Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

16 aprilie 2024

Mergeti la vot ca la o sarbatoare. Votati DA!!!


 

Daca va pasa NU stati acasa!
De mult timp nu am vazut ceva mai oribil ca acel clip anti-referendum facut de papaya.Despre care INTOARCERE la valorile tradidionale vorbesc manipulatorii care au realizat acel clip? Poporul roman NU a renuntat NICIODATA la acele valori. Au renuntat doar cativa rataciti care NU reprezinta poporul roman.  #referendum, #nuboicot #nustauacasa #merglareferendum #dalareferendum #indraznestesacrezi Depinde de noi ce viitor le pregătim copiilor nostri!!!
Daca va pasa mergeti la Referendum! Si luati cu voi toata familia, prietenii, vecinii, colegii. De rezultatul referendumului depinde viitorul acestui popor. Mergeti la vot ca la o sarbatoare. Poporul roman are acesta imensa ocazie sa dovedeasca ca este DEMN, CURAJOS si HOTARAT sa nu se lase distrus.
Hai sa luam din ocident ceea ce este cu adevarat valoros. Unele “valori” pe care occidentul insista sa ni le impuna NU au nici o legatura cu sufletul, cu traditiile, cu morala, cu nazuintele noastre. Doamne ajuta!

Tags: , , , ,

One Response “Mergeti la vot ca la o sarbatoare. Votati DA!!!”

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58