 at 22:21

     @MIHAELA
     Stai linistita ca si eu mai scap 🙂 … ciudat, nu? … de ce au fost primiti?!

    • MIHAELA
     29 martie 2012 at 23:00

     @ Theodora
     Eu cred ca aceasta afirmatie ar trebui sa le dea foarte mult de gandit liberalilor.
     Si daca se confirma, ar trebui sa revizuiasca primirea lui Frunzaverde in PNL cu toata seriozitatea, sa i se puna in vedere ca nu poate fi membru al unui partid din USL (si, pe deasupra, si candidat la o functie importanta) si sa sustina guvernul. Este, pur si simplu, de neacceptat o asemenea atitudine.
     Na, ca iar m-a apucat febra politicii!

     • 29 martie 2012 at 23:17

      @MIHAELA
      Liberalii stiu afirmatia dar vad ca nu reactioneaza

  • MIHAELA
   29 martie 2012 at 21:55

   @ Emil Vulcanescu
   Domnule Vulcanescu, comentariul dvs.si determinarea cu care spuneti ca veti vota tot USL imi reda pur si simplu optimismul pierdut in ultimul timp, mai ales dupa cooptarea lui Frunzaverde de catre PNL.
   Va stimez pentru consecventa.
   Sa fiti iubit si dvs.!

   • 29 martie 2012 at 22:05

    @MIHAELA
    Iti dai seama ca si eu voi vota tot USL .. doar ca ma enervez cand se intampla lucruri din astea care nu ar trebui sa se intample

    • MIHAELA
     29 martie 2012 at 22:19

     @ Theodora
     Ai perfecta dreptate, ma enerveaza si pe mine toata chestia asta cu Frunzaverde.
     Imi place insa foarte mult optimismul d-lui Vulcanescu, ma molipseste pur si simplu, imi reda increderea.

     • 29 martie 2012 at 22:23

      @MIHAELA
      Da … avem noroc ca mai intra pe aici si oamenii optimisti si echilibrati cum ar fi dl Vulcanescu si dl ALM

    • 29 martie 2012 at 22:29

     Salut,

     Ei bine iata si raspunsul pentru care a fost primit. Si eu voi vota in continuare USL, si tu, si majoritatea votantilor cistigati deja. In schimb, adeziunea lui a fost un pumn in plexul PD-ului, dat cu minime perderi electorale, ba chiar cu 40 de primarii aduse in ograda USL.

     • 29 martie 2012 at 23:10

      @vahleeb
      Referitor la cei 40 de primari .. mai precis 42 de primari PDL … nu intelegi ca USL-ul avea deja oameni (PSD-isti si PNL-isti) care trebuia sa candideze la functiile alea de primar??? Oameni care au stat in opozitie .. care au muncit … care au suportat toate mizeriile PDL-istiilor … unii au mancat bataie … au fost amenintati … au rezistat si acum vin astia 42 PDL-isti ca niste flori … dupa ce au fost la putere … trec in USL ca sa ramana in continuare la putere … si cu oamenii nostri cum ramane????
      Cum poti sa te bucuri ca 42 de primari pdl vor ocupa in continuare posturile de primari in timp ce ai nostri vor sta sa se uite????
      Intelegi ceva din ce incerc eu sa iti spun?

    • MIHAELA
     29 martie 2012 at 22:53

     @ Theodora
     Sper ca raspunsul d-lui ALM de la ora 7:40 pm pentru Marian este o ironie (chestia cu PDL-USL=aceeasi mizerie), ca altfel nu stiu ce sa mai cred!

     • 29 martie 2012 at 23:16

      @MIHAELA
      Cred ca era un fel de ironie … asta scriu postacii portocalii acum pe facebook, ziarele online si pe bloguri … ptr ca trecerea lui frunzaverde la PNl le-a dat apa la moara … dar asta nu ii intereseaza e liderii PNL

