Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 mai 2021

In Germania se poate


Presedintele Germaniei Horst Kohler a anuntat ca isi da demisia din functie ca urmare a unor declaratii pe care le-a facut dupa o vizita in Afganistan. Potrivit AFP, Kohler a afirmat ca razboiul din Afganistan serveste intereselor economice ale Germaniei.

In Germania presedintele este responsabil cu promulgarea legilor, insa rolul sau este doar onorific.

Nu stiu daca declaratiile presedintelui Germaniei au fost cu adevarat chiar atat de grave incat sa fie necesara aceasta demisie.

Nu vreau sa intru in amanunte sau sa comentez afirmatiile facute  de presedintele Germaniei.

Recunosc insa ca ma surprinde faptul ca, in cea mai puternica tara a UE presedinte tarii demisioneaza in urma unor declaratii

Cate declaratii iresponsabile a facut Basescu Traian, care a pierdut alegerile pe teritoriul Romaniei, pentru care trebuia sa isi dea demisia?

A declarat pana si faptul ca demisioneaza in 5 minute daca este suspendat si tot nu a demisionat.

Am ajuns sa ma surprinda NORMALITATEA?!

Cand o sa ajunga si Romania o tara cu conducatori normali?

Tags: , , , , , ,

No Responses “In Germania se poate”

 1. ondin
  1 iunie 2010 at 11:47
 2. 1 iunie 2010 at 11:52

  ALOOO ……suntem in Romania !

  BaseLand

 3. 1 iunie 2010 at 12:06

  …Germania e Germania!!

 4. olimpiu65
  1 iunie 2010 at 12:18

  cand nu vom mai vorbi despre conducatori ci despre reprezentanti ai cetatenilor, atunci vom avea presedinti, ministrii, parlamentari si probabil normalitate. am mai scris despre sintagmele astea tampite care vad ca s-au incetatenit pana si pe acest blog.
  daca-l periem pe Basescu cu sintagme: sef al statului, conducator… atunci si el se comporta ca atare si se crede chiar jupan… conducator e la volanului noului sau automobil Dacia Duster

 5. matilda
  1 iunie 2010 at 12:33

  Să facem o distincţie : Băsescu NU este preşedintele ROMÂNIEI, el este preşedintele unui sfert din populaţia unei ţări care NU L-A VRUT !

 6. 1 iunie 2010 at 12:48

  Nu, la noi nu se poate! Suntem neam de traista! Asta n-a fost si nu e greva! Trebuie sa vina cineva din afara sa ne manevreze,ca in dec 1989.Speram sa cada dictatorul,ca urmare a grevei,dar cred ca nici lacheul n-o sa cada.Si alegerile viitoare tot ei le vor castiga!Votntii lor sunt disclipinati si constienti ca daca vor a le fie mai bine tot pe ai lor sa-i voteze!

  • 1 iunie 2010 at 12:54

   @popateapa
   Raspunsul meu este DA, TREBUIE SA VINA CINEVA DIN AFARA.
   ROMANII SUNT MULT PREA LASI CA SA IASA EI DE BUNA VOIE SA ISI APERE DREPTURILE. 🙁 🙁 🙁

 7. 1 iunie 2010 at 12:49

  Noi suntem taaaaaaaaaare departe de civilizatia si nivelul de trai de la ei… 🙁

 8. 1 iunie 2010 at 14:21

  Teo,daca nu veneau cu REGELE CAROL I ,10.000 de specialisti germani,Romania nu mai avea CEA MAI BUNA INFRASTRUCTURA din EUROPA,am origini germane,traiesc printre sasi)cati au mai ramas ,le stiu limba si obiceiurile,DAR ROMANII ,se DEOSEBESC DE TOATE NATIILE EUROPENE,”blestemul mioritic”isi spune cuvantul,de aceea ii merge basesscului,o zi frumoasa!

 9. maia_home
  1 iunie 2010 at 15:35

  Draga Teo citeodata imi pare traiesc intr-un cosmar ,ca nu ma mai trezec…Ce viata ne-a fost dat sa traim….In ceia ce priveste copii,peniru mine sint un subiect dureros .Am trei si toti trei au probleme…Incec sa ma bucur de ei in fie ce zi.Ei sunt bucuria dar si intristarea vietii mele.Am ajuns la vorba “cine are sa-i traiasca,cine nu ,sa nu-i doreasca”.

 10. 2 iunie 2010 at 6:20

  La noi nu se poate fiindca acestor oameni, acestui om le lipseste cee ce se numeste bun simt,masura si alte trasaturi de caracter pe care ar trebui sa le aiba un om civilizat, ceea ce majoritatii portocaliilor le lipsesc cu desavarsire.

Lasă un răspuns