Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 iulie 2024

Mai mult seriozitate domnule Vladescu


Dupa ce l-a angajat pe Andrei Gheorghe (veriga slaba) in functia de sef la Departamentul de Comunicare al Ministerului Finantelor, domnul Sebastian Vladescu recidiveaza si il cooptateaza pe Dan Bittman in functia de consilier pe probleme cu populaţia.

Vreau sa vad cum va explica Dan Bittman pensionarilor faptul ca este in interesul national ca pensiile lor nesimtit de MICI sa inghete in 2010.

Domnule Dan Bittman dumneavoastra aveti parinti si bunici?

Astept cu nerabdare cooptarea si altor VIP-uri cum ar fi: Simona Sensual, Nikita, Nicolae Guta si Roxana Prinţesa Ardealului.

“E nevoie de comunicare cu cetateanul care sa fie mai putin tehnica. Nu o sa trecem in zona artistica si nu o sa cante Dan Bittman imnul taxelor si impozitelor.  Dan Bittman va incerca sa gaseasca aceasta solutie de a discuta cu cetateanul, de a-i comunica intr-un mod care daca e perceptibil pentru Dan Bittman, e perceptibil pentru mult mai multi oameni. Venind dintr-o zona total rupta de cea a Ministerului Finantelor, poate sa incerce acest lucru. Sper sa fie o incercare reusita.”

“Vreau feedback. Bittman fiind o persoană populară şi care nu este legată de minister, vom putea avea o opinie obiectivă privind imaginea ministerului”

Dan Bittman declara despre aceasta numire: “Nu pot să vă spun foarte multe, domnul ministru m-a sunat zilele trecute, mă cunosc cu el de mai mulţi ani, probabil că vrea să stea de vorbă cu oameni normali, simpli, cu cei care au contact cu ce se întâmplă pe stradă. M-a sunat şi mi-a zis că vrea să ne întâlnim periodic şi să ne povestim unul altuia nişte chestiuni. Una dintre problemele de după 1989 este lipsa contactului liderilor cu realitatea, nu se fac lucruri în interesul oamenilor simpli, probabil asta îşi doreşte ministrul. Mi s-a explicat de ce avem un sistem aşa de greoi de administraţie, de ce trebuie să se închidă sute de şcoli. Cineva va trebui să le explica oamenilor acest lucru”.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Mai mult seriozitate domnule Vladescu”

 1. 13 ianuarie 2010 at 12:26

  Theodora,Dan Bittman “banii vorbesc”,a facut un gheseft bun”,are afaceri prospere ,firme,iar Sebastian Vladescu l-a rasplatit cu acordul Cotrocenilor,doar este “crestin”!,o zi minunata!

  • theodora0303
   13 ianuarie 2010 at 12:34

   @ octavpelin
   Nu am nimic impotriva lui Dan Bittman.
   Stiu ca are cateva afaceri pospere.
   Sebastian Vladescu este aerian dupa parerea mea.
   Pe el il preocupa relatia cu populatia??
   Cum o sa explice Bittman pensionarilor ca trebuie sa li se reduca pensia in interes national?
   O zi minunata si tie!

 2. ondin
  13 ianuarie 2010 at 12:32

  niste nesimtiti …..care ne sfideaza in continuare in frunte cu marinarul suprem…..cred ca era beat cand l-a numit pe boc din nou prim ministru si uite ce fac domnii ministri ai cabinetului boc 4 sau 5 ca nici nu mai stiu isi angajeaza tot feleul de maimutoi pe postul de consilieri :((

  sunteti jalnici sunteti zero mai bine emigram in congo

  • theodora0303
   13 ianuarie 2010 at 12:36

   @ondin
   Cand faci un comentariu este bine sa urmaresti ce iti raspund. 🙂
   Te-am rugat sa lasi un link cu articolul tau.

 3. ondin
  13 ianuarie 2010 at 13:07
 4. 13 ianuarie 2010 at 16:38

  valeuuuuu
  pentru dan bitman mai am cat de cat respect dar pentr georghe ala nimic…
  cum poate sa faca asa ceva ma…
  in loc sa puna oameni competenti cand tara e si asa aproape pe duca ei se joaca.
  sa-i ia naiba pe toti…

  • theodora0303
   13 ianuarie 2010 at 16:42

   @analfabetul
   Sunt foarte curioasa cum o sa se descurce Bittman

   • 13 ianuarie 2010 at 22:26

    mai trebuie sa intelegem ceva din toate astea:
    in era basescu oricine poate ajunge ministru sau sa aiba o functie in minister.
    dar ne mai arata si alt aspect: cat de disperati sunt, e modelul care la-m explicat intr-un post de al meu…

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58