Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

5 februarie 2023

Ioan Ghise doreste sa candideze la europarlamentare


Ioan Ghise

Senatorul PNL Ioan Ghise si-a anuntat candidatura pentru alegerile europarlamentare de anul viitor.

“Cred că pot să-mi aduc o contribuţie importantă pentru ţara noastră, în special pentru suveranitatea poporului român. Când spun asta mă gândesc la multiplele forme de suveranitate, fie reprezentativă, fie prin referendum. Spun aşa pentru că anul trecut, ceea ce s-a petrecut, a fost un abuz al preşedintelui Comisiei Europene faţă de respectarea dreptului suveran al poporului român de a demite un preşedinte care a lucrat împotriva cetăţenilor români şi intereselor naţionale.

Vorbesc limbile franceză şi engleză, am experienţă cu instituţiile europene încă de pe timpul primului mandat din ’92 – ‘96 dar şi ca primar al Braşovului, reprezentant la Congresul puterilor regionale si locale din Europa, și apoi am lucrat ca senator si deputat în comisiile de afaceri europene. Cred că o candidatură împlinită printr-un mandat de europarlamentar este un apogeu al unei cariere politice”, a declarat senatorul Ioan Ghişe pentru Sursa Zilei.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Responses “Ioan Ghise doreste sa candideze la europarlamentare”

 1. 30 octombrie 2013 at 21:44

  Sint absolut convins ca deja cirtitele lui Basescu in PNL au primit OZU sa impiedice aceasta candidatura. Asadar, va fi suficient sa urmarim cine se opune pentru a afla lucruri interesante!!

 2. 31 octombrie 2013 at 4:28

  Succes, domnule Ghise! Chiar vreau sa reprezentati Romania, caci sunteti un reprezentant pe cinste, nu cum au fost altii, nu mai detaliez…….. Faceti tot ce puteti sa fiti reprezentantul Romaiei, cu problmele ei, pentru ca dvs. aveti credibilitate maxima, va rog! Va pup, va “iubesc”, succes! Clara, Timisoara

 3. 31 octombrie 2013 at 13:07

  Succes! Precis o sa faca mai mult pentru tara mai mult decat altii care si-au luat salariile grase degeaba.

 4. Marian
  31 octombrie 2013 at 17:50

  Stai sa ajunga acolo si sa vezi ce repede va fi pus cu botu pe labe ! Pai ce -si inchipuie ca …acolo face cine vrea , ce vrea ? Senator sau deputat in viitorul Parlament al Romaniei….nu-i cine stie ce mare realizare insa , sa ai patru sau chiar cinci ani de Parlament European….te-ai scos pentru tot restul vietii ! A stiut saracu Ghise ce face atunci cand si-a investit toate economiile in propria-i campanie electorala si mai ales atunci cand marshaluia aproape zilnic prin jurul Cotrocenilor . Din punctul meu de vedere domnia sa este …un vizionar ce se poate dovedii , si-un vizionar de suces al zilelor noastre si al clasei noastre politice .Mult succes domnule Ghise !!! 😉 M-ati fi putut convinge de puritatea actiunii dumneavoastra , daca nu era fraza prin care va incepeti motivarea gestului respectiv .Daca credeti ca mai poate convinge pe cineva limbajul patriotard …asa cum am spus : mult succes !

 5. Marian
  31 octombrie 2013 at 17:51

  Teo …poate o vizita domnul Ghise blogul tau si de aceea , m-am adresat direct lui la final .

  • 1 noiembrie 2013 at 12:19

   @Marian
   Da Marian, domnul Ghise este unul dintre cititorii blogului

   • Marian
    1 noiembrie 2013 at 16:25

    Atunci succes pe ramura domnule Ghise , iar asta v-o spune unul dintre cei ce v-au insotit in acele plimbari in jurul Cotrocenilor ! Poate ca era mai intelept daca asi fi stat dracului la casa mea …. 🙁

 6. Manu
  1 noiembrie 2013 at 9:08

  mai bine candideaza ca independent.
  Antonescu este deja in opozitie si in mare tandreturi cu pdl.
  ministrii pnl au aratat ca au numit in functii numai oameni de casa ai pdl si ca ei nu pot face nimic pentru tara.

Lasă un răspuns