    • ALM
     30 martie 2012 at 12:49

     @ MIHAELA
     Dvs vă întrebaţi ce să mai credeţi? Dar eu, când văd că ne proptim în fleacuri, uitând de ordinea firească a lucrurilor, ce să mai cred? Când văd că posturile din administraţie sunt privite ca nişte recompense care trebuie să revină câştigătorului global, ce să mai cred? Cred că logica simpatizanţilor USL nu diferă de logica simpatizanţilor Puterii! Chiar nu înţelegeţi că această mişcare cu Frunzăverde este extrem de bine gândită? Spuneţi că “oamenii noştrii” stau foarte bine în sondaje. Numai că, în această luptă cu maleficii portocalii, sondajele nu contează. Contează cine este la “butoane”, cine poate “închide ochii” la furturile la urne, cine poate plimba alegătorii cu autobuzele dintr-o localitate în alta. Chiar este aşa de greu de înţeles că, afară de lovitura dată la centru, pe plan local, în Caraş Severin, portocaliii nu mai pot fura alegerile? Spre deosebire de dvs, cei care priviţi lucrurile la suprafaţă, strategii politici privesc funcţiile administrative ca pe nişte pioni pe eşicherul meciului care urmează. Ştiu, normal ar fi ca funcţiile să fie câştigate pe merit. Dar nu suntem într-o situaţie normală! Dacă USL-ul nu câştigă la scor alegerile, Băsescu şi portocaliii lui vor rămâne la “butoane”! Prin furt, interpretări ale legilor, teroare, oameni de casă puşi în funcţii cheie etc. Dacă nu mai vreţi să traiţi încă patru ani în mizeria portocalie, nu mai întrebaţi cu cine votaţi, nu mai puneţi la îndoială capacitatea de judecată a conducerilor PNL şi PSD!

     • 30 martie 2012 at 13:04

      @ALM
      Partial de acord
      De acord cu faptul ca portocalii nu mai pot fura
      Nu sunt de acord cu faptul ca nu trebuie sa pun la indoiala capacitatea de judecata a conducerilor PNL si PSD … doar de Dumnezeu nu ma indoiesc
      Cu respect
      Theodora

   • Emil Vulcanescu
    30 martie 2012 at 8:16

    Mihaela
    De 22 de ani ma duc la vot si votez PNL-ul , stiu ca sunt uscaturi si in acest partid dar acum are si o ” frunza-verde ” ceea ce ma face sa fiu optimist .
    Scopul scuza mijloacele… spunea un cardinal , USL-ul trebuie sa castige ” batalia ” iar in orice batalie mai sunt si pierderi colaterale ( in vremea lu’ ceasca acestea erau pierderi planificate ).
    Sa fii iubita…
    Cu stima Emil

    • ALM
     30 martie 2012 at 13:08

     Domnule Vulcănescu, cu sinceră admiraţie. Aşa este, ca să câştigi un război trebuie să admiţi pierderi colaterale, chiar şi lupte mărunte, cu rectificarea că citatul “scopul scuză mijloacele” sau, după alţi biografi, “trebuie să avem în vedere rezultatul final”, provine din opera lui Niccolo Machiavelli. Dacă era contemporan, Machavelli merita să fie cooptat în staff-ul USL.

     • 30 martie 2012 at 13:16

      @ALM
      Uite aici nu suntem de aceeasi parere … nu mi-ar placea sa fiu o victima colaterala doar ca sa se castige razboiul … cei care conduc lupta trebuie sa faca in asa fel incat sa castige fara pagube colaterale.

    • marian
     30 martie 2012 at 13:58

     Cel mai important citat stimate Emil Vulcanescu { tucu-te onorabile !} este din ” gandirea” lui … I. V. Stalin { ca tot am vazut filmul , cu acelasi nume mai ieri , alaltaieri }: ” Nu conteaza cine , cum voteaza , conteaza cine NUMARA voturile ” asa ca macar de data asta “observatorii ” acreditati ar face bine sa nu mai stea sa se indoape cu sandwich-uri ci sa numere si de 100 de ori daca cred ca-i necesar …si precis va fi !

    • MIHAELA
     30 martie 2012 at 21:01

     @ Emil Vulcanescu
     Perfect de acord cu dvs!

    • Emil Vulcanescu
     30 martie 2012 at 22:04

     @ Alm
     Multumesc pentru rectificare.

     @ Marian
     In caz ca USL-ul castiga alegerile locale , cum crezi ca se vor numara voturile la alegerile parlamentare ? , eu zic ca BINE !
     Judetul Cluj si orasul Cluj-Napoca a devenit portocaliu deoarece voturile au fost numarete BINE ! .

