Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

8 decembrie 2023

Guvernul asteapta ca pensionarii sa se autodenunte


Andreea Vass, consilierul primului ministru a declarat azi ca :

“Pe langa controalele foarte severe pe care le vom face, ne gandim ca persoanele care se autodenunta sa nu mai plateasca retroactiv pensia incasata, pentru ca altfel nu vad cum putem reduce numarul de pensii obtinute ilegal pe caz de boala, numar care se ridica la aproape 350.000″

Andreea Vass a mai afirmat ca din totalul de 930.000 de persoane care au iesit la pensie anticipat pe caz de invaliditate, aproape 350.000 s-au pensionat abuziv.

“Aceasta cifra a rezultat mergand pe media Uniunii Europene, unde la o anumita populatie exista mult mai putini pensionari pe caz de boala”

Prin diminuarea numarului de pensii anticipate cu 350.000 s-ar economisi de 1,2% din PIB, a mai spus Andreea Vass.

Unde am mai auzit eu faza asta cu autodenuntul?

Parca in inchisorile comuniste. Nu-i asa?

Pai nu a condamnat Basescu Traian comnunismul?

Tags: , , , , , ,

No Responses “Guvernul asteapta ca pensionarii sa se autodenunte”

 1. 3 iunie 2010 at 21:58

  pana la urma parinti vor fi solicitati sa isi denunte copii si invers,’tui mama lui de securist! Mai rau decat securistii este Basescu. Cand ne va interzice activitatea pe bloguri?

  • 3 iunie 2010 at 22:14

   @popateapa
   Asa era in comunism.
   Eu nu am prins partea asta dar am citit si am aflat ce s-a intamplat.

   • 3 iunie 2010 at 22:26

    Eu am 56 de ani.N-am putut urma dreptul pentru că tatăl meu era transfug din Basarabia,şi o verişoara care era cercetător la Măgurele fugise în SUA.Eu vorbeam rusa şi franceza ai lucram cu sovieticii.Numai eu ştiu cate întrebări am primit de la secu.Şi totuşi regret acele timpuri

 2. 3 iunie 2010 at 22:58

  Basescu Traian, condamnand comunismul, i-ar fi condamnat pe masa si pe tacsu. O vorba romaneasca spune ca “tiganul, cand a ajuns imparat, primii pa masa si pe tacsu i-a spanzurat”. Nu ma indoiesc ca, in 25 Decembrie 1989, daca ar fi fost in tara si nu la Anvers, ar fi fost in plutonul de executie al tatucului sau ideologic si ar fi tras in plin, ca sa ne convinga cat de mult tine el la popor si cat de anticomunist e. Sigur de tot n-ar fi scapat o lacrima.
  Chestia cu autodenuntul nu e decat cacealmaua unui pokerist. Nu v-ati prins ca ei nu sunt in stare de nimic altceva decat sa latre cand vine vorba de anticoruptie si antibanditism? Pai, cum sa-si traga singuri la gioale?
  Organele de verificare si control le pastreaza – si le platesc bine – pentru salariati si pensionari. Coruptia si contrabanda si evaziunea isi pot face de cap, ca la salarii reduse cu 25% nu se va baga nici dracu pe ei.
  Asa ca vor astepta sa se autodenunte fraierii.

 3. 4 iunie 2010 at 1:45

  Patul lui Procust?
  Cine nu se incadreaza in statistici trebuie “taiat” – wow, ce logica de fier! 🙁

 4. 4 iunie 2010 at 3:27

  „Când elefanţii se bat, iarba suferă“ – Proteste ŞI în Twin Peakse-ul cărăşean. JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS MAFIA PD-L !

  Din nou la Miting! Continuăm. Pentru că NU doar Capo di tutii Capi, Tr Băsescu, se impune debarcat ci şi Naşii din teritoriu. Toţi!
  Pentru că judeţul Caraş-Severin a ajuns în halul în care e, unul din cele mai prăpădite, graţie * Împăratului * şi căpuşelor tolerate. Ca de ex., Naşul Frunzăverde NU a renunţat la niciunul din fini, nici la pretenari , dimpotrivă, i-a menţinut pe scaune/funcţii într-u liniştea şi bunăstarea sa personală, şi NU de grija cărăşenilor de care i se fix rupe * Naşului *.
  Protestăm pentru că : pensiile sunt un drept, copii merită un viitor, şanse, dorim locuri de muncă, ne e scârbă de şobolanii portocalii, ne-am săturat să fim umiliţi şi dispreţuiţi.
  DESTUL !

