Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2023

Kovesi si DNA se mobilizeaza imediat dupa declaratiile lui Basescu dar ignora sesizarile trimise de Corpului de Control al primului ministru.


Kovesi Basescu

Este pe fata. DNA este una din armele politice cu care Basescu Traian lupta impotriva adeversarilor politici. Si sunt atat de siguri pe ei incat nici macar nu se mai obosesc sa se ascunda. Totul este la vedere, ca sa inteleaga toata lumea.

In timp ce rapoartele Corpului de Control al primului ministru in care sunt sesizate prejudicii de sute de milioane de euro sunt ignorate de DNA ( sesizari care se refera la nereguli din institutiile publice, multe dintre ele conduse de apropiati ai  lui Basescu Traian) procurorii condusi de Laura Codruta Kovesi se mobilizeaza imediat dupa ce Basescu Traian le transmite mesaje prin declaratiile transmise de televiziuni.

Deci s-a aratat Basescu Traian indignat alataieri, ca Radu Mazare a injurat procurorii care ii instrumenteaza dosarul, ieri DNA l-a denuntat pe Radu Mazare  la Parchet pentru presiuni la adresa justitiei.

Depune Klaus Johannis o plangere la DNA impotriva lui Liviu Dragnea. DNA il cheama urgent pe Johannis sa isi sustina plangerea formulata.

In perioada 2012 – 2014, Corpul de Control al premierului a inaintat 97 de sesizari, 45 dintre acestea au ajuns la DNA, 51 la Parchet si o sesizare a ajuns la DIICOT si  sunt vizate mai multe institutii conduse de apropiati ai  lui Traian Basescu, printre care Casa Natională de Asigurări de Sanatate, condusa la acel moment de Lucian Duta, Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, condus la acel moment de Eugen Tomac, actual sef de campanie al Elenei Udrea dar şi din Ministerul Dezvoltării Regionale, condus in acel moment de Elena Udrea.

Cititi si aici:

Art. 276 din Noul Cod Penal care ne obliga pe toti sa devenim admiratorii procurorilor si judecatorilor

Tags: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58