     Sa fiti iubiti …
     Cu stima Emil

   • MIHAELA
    30 martie 2012 at 20:58

    @ ALM
    Domnule ALM cand am zis “nu stiu ce sa mai cred” m-am referit la dvs, nu la situatia din USL, in sensul ca nu stiu daca mai sunteti optimist in legatura cu votarea USL, sau ati devenit si dvs. pesimist.
    Eu oricum nu ma intreb cu cine voi vota, optiunea mea este clara si de neschimbat : USL.
    As fi vrut doar sa ma lamuresc deplin daca a fost o ironie raspunsul dvs. pt Marian. Mie asa mi s-a parut, dar vroiam sa fiu sigura ca am inteles bine.

    • Emil Vulcanescu
     31 martie 2012 at 13:59

     Mihaela
     Un sfat dezinteresat !
     Mai citeste si printre randuri !
     Sa fii iubita…
     Cu stima Emil

    • MIHAELA
     31 martie 2012 at 17:24

     @ Emil Vulcanescu
     Domnule Emil, am vazut atatea suceli si razgandiri la simpatizanti decalarti ai USL (unii chiar foarte convinsi) incat nu vreau sa mai citesc printre randuri.

    • ALM
     31 martie 2012 at 22:27

     Stimată Mihaela, eu sunt un om extrem de pragmatic, cu timpul limitat şi cu ceva capacitate de analiză. Din aceste motive, plus altele care nu merită să fie expuse, am prostul obicei ca, atunci când mă aflu în faţa unei probleme pe care nu o pot ocoli, să încep cu o analiză, apoi să stabilesc o “ţintă”, urmând ca să nu mă mai “sucesc” până nu se schimbă profund datele problemei. Vreau să vă asigur că fenomenul “Frunzăverde” era în “cărţile mele”. Nu se numea Frunzăverde, de fapt nu avea vreun nume, dar era obligatoriu necesar pentru victoria la scor a USL-ului. Fiindcă, repet, fără o victorie la scor, indubitabilă, care să asigure o majoritate confortabilă în Parlament, Băsescu şi clica lui sunt imposibil de pus “cu botul pe labe”, făcând imposibilă trecerea la ridicarea României din mizeria actuală. Pentru un timp, am sperat ca “fenomenul Frunzăverde” o să vină din partea UDMR. Au preferat nişte victorii a’la Pirus, care-i va costa scump pe termen lung. Atunci, am spus pe aici: atenţie la servicii! Prietenul RH avea ceva dreptate, numai că el vedea numai negru în faţa ochilor. În ziua de astăzi, informaţiile sunt cea mai preţioasă “marfă”. Cine o are, poate vedea mişcări în avans, fără să fie campion mondial la şah! Şi Frunzăverde, prin funcţia şi poziţia lui în administraţia de stat, are informaţii.

     Nu sunt influenţat de părerile “bloggerilor liberali” din Caraş Severin dintr-un motiv foarte simplu: un “stăpân” deştept poate pune lesă şi botniţă celui mai agresiv câine! Nu cred că este cazul, eu cred altceva despre “migraţia” lui Frunzăverde, respectiv ceva despre dreapta modernă. Dacă are “bube”, să lăsăm instituţiile statului să-şi facă datoria. Deoarece, dacă avem încredere în USL, trebuie să avem încredere şi în declaraţiile care privesc punerea instituţiilor statului în “albiile” stabilite prin Constituţie.

     În ceea ce priveşte setul de declaraţii ale lui Frunzăverde, spre ruşinea mea, eu nu văd viitoare cataclisme. Găsesc că este elegant să nu scuipi unde ai lins, să nu torpilezi acţiunile guvernamentale profitabile pentru judeţ, să nu te angajezi că vei fi un “cyborg” de partid, manevrabil cu degetul şefului ierarhic. Sunt convins că va face ce este util USL-ului şi nu am motive (cel puţin până acum) să cred că este un “spărgător” de partide infiltrat de Băsescu.

     Din punctul meu de vedere, am spus tot ce aveam de spus şi, pentru mine, acest subiect este închis. Admir disciplina de partid din PNL şi PSD. Mă refer la potenţialii candidaţi la funcţii în Caraş Severin, care au înţeles imperativul momentului şi nu şi-au ridicat poalele-n cap, jeluindu-se că au muncit şi acum rămân fără recompense. Poate, încet, încet, vom reuşi să ne desprindem de viziunea balcanică despre modul de a face politică, înţelegând că descentralizarea nu înseamnă enclavizare, că interesele întregului popor sunt deasupra intereselor comunităţilor.