  Mi s-a parut cel putin curios, faptul ca Marian Apostol – Cartel Alfa, NU a scos un sunet la adresa Mafiei locale !
  Exista cumva o intelegere intre liderii de sindicat si puterea actuala ? Chiar s-a pus botul la zicerile oportunistului Frunzaverde care, a speculat momentul, care se foloseste de oameni ca sa preia puterea, cu alte cuvinte o haita de ticalosi fi-va inlocuita cu alti cameleoni ??
  INTREAGA GASCA PD-L TREBUIE DEBARCATA !
  Şi noi suntem responsabili pe cine vom alege pe viitor sa ne reprezinte, indiferent de partidele din care fac parte * reprezentantii * !!
  Din nou, PENSIONARII au dat lectia de MORALITATE SI DEMNITATE, nicidecum liderii de sindicat, nicidecum bugetarii din protectia copilului care NU s-au inghesuit la Mitingul de Protest, nicidecum carasenii care au preferat servitul berii la terase, nicidecum unii dintre profesorii supusi , servili din scolile cu conducere PD-L, posesori cu totii de carnete de partid, portocalii, nicidecum atatia altii care au lipsit!
  CINSTE PENSIONARILOR !
  Intreba azi Marian Apostol unde sunt ceilalti pensionari, bugetari…. DAR TU MARIAN APOSTOL, UNDE AI FOST IN ZILELE TRECUTE, PLOIOASE, CA NOI, AM FOST IN CENTRUL CIVIC, AM PROTESTAT, TU…. ??? ÎN CAPITALA POATE CA AI FOST O ZI, DOUA, IN REST… ??
  DE CE SCANDEAZA DE LA MICROFON MARIAN APOSTOL SLOGANE DE GENUL * UNITATE ! * TIMP IN CARE IMPROSCA CU NOROI TOT CE MISCA ?? UNITATE CU CINE, CU SORIN FRUNZAVERDE, TOVARASE APOSTOL ??? CU OPORTUNISTUL BARON LOCAL ???
  Niciun cuvant despre Mafia locala, de ce NU ???!!!
  Si acesta e un motiv pt care oamenii nu ies in strada, pt ca si liderii de sindicat dezamagesc .
  Prefectul Tunea, reprezentant al Gubernului în judeţ, NU a iesit in fata oamenilor iar liderii de sindicat au acceptat senini sfidarea, dispretul… Ţunea a preferat căldura biroului şi, a promis, că nu-l doare gura. Probabil că a şi raportat * Împăratului * Frunzăverde ceva de genul * situaţia e sub control *, * n-au treabă cu noi, doar cu Boc şi Băsescu *, etc… BA DA, Ţunea, ŞI CU VOI AVEM DE LĂMURIT DESTULE, CĂ S-AU TOT ADUNAT!
  FRUNZĂVERDE SĂ TACĂ ! E ULTIMUL CARE AR FI ÎN MĂSURĂ SĂ DEA LECŢII DE MORALITATE, CINSTE, ONESTITATE ! ŞI EL A FĂCUT CAMPANIE ELECTORALĂ PENTRU BĂSESCU ŞI EL I-A ADUNAT VOTURI SECURISTULUI DE LA ANVERS ŞI EL PROCEDEAZĂ LA FEL PRECUM TOATĂ HAITA PD-L: PROMOVEAZĂ FINI ŞI FINE, PRIETENI, CLIENTELA POLITICĂ PE POSTURI DE CONDUCERE, TOLEREAZĂ ŞI CONTROLEAZĂ – ÎN INTERESUL CĂRĂŞENILOR NU – TOT CE SE PETRECEÎN JUDEŢ ŞI CE NU !
  FĂŢARNIC, OPORTUNIST, FARISEU, CAMELEON ! Acesta e baronul local Frunzăverde, NICIDECUM ceea ce pretinde !
  Caracatiţa PD-L şi-a întins braţele în întreg teritoriul. Are multe capete! Şi multe tentacule.ŞI în Twin Peaks-ul cărăşean trebuie decapitată! Şi va fi!
  Pentru că, sub bocancii lui Frunzăverde a ajuns Caraş-Severinul printre primele 5, cele mai SĂRACE judeţe din România ! SĂ NE SCUTEASCĂ acest Frunzăverde cu * grija * faţă de pensionari ! MINTE ! OPORTUNISTUL SPECULEAZĂ MOMENTUL TENSIUNILOR SOCIALE, ATÂT !
  Concluzionand : lectia de moralitate au oferit-o din nou batranii, punct.
  JOS GUVERNUL BĂSESCU-UDREA-BOC ! JOS FAMIGLIA PD-L !
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/06/04/%E2%80%9Ecand-elefantii-se-bat-iarba-sufera%E2%80%9C-proteste-si-in-twin-peakse-ul-carasean-jos-guvernul-basescu-udrea-boc-jos-mafia-pd-l/
  Sibilla

