Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 iunie 2021

No Responses “La multi ani Mircea Albulescu!”

 1. 4 octombrie 2011 at 21:00

  La multi ani cu sanatate la toti Romani ori si unde or fi cu domiciliu.

 2. 4 octombrie 2011 at 21:42

  Mircea Albulescu – un mare actor!

 3. 4 octombrie 2011 at 22:48

  Felicitări, Theo, că ne-ai amintit să-i spunem La mulţi ani! Înainte de ziua aceea fatidică, plasată cu 40 de zile înaintea parastasului de 40 de zile.
  Un mare actor. Aproape că nu-l merităm, atât de mare este!
  Iepoca de aur a îngropat în România o mână de actori extraordinari, care n-au apucat să-i lase fără job pe mulţi actori americani fiindcă nu s-au încumetat să treacă Dunărea înot şi să ceară azil politic. Sau, poate, au vrut să rămână aici, cataplasmă, pansament, tampon. Zeci de ani au făcut de gardă la UPU sufletelor noastre.
  Dacă noi, azi, mai putem deosebi urâtul de frumos, scălămbăiala de actorie, bunul de prost şi binele de rău, le datorăm asta, în proporţie de 70%.
  Să-i urăm viaţă lungă şi sănătate deplină actorului Mircea Albulescu şi să ne bucurăm că-i suntem contemporani.

  • 5 octombrie 2011 at 0:01

   @renata
   Cat de frumos ai scris Renata … vezi …. eu nu cred ca as putea sa scriu asa …..gandesc la fel ca tine nu pot ss ma expin asa de frumos …. mintea mea este blocata in cifre … fac adunari… scaderi ….. de multe ori rezultatul este negativ… si asta nu este bine deloc

 4. 4 octombrie 2011 at 22:59

  Imediat după revoluţie am fost la un coleg de liceu ce-şi satisfăcea serviciul militar. Acolo am aflat că fiul maestrului Albulescu era coleg cu colegul meu… La ieşire l-am observat pe maestrul Albulescu stând în maşină privind în gol cu ochii în lacrimi. Atunci am fost un alt fel de spectator… iar domnia sa deloc actor.

  La mulţi ani, maestre!

Lasă un răspuns