    • MIHAELA
     1 aprilie 2012 at 17:08

     @ ALM
     Multumesc mult pentru raspuns. Imi pare rau ca v-am suspectat ca ati inceput a ezita in decizia dvs.
     S-auzim de bine!

 4. 29 martie 2012 at 15:29

  Eu am o mare problemă de înțelegere a situației Frunzeiverzi. Speram să găsesc răspunsul aici, dar nu sunt complet lămurit. Înțeleg că, din punctul de vedere USL, este bine că Frunzăverde „sparge” PDL. Ce nu înțeleg, este de ce acest spărgător trebuie recuperat de USL?!? Înțeleg că Frunzăverde este mai influent pe plan local decât altă „personalitate” severineană liberală. Dar recuperarea lui nu costă totuși prea scump, în rândul USL/PNL? Adică, nu pot să îmi dau seama ce câștigă, de fapt, PNL-ul din primirea Frunzeiverzi în partid. Știe cineva răspunsul la această întrebare?

 5. victorialiberalismului
  29 martie 2012 at 15:47

  Sincer,dintre toti liderii pedelisti cel mai acceptabil era Sorin Frunzaverde.De-a lungul timpului el nu i-a atacat niciodata pe liberali,in schimb a dat mai multe semnale de alarma in legatura cu derapajele pedelistilor de la democratie.Iar in legatura cu implicarea sa in scandaluri de coruptie,eu cred ca si aceste informatii sunt false. Pai daca Frunzaverde chiar ar fi furat din banul public mai avea el curajul sa plece de la putere spre opozitie?! Eu nu cred ca mai avea curajul acesta fiindca imediat Base l-ar fi amenintat cu DNA-ul.

 6. marian
  29 martie 2012 at 17:06

  Lazaroiu …mai ramane sa iasa pe postul sau de televiziune si sa anunte ca Frunzaverde este cautat pentru …incest.Cioara asta libidinoasa isi permite sa spuna cam orice in situatia in care are spatele asigurat.Sa vedem pentru cata vreme inca .Una peste alta eu, voi vota USL-asii…macar d-ar crapa fierea de oftica in Lazaroiu si-n stapanul sau de la Cotroceni!!!

  • 29 martie 2012 at 17:36

   @marian
   Da Marian … noi vom vota USL … dar ai idee ce vor vota PNL-istii si PSD-istii din Caras Severin?

   • marian
    29 martie 2012 at 18:13

    Ei vezi ?ASTA MA INGRIJOREAZA!

   • ALM
    29 martie 2012 at 19:40

    @MARIAN
    Cu cine ar putea vota “liberalii” din Caraş-Severin? Eu zic că e clar. Vor vota cu PDL-ul! Că vorba aia, USL = PDL, aceiaşi mizerie …

    Domnule, sunt tari de tot românaşii ăştia! După ce s-au specializat în fotbal şi au început să ceară ei schimbarea patronilor, antrenorilor, jucătorilor şi arbitrilor, acum s-au specializat în strategii şi tactici politice. Stau pe buza şanţului, sparg seminţe şi discută despre ideologii şi moralitate politică. Hai că suntem un popor vesel …

 7. marian
  29 martie 2012 at 17:22

  Cei mai interesant este faptul ca, in timp ce unii se dau de ceasul mortii , sa dezlege misterele ” demisiei ” lui Frunzaverde de la PDL, cocalarul de Oxforth ,javra aia nascuta in birourile liberale si avortata la …SIE , M.R.U cum i se mai zice , a semnat si SECRETIZAT INSTANTANEU contractul de vanzare a unor zacaminte de cupru ca sa nu fie nevoit sa arate public cam cat este comisionul sau , probabil.Chiar nu se prinde nimeni de jocurile pe care le fac astia ? SRI-ul lui Mayor , SIE …lui Melescanu…astia ce au de zis ?CSAT-ul…astia chiar n-au nici un cuvant de spus ?

 8. marian
  29 martie 2012 at 17:26

  In priviinta sondajelor …te rog sa fi foarte atenta : PP-DD are de regula 15-20% iar USL-ul 38% . Asta este ingrijorator avand in vedere ca USL-ul este totusi o alianta de trei partide, iar aia ai lui Otevescu…doar unul. Am spus eu ca daca le vor inchide aia de la CNA , postul sau daca se vor lua de emisiunile lui , nu vor face altceva deact sa-i creasca aluia scorul electoral. De fapt poate tocmai asta se urmareste…

  • 29 martie 2012 at 17:38

   @marian
   Da si este posibil ca in Caras Severin din cauza inscrierii lui frunzaverde in PNL, PPDD sa castige si mai multe voturi …. vom vedea … oricum miscarea asta este o mare greseala dupa parerea mea … sondajele aratau ca USL castiga … la ce le-a mai trebuit frunzaverde?

   • olimpiu65
    29 martie 2012 at 18:24

    au pierdut multe voturi in Caras astia din USL. unul al Sibillei(desi eu cred ca ii va vota) si mai cativa revolutionari suparati ca le-a taiat banii Boc
    in rest patronul Monte Banato lider PNL pe Caras ,,celebrul” Nelu Taitelu va fi super suparat de mutarea asta mai ales acum dupa ce si-a facut cu banii ministerului coanei Nutzi o partie de schi pe Semenic!!!
    ce sa facem?? radem sau marsaluim cu moralitatea in vf de bat, tot acolo ne indreapta clasa politica!

  • MIHAELA
   29 martie 2012 at 22:28

   @ Marian
   In care sondaj are USL 38%??
   Te rog, nu-mi da palpitatii, ca eu, din cate am vazut in unele sondaje, are peste 50%!

   • 29 martie 2012 at 23:04

    @MIHAELA
    La mine in articol dar este vorba doar de judetul Caras Severin:
    “8 martie 2012 – ÎNAINTE de a deveni ”liberal”, iată cum stătea Frunzăverde în sondaje :
    Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Consiliul Judetean, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?
    USL – 38 %
    PDL – 16 %
    Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru Parlamentul Romaniei, cu care dintre urmǎtoarele partide aţi vota?
    USL – 38%
    PP – 14%
    PDL – 13 %
    Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri pentru functia de Presedinte al Consiliului Judetean , pe cine aţi vota dintre urmǎtorii candidati?
    Frunzăverde – 41 % ( comparativ cu un posibil candidat al USL ) şi 39 % ( comparativ cu un alt candidat al USL ) NICIDECUM 68 % !!! şi era in continuă SCĂDERE !!! – situatie pe judeţ, pe Mun. Reşiţa Frunzăverde obţinea DOAR 29 % !!!!
    Încredere în Frunzăverde = 13 % !!!!

    • MIHAELA
     30 martie 2012 at 21:06

     @ Theodora
     Multumesc pentru lamurire. M-am gandit si eu ca poate e vorba de un procentaj pe plan local, nu pe plan national, dar mai bine intreb, ca sa fiu sigura.

    • MIHAELA
     30 martie 2012 at 21:09

     @ Theodora
     Completare: de cand am citit articolul si pana am trecut la comentarii uitasem, dar dupa cum stii, memoria este de gen feminin si te lasa cand nu te astepti.

 9. marian
  29 martie 2012 at 18:20

  Spunea Iancu { Blogareala cu vrajaeala } la momentul trecerii lui Frunzaverde la liberali ca se simte…stingher si chiar debusolat , in calitate de liberal. Are omu’ drepatate. Nu numai el se simte astfel, nu numai el se simte ” folosit”{ asta c a sa nu folosesc alt termen } mintit. Am o multime de tipi ce sant sau PSD-isti sau liberali si cu care am discutat…toti sant aiuriti si toti se dau…loviti pentru ca nu stiu ce sa raspunda .Oamenii sint …naivi . Ei chiar cred ca in politica se poate juca cu cartile pe masa si fara pistol in buzunar . Eu de exemplu nu ma mai imbat cu apa rece insa…voi fi nevoit sa-i votez pe USL-asi…poate , poate se vor tine decuvant si vor baga …macat 1000-2000 de portocalii in puscarie iar primul sa fie…tradatorul ala de la Cotroceni si intreaga lui familie!

  • 29 martie 2012 at 18:28

   @marian
   Imi este teama ca daca vom avea o guvernare PNL – PDL Basescu nu o sa pateasca nimic.

   • marian
    29 martie 2012 at 18:49

    Guvernare PNL-PDL !!!!! Bate-te peste gura !!! Puschia pe limba Teo !!!!Pai atunci nu ne mai ramane decat sa ne punem strangu’ de gat ca altceva….Atunci nu voi mai crede chiar in nimic din ce exista pe acest Pamant !De fapt nici chiar in Dumnezeu nu voi mai crede atunci !

