Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 mai 2021

Muntenegrenii ne-au dat o mare lectie de solidaritate interumana. MULTUMIM MUNTENEGRU !!! THANK YOU MONTENEGRO !!!


muntenegreni stau la coada sa doneze sange pentru romanii accidentati

Muntenegrenii ne-au dat o mare lectie de solidaritate interumana.

Inainte sa ajunga salvatorii militari, localnicii au coborat in prapastie pe franghii pentru a ajuta romanii raniti in gravul accident rutier.

Alti muntenegreni s-au prezentat la spital sa doneze sange pentru romanii aflati in stare critica.

La spitalul din Podgorita a fost o mobilizare exemplara. Medicii si asistentele s-au prezentat la munca fara sa fie chemati. Unii au venit din concediu.

Per ansamblu Guvernul Ponta s-a descurcat bine in aceasta grea incercare.

Un autocar romanesc cu 47 de oameni a cazut duminica in canionul Moraca din Muntenegru. 

MULTUMIM MUNTENEGRU !!!

THANK YOU MONTENEGRO !!!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

12 Responses “Muntenegrenii ne-au dat o mare lectie de solidaritate interumana. MULTUMIM MUNTENEGRU !!! THANK YOU MONTENEGRO !!!”

 1. ALM
  25 iunie 2013 at 12:37

  Nu ne-au dat nici o lecţie! Ne-au dat un exemplu facultativ, spre inutil. Cine credeţi că va fi gata să-l urmeze?
  Vă contrazic şi în ceea ce priveşte faptul că guvernul Ponta s-ar fi descurcat bine. Vin de pe blogul Roxanei Iordache unde am aflat că accidentul ar fi fost pus la cale de … Ponta! Cine suntem noi ca să o contrazicem?

  • 25 iunie 2013 at 12:50

   @ALM
   ha ha ha ha
   a fost pus la cale de Ponta!!!!
   Imi ete draga Roxana dar cu asta nu pot sa fiu de acord
   Adica dvs nu sperati ca poporul roman va intelege ce inseamna solidaritate????

   • ALM
    25 iunie 2013 at 14:07

    Poporul român înţelege mereu ce înseamnă solidaritatea. În grupuri mici (cât să încingă un “pinguin”) şi numai când au nevoie de solidaritate. Altfel, fiecare pentru sine şi sub lozinca “scopul scuză mijloacele”!
    Acum aflu că a început “solidaritatea”. Grupuri organizate se îndreaptă spre centrele de deonare de sânge. Pentru ce? Răniţii care se întorc au deja sânge muntenegrean în ei! Poate ei, dacă nu sunt prea bătrâni, vor fi mugurele solidarităţii româneşti, dar numai dacă sângele muntenegrean le ajunge şi la creier …

 2. ALM
  25 iunie 2013 at 15:04

  Cred că am fost prea ermetic în exprimare. Muntenegrenii s-au dus din proprie iniţiativă! La noi se vor duce în grupuri ORGANIZATE unii, cum sunt cei de la MAI, la ordin. Adică spectacol de sunet şi lumină, din fericire cu un rezultat benefic (dar nu pentru ei).
  De la grădiniţă? Acolo au o programă mai elevată. Şi chiar dacă ar exista spaţiu pentru învăţat despre solidaritate, după amiază se întorc acasă şi văd realitatea.

 3. Marian
  25 iunie 2013 at 17:33

  Nu a dat nimeni , nimanui , nici un fel de ” lectie” draga Teo !!! Aceasta inseamna doar….normalitate si obisnuinta normalitatii . Daca o figura de acest gen se intampla la noi….atunci Eugen Nicolaescu si ” sistemul ” pe care-l patroneaza , ar fi avut reale probleme in gestionarea situatiei iar rudele ar fi fost nevoite sa care acasa doar cadavre . Nu s-a intamplat …. la noi deoarece pana si aia din Muntenegru stiu e sinucidere curata sa calatoresti pe ” soselele ” din Romania si ca atare evita pe cat pot deplasarea prin zonele noastre …. turistice .

 4. 25 iunie 2013 at 20:32

  Reblogged this on teonaphotocuisine and commented:
  http://wp.me/pwgTV-2S7

 5. costel trache
  27 iunie 2013 at 1:34

  tipic

Lasă un răspuns