Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 iunie 2021

Hai ca se poate!


Pentru tata, cu multumiri!

Este momentul in care simti ca trebuie sa te opresti, ca nu mai poti continua, ca nu mai ai resurse fizice si/sau psihice sa continui nici macar o secunda. Unii il mai numesc punctul mort, mie imi place insa mai mult momentul zero pentru ca dupa zero urmeaza ceva, dupa punctul mort numai urmeaza nimic.

Am fost de multe ori in  momentul zero, cand de oboseala am simtit ca ma prabusesc, cand fiecare celula din mine striga ca nu mai poate, ca trebuie sa ma opresc imdiat. Am invatat sa il depasesc. A fost greu pana cand am reusit sa trec prima oara in momentul 1. Este minunat, nu se poate descrie in cuvinte, nu mai simti durere, oboseala, nimic altceva decat o mare, mare bucurie, bucuria ca ai reusit sa iti depasesti limitele fizice si psihice de pana atunci.

Este importanta si mentalitatea, un om care porneste la drum cu mentalitatea de invins nu va ajunge niciodata la momentul 1, se va opri, se va prabusi de oboseala si nu va mai avea curajul niciodata sa incerce. Trebuie sa sti ca poti sa mergi mai departe, sa iti repeti asta, sa lupti impotriva tuturor celor care iti spun sa te opresti si ca nu mai are rost sa continui. Trebuie sa lupti chiar si impotriva ta, prietene, crede-ma merita sa traiesti momentul 1. Nu te lasa!!! Hai ca se poate !!!!

Tags:

Lasă un răspuns