    • marian
     29 martie 2012 at 18:51

     Auzi dar de ce ai aruncat pastila asta ? Ai aflat ceva in acest sens sau e doar o supozitie pe baza de logica politica , matematica…ca le ai cu matematica in calitate de contabil .

     • 29 martie 2012 at 19:25

      @marian
      vorbeste lumea Marian … vad si eu reactia unora … pun cap la cap niste informatii … ai uitat de solutia imorala?

    • 29 martie 2012 at 19:15

     @marian
     Nu este imposibil .. la urma urmei PSD este de stanga iar PNL este de dreapta … aia de la PDL se declara si ei de dreapta 🙂 … asa ca … In Dumnezeu trebuie sa crezi in continuare

    • Emil Vulcanescu
     29 martie 2012 at 19:27

     Marian
     Sa crezi si pe mai departe in Dumnezeu !
     Cu funia las-o mai moale ca te doare gatul , mai bine emigrezi cum ti-am mai spus in Cuba , acolo ii cald si bine .
     Sa fii iubit …
     Cu stima Emil

 10. zincabeiu
  29 martie 2012 at 19:28

  Si eu sunt debusolata pentru ca, din comentarii, inteleg ca se vrea ramanerea la putere a presedintelui si a PDl-ului I !
  Sa ne traiasca !

 11. MIHAELA
  29 martie 2012 at 22:47

  Cei de la Antena 3 au facut spume la gura despre posibila tradare a lui Ponta, l-au rastignit pur si simplu pentru discursul sau din Parlament. Nu cumva tradarea va veni din partea PNL (vezi si plecarea lui Melescanu sub comanda lui Basescu)?

  • 29 martie 2012 at 23:13

   @MIHAELA
   Nu stiu .. posibil … bine ar fi sa nu se intample … cei de la Antena 3 sunt incantati de trecerea lui frunzaverde la PNL

   • MIHAELA
    30 martie 2012 at 21:15

    @ Theodora
    Pai sigur ca sunt incantati, ca PNL este in alianta cu PC, care este partidul lui Voiculescu, care ,,,stii tu mai departe.

 12. 29 martie 2012 at 23:52

  Dacă ar fi făcut acest pas în urmă cu doi ani, sau chiar un an, când partidul era pe val, ar fi fost de apreciat. Acum, însă, când organizaţia sa judeţeană scăzuse sub 30 la sută în toate sondajele, un astfel de discurs nu mai ţine. Ca unul dintre cei mai importanţi cinci oameni din PDL, Sorin Frunzăverde a fost, vrând-nevrând, părtaş la haosul administrativ, vrajba politică şi existenţa statului poliţienesc. Acum îşi toarnă cenuşă în cap şi, pentru că tot suntem în Postul Paştelui, se spovedeşte. Precum un fariseu.
  Din acest considerent, cred mai degrabă în „Lacrima lui Ovidiu” decât în cea a lui Sorin Frunzăverde!
  http://www.argument-cs.ro/content/cine-crede-%C3%AEn-lacrima-lui-sorin-frunz%C4%83verde

  • 30 martie 2012 at 0:25

   @Sibilla
   Dupa cum vezi Sibilla parerile sunt impartite … unii spun ca este bine unii spun ca este rau … unii au spus ca pot sa piarda un judet daca castiga tara … cu cine castigi tara? cu unul ca frunzaverde care a fost pana acum 1 zi in partidul de la putere? foarte bun articolul

 13. 30 martie 2012 at 4:47

  Theo, parerea mea, cu toate ca stiu ca politica este bazata pe compromisuri si ca pieile sensibile nu isi au locul, inca nu sint convinsa ca toata povestea este favorabila (si ma refer la USL pe termen scurt si la PNL pe termen lung, PSD-ul nu are de cistigat pe termen scurt dar nici de pierdut pe termen lung). Pentru mine doua afirmatii imi “sifoneaza’ increderea in acest transfer “benefic”:
  1. declaratia lui Frunzaverde: (citez din memorie), nu intentionez sa destabilizez PDL-ul
  2. este atitudinea lui vs Ungureanu; adica ce tu ii reprosezi lui Ponta: o relatie de prietenie si :respect”; nu stiu cit a spus el in aceste cuvinte sau sint doar interpretari dar pe forumuri (si nu sint PSD-ist!) circula afirmatia tipului cum ca deputatii ce vind dupa el nu vor vota impotriva guvernului.
  Destul sa ma puna pe ginduri. Daca sociezi si cu zvonurile ca Antonescu va fi dat jos din interior si alianta DA se va reface… Daca indoielile mele se vor transforma in realitati, Crin este primul care pierde, si nu numai un judet!
  Sper insa ca Roxana sa aibe dreptate!

  PS. am postat acelasi mesaj si pe blogul Roxanei.

  • 30 martie 2012 at 8:47

   @mgabim2009
   de data asta Roxana nu are dreptate … este mai greu sa se refaca alianta DA … dupa cum l-am vazut pe Tariceanu si el este hotarat sa continue alanta cu psd … sper ca liberalii nu se gandesc la alt presedinte 🙂

   • 30 martie 2012 at 16:33

    Uite ce afirmatie a facut Frunzaverde la Realitatea astazi: “Există figuri politice de care mă leagă o prietenie de 20 de ani. Există oameni pe care îi regret. Însă nu este exclus ca alăturări viitoare să refacă o echipă într-o construcţie politică care să însemne ca început, evident, PNL”… pai asta seamna mai mult cu a destabiliza si PNL-ul!

 14. 30 martie 2012 at 11:07
 15. olimpiu65
  30 martie 2012 at 11:28

  Dupa Frunzaverde, Piedone revine la USL. sunt doua lovituri care i-au naucit pe nemernicii portocalii
  Opozitia se pregateste sa revina in parlament, la Senat deja e pe punctul de a avea majoritatea
  dar ma rog unii vad apocalipsa pe motiv de moralitate. daca nu as sti ca in partae cealalta sta masinaria dezinformarii securtiste in frunte cu Basescu, m-as amuza de ,,nacazul” unora, dar asa imi doresc sa treaca peste sa -l daramam pe chior dupa ne vom duela ideologic!!!

  • 30 martie 2012 at 11:33

   @olimpiu65
   Da … acesta candidatura a lui Piedone imi provoaca SCARBA

   • marian
    30 martie 2012 at 14:16

    Hai sa fim corecti : Piedone { hal de ” nume “!} nu si-a dat demisia din PC !Si-a exprimat un ” punct de vedere pe….termen mediu…si lung ” insa demisia …a fost destept , a pastrat-o in espectativa.Sa vada omu’ in ce directie o iau lucrurile.De fapt si de drept chiar daca se inscria la UNPR { ca asa manca borsh} sau chiar la javrele astea din PDL….oamenii din sectorul 4 al privesc ca pe un bun gospodar { si chiar a facut treaba in 4 } si chiar nu-i intereseaza ca se poate alia cu cei ce le-au taiat lefurile, ajutoarele de somaj , ajutoarele sociale ,sau au vandut pe nimic ce exista in tara asta blestemata .Ei au imaginea lui Inimaroiu care a fost candidatul PNL si care n-a miscat o piatra pe timpul mandatului sau…basca ca niciodata , dar chiar niciodata nu-l gaseai in primarie : era sau in Grecia , sau la dracu sa-l ia , numai la ” locul sau de munca ” in Primaria de la 4 NU . Plus faptul ca din toate plangerile pe care le-au adresat lui Tariceanu { ca el era atunci seful liberalilor } s-a ales prafu’ , acesta spunand de fiecare data ca-i poate doar retrage sprijinul politic si atat. Parca incalzea pe careva asta !Asta Piedone { bai ce nebun …sa-si puna singur ” nume” !} de bine de rau s-a luat de Oprescu si a asfaltat majoritatea strazilor de pamant ce existau in sector { acum mergem pe asfalt , am terminat-o cu noroaiele …suntem si noi oaraseni !} s-a luat de Oprescu de l-a facu pe ala sa bage pe aia de la Apanova sa traga si canalizare….Stie cineva cat de placut este sa tragi apa la Wc-u dupa….Noi astia ce locuim in 4 pe fostele strazi de pamant { culmea era ca in actele primariei figurau ca pietruite !} am aflat asta cu …mare placere ! Deci cu scarba sau fara…n-are contracandidat deci….va ramane primar la 4. Sa-l fereasca Dumnezeu insa sa candideze impotriva lui Oprescu ! Una , ar fi sortit din plecare , sa piarda si al doilea….atunci chiar l-ar lua oamenii cu pietre!

    • MIHAELA
     30 martie 2012 at 21:29

     @ Marian
     Ai dreptate in privinta lui Piedone, a facut multe in sectorul 4.
     Cand am auzit ca revine in PC prima mea reactie a fost tot negativa, ca si a Theodorei, dar dupa ce am mai reflectat putin, m-am gandit ca e bine; locuitorii oricum l-ar fi votat pe el, si mai bine sa se laude USL cu un primar bun decat UNPR.

