Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 noiembrie 2023

Nasterea nepoatei lui Basescu Traian, Sofia Raisa Ionescu – SRI evenimentul anului in Romania ???


Elena-Basescu

Daca ne gandim cat rau a facut Basescu Traian poporului roman nu ar fi trebuit sa aiba dreptul sa fie fericit. Dar uite ca Dumnezeu a hotarat altfel.

Poate Bunul Dumnezeu a vrut sa ii mai dea o sansa sa se schimbe in bine. Numai Dumnezeu stie de ce, dar uite ca astazi chiombul a devenit bunic. In momentele astea de fericire pentru el imi aduc aminte de momentele de nefericire pe care l-au avut mamicile din Romania atunci cand Basescu Traian a hotarat sa le reduca alocatiile. Nu pot sa uit nici  ura pe care a avea Basescu Traian cand spunea ca Romania a devenit “o tara de mamicute si de bebelusi” care s-au hotarat sa nasca numai ca sa profite de banii statului.

Nu cred ca nasterea nepoatei Sofia Raisa Ionescu – SRI il va transforma pe Basescu Traian intr-un om bun si echilibrat.

Asadar analfabeta Elena Basescu Sida Ionescu, conceputa la betie,  a nascut prin cezariana astazi la ora 3 dimineata, la spitalul Universitar din Bucuresti.

Cei care pregatesc textul prezentatorilor de la Romania TV sunt imbecili.

Cica faptul ca Elena Basescu a nascut si Basescu Traian a devenit bunic este evenimentul anului.

Alti imbecili incearca sa o scoata mare patrioata pe EBA pentru ca a ales sa nasca intr-un spital de stat din Romania.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

16 Responses “Nasterea nepoatei lui Basescu Traian, Sofia Raisa Ionescu – SRI evenimentul anului in Romania ???”

 1. 1 septembrie 2013 at 12:04

  Vom chefui trei zile și trei nopți, conform datinii bimilenare!

 2. 1 septembrie 2013 at 15:52

  EBA + SIDA = SRI

  o ecuatie in care variabila permanenta (variaza asa, zi de vara pana-n seara, cat e saptamana de lunga, mai ales cele 67 ce AMR) este baSSe.

  Anul trecut, pe vremea asta, era unu…, Sorin, care facea ca DERO (manual) pentru ce le urasem mirilor baSSedintiali.

  Sunt curios daca reusesc sa il starnesc si anul acesta…

  Pai!…
  Urez copilului (in primul rand) sa nu se arunce in neam, sa nu semene nici cat e negru sub unghie nici cu ma-sa , nici cu ta-su si – mai ales cu bunicii.

  P.S. Astept provincia “Sud-est”.

 3. Emil Vulