Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 noiembrie 2022

Lucian Duta se intoarce la CNAS ca membru in Consiliul de Administratie pentru ca specialistii valorosi trebuie sa ramana in sistem. Nu-i asa?


Lucian-Duță

Nu stiu ce laxativ fixativ foloseste Lucian Duta dar vad ca are coafura perfecta indiferent de vreme si vremuri. Surprinzatoare pozitia ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu care crede ca reactia domnului doctor Doru Badescu, actualul sef al CNAS, este exagerata si acuza conducerea CNAS de excesele de limbaj si atitudine.

Eugen Nicolaescu, a declarat la un post de televiziune ca actuala conducere a CNAS poate sa aiba orice poziţie doreste, cu conditia ca aceasta sa fie conforma cu legea. „In acest moment, CNAS trebuie sa fie o institutie care functioneaza in gestionare corecta a banului pentru pacienti”, a spus Nicolaescu, mentionand ca aceasta institutie „este autonoma si nu se subordoneaza Ministerului Sanatatii”. Nicolaescu a apreciat insa ca exagerata reactia, nu este potrivita pentru o institutie publica. Cei de la CNAS ar fi trebuit sa fie ponderati si sa se refere la felul in care isi fac datoria fata de cetateni. Trebuie sa descurajam excesele de limbaj si atitudine

Minunat domnule ministru Eugen Nicolaescu. Sa stam linistiti la locurile noastre si sa zambim frumos atunci.

Lucian Duta, fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate a fost numit membru in Consiliul de Administratie al CNAS din partea Administratiei Prezidentiale, adica de demisul Basescu Traian.

Lucian Duta vrea sa se intoarca la CNAS sa isi continue proiectele  incepute!!!

Corpul de Control al premierului a sesizat DNA-ul pentru fostul presedinte al CNAS, Lucian Duta si fostii ministri ai Sanatatii Cseke Atilla si Ladislau Ritli pentru management defectuos.

Este anchetat/cercetat Lucian Duta de procurorii DNA sau nu?

Lucian Duta a fost acuzat de lipsa morfinei si a citostaticelor din spitale.

Actualul presedintele CNAS, doctorul Doru Badescu, a declarat ca numirea lui Lucian Duţă în Consiliul de Administraţie al instituţiei ar fi fost „o gafă a Administraţiei Prezidenţiale, specifică organizaţiilor mafiote”.

Doru Badescu, actualul presedinte al CNAS este de parere ca domnul Lucian Duta „trebuia numit după finalizarea achetelor autorităţilor competente

„Trebuie neapărat verificat modul în care domnul Duță a sabotat întreg mecanismul de administrație din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. Sub conducerea dumnealui, celelate organisme din afara CNAS nu au avut niciun cuvânt de spus, nu am fost chemați la nicio întrunire și nu am fost consultați în nicio decizie”, a declarat, în 2012, Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

10 Responses “Lucian Duta se intoarce la CNAS ca membru in Consiliul de Administratie pentru ca specialistii valorosi trebuie sa ramana in sistem. Nu-i asa?”

 1. 13 iunie 2013 at 18:03

  Acest specialist valoros cred ca ar trebui inchis si pazit bine sa nu cumva sa ni-l fure cineva. Eu zic sa nu-l uzam aiurea in sistem. Mai nimerit ar fi sa-l congelam sau… Mai au astia, la Antipa, exponate in alcool? Merge cu gheata… Tot ii place de el lui basescu-l. …Sa si-l ia la Cotarceni.
  Daca nu… …si la CNAS, dar plasticat.
  Nu stiu…
  Parerea mea!.
  Pana la urma si afis ar merge, sa fie si altora invatatura de minte.

 2. Marian
  13 iunie 2013 at 19:00

  “Prietenul ” tau draga Teo sau ma-nsala pe mine memoria ?! Cum dracu de faca USL-asii ca tocmai pe astia contra carora au avut oamenii pentru ce s e plange …ai promoveaza …poate poti sa-mi spui mataluta sau ” vizitatorii” blogului tau ?

 3. Emil Vulcanescu
  13 iunie 2013 at 20:51

  Draga Theodora
  CNAS-ul ii o CAPUSE , colecteaza bani , isi dau salarii iar cand te “duci ” la spital trebuie sa-ti platesti tratamentul !
  Eu sunt pentru plata asigurarilor de sanatate dar vreau sa-i dau direct la un spital iar acel spital sa plateasca si medicul de familie care sa ma consulte sa imi prescrie tratamentul si sa IA “masuri si greutati ” ca sa nu ajung la spital !
  Faptul ca pe seful CNAS il chiama X , Y sau ZET nu are importanta .
  Sunt Niste Mafioti !
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  P.S. In sistemul de sanatate se invart 7 – 8 miliarde de euro ! care ajung in buzunarele……………………

  • 13 iunie 2013 at 23:12

   @Emil Vulcanescu
   este important cum il chema pe seful CNAS si cum gandea el … este vorba de bani multi … de marii producatori de medicamente.

 4. multidaprosti
  17 iunie 2013 at 21:16

  doi ani ,nimic schimbat,ursu mere ciini latra ………………

Lasă un răspuns