    • 31 martie 2012 at 4:56

     Sunt absolut de acord cu tine, Marian! Nici nu-mi pasă cât a furat Piedone la noi, în 4, dacă a lăsat suficient şi pentru noi. Străzile sunt curate, pieţele sunt civilizate, noaptea nu-ţi vâri degetele în ochi, pune gazonul, udă gazonul, îngrijeşte parcurile pentru copii şi pe cele pentru câini, că le-a separat… Poa’ să se facă şi nazist, la sector tot pe el îl votez.
     Dar, cum zici, să-l ferească Dumnezeu să-i dea prin minte să candideze la capitală:)

 16. 30 martie 2012 at 12:32

  Primăvara frunzele înverzesc, dar nu acelea galbene care au căzut în toamnă, ci cele provenite din muguri.

 17. 30 martie 2012 at 20:07

  Frunzăverde, ăsta!…
  Mie nu-mi place. Motive medicale. Exoftalmie. Un fel de Blaga reloaded. Dacă eu aş fi USL, îl salutam respectuos, îi organizam o masă festivă, îi dădeam stridie cu perla inclusă, labă de urs la grătar, dar, la desert, îi ziceam că nu-l primesc în opoziţie.
  Cine nu riscă, nu câştigă!
  Momentan, mă uit, cu neştirbită uimire, cum Doamna Mincă, aia de la Loto, aia fostă PC, actualmente UNPR, are spaţiu de emisie pe gură în emisiunea lui Dumitrescu. Să mai zic, cu riscul că mă repet, că eu, dacă aş fi Dumitrescu, n-o invitam în emisiune?

 18. 31 martie 2012 at 11:07

  Theo, e normal ca a picat greu la stomac acest “transfer” al lui Frunzaverde la PNL. Acolo s-au purtat negocieri la sange, iti zic asta pentru ca asta e metoda de a atrage oameni de la adversari in partid. Frunzaverde va fi iertat de toate faradelegile facute in PDL si va fi spalat si retusat. Chiar ar fi interesant de urmarit cum vor vota cetatenii din jud Caras Severin la locale.

  • 31 martie 2012 at 11:32

   @razvanrc
   Nu trebuie iertat … trebuie sa plateasca ptr ce a a facut.
   Pai cum sa voteze Razvan? .. Chiar crezi ca liberalii si pesedistii se vor duce la vot?
   Si cum crezi ca au reactionat cei care trebuia sa candideze din partea USL?
   Este o mare MIZERIE dupa parerea mea …. daca vroiau sa il primeasca puteau sa il primeasca fara sa il desemneze ca reprezentantul USL

   • 31 martie 2012 at 11:41

    Pai daca nu l-ar fi desemnat, nu ar mai fi venit. 😆 Ciolanul este cel dupa care se ghideaza acum traseistii. Ma uit si la umflatul ala de Cristian Popescu “Piedone”. Nu i-ar fi rusine un pic de obrazul cetatenilor? A schimbat doua partide pana acum, PC si UNPR. In cele din urma a revenit la PC(USL). Prosti ar fi bucurestenii sa il mai aleaga odata!

    • 31 martie 2012 at 12:24

     @razvanrc
     Eu cred ca acest frunzaverde un mare PERICOL ptr PNL .. vom vedea
     Nu le este mai Razvan rusine … asa sunt majoritatea politicienilor … FARA PIC DE RUSINE … nenorocirea este ca nu avem ce alage …. singura noastra sansa este acum USL … in speranta ca vor face naibii ceva sa scoata Romania din necaz si ca nu ii vor ierta pe astia care au dus tara in dezastru … eu tin mult la partea asta … sa plateasca ca sa fie invatatura de mine

 19. MIHAELA
  29 martie 2012 at 22:43

  @ Despre politica…
  Excelent articol, mi-a placut!
  Oajdea chiar a plecat din PDL si s-a inscris la PPDD???

 20. 29 martie 2012 at 23:11

  @MIHAELA
  Da .. Oajdea este primul si singurul pana acum parlamentar PPDD

 21. MIHAELA
  30 martie 2012 at 21:11

  @ Theodora
  Am dat-o naibii! Acum avem si PPDD in parlament!!

Lasă un răspuns