 5. olimpiu65
  4 iunie 2010 at 6:27

  Germania e o tara comunista??? si acolo s-a facut un apel la cei care au fentat statul d.p.d.v. fiscal. muti au beneficiat de clementa si s-au autodenuntat….
  pdleprele nu-s comunisti, sunt fascisti de cea mai joasa speta!
  ma doare-n cot de portocalii in general si nu imi pasa daca se vor autodenunta. imi pasa de lasitatea si atitudinea de strut a cetateanului roman. dar ,,iarna nu-i ca vara” spunea un clasic in viata…. vom trai si vom vedea

  • 4 iunie 2010 at 8:13

   @olimpiu65
   Jumatate din Germania a fost comunista.

   • olimpiu65
    4 iunie 2010 at 8:48

    te inseli. nici ca suprafata nu a fost DDR ca Deutschland

    • 4 iunie 2010 at 8:58

     @olimpiu65
     Nu fac comparatii.
     A fost sau nu?

    • olimpiu65
     4 iunie 2010 at 9:24

     o parte a fost ocupata de armata rosie si a avut un regim comunist. dar chiar crezi ca din cauza asta multi afaceristi germani s-au autodenuntat si au beneficiat de clementa??? si in Romania s-a facut un astfel de apel , but who cares???

     • 4 iunie 2010 at 9:42

      @olimpiu65
      Fara suparare ma interesaza prea putin de ce s-a intamplat in Germania.
      Pe mine ma intereseaza ce fac astia care isi bat joc de romani.
      Eu aici traiesc din pacate.

 6. 4 iunie 2010 at 7:53

  hei, comunismu e misto. look at great china 😉

 7. neacostache
  4 iunie 2010 at 8:47

  Cred sincer ca toate aceste lepre pedeliste, vor deveni curand…istorie. Corabia lor incepe sa ia apa si usor, usor, unii membrii PDL care mai au constiinta, vor fi impotriva acestor masuri criminale initiate de acest guvern antinational!

 8. 4 iunie 2010 at 11:26

  Eu cred că onor Guvernul României aşteaptă să scadă speranţa medie de viaţă mult sub vârsta de pensionare.

 9. Maia
  4 iunie 2010 at 12:21

  Daca economia Romaniei a ajuns sa fie construita pe teoria fara logica, argumente si fundament al acestei consiliere Andreea Vass, e clar ca am ajuns aici.
  Ma uit si ma minunez cu cata nesimtire ne trambiteaza dansa masurile fericite ale Guvernului, care de fapt ne “ciuruie”, a juns chiar sa le creada si sa se prea-mareasca si prea-faleasca pentru desteptaciunea care a cuprins-o de cand e pe langa Boc.

  • 4 iunie 2010 at 12:23

   @Maia
   Si eu ma intreb cine este jigodia asta care isi permite sa ne anunte condamnarea la moarte.
   Cine i-a dat ei dreptul asta?
   Noroc ei ca nu am unde sa o intalnesc.
   De ce nu isi taie ei si familiei ei toate salariile?

 10. G.P.
  4 iunie 2010 at 20:22

  E interesanta ideea si cifra anuntata…fix 350.000 dupa statistica europeana…insa uita doamna sa ceara statistica cu bolile de care sufera cetatenii romani trecuti de 50 de ani pentru ca sunt sigura ca aici suntem pe primul loc in uniune.Dar nimeni nu e interesat de o astfel de statistica, desi asta ar arata si ca varsta pana la care poate fi activ un cetatean roman este mult diminuata de bolile lui.
  Se fac doar studiile si statisticile care n-au nici o consistenta.

 11. maia_home
  5 iunie 2010 at 14:11

  Asta astepta guvernul?Guvernul,sa ma pupe in( trei litere)cu respect!Ce derbedei si smenari!Merita sa fie tinuti de guler si sa primeasca suturi in fund.

 12. 5 iunie 2010 at 15:05

  ————————————————————————————————————–

  OFFTOPIC

  Unde-s milioanele de grame de serotonină de la FMI ?

  Scăparea de criză este doar o iluzie. Nu mă aştept ca în Romania să existe un schimb de ierarhie între generaţii.

  …guvernul a împrumutat miliarde de grame de serotonină de la FMI, dar românii nu au fost fericiţi, ci, au deschis ochii văzând o dictatură cu o politică de spălare a creierului încontinuu. România a devenit doar un lagăr de concentrare a minţilor cu legi stricte !

  ———————————————————————————————————————–

  Restul postului

  http://nekunoscut.wordpress.com/2010/06/04/unde-s-milioanele-de-grame-de-serotonina-de-la-fmi/

  ———————————————————————————————————————

  Te astept sa comentezi si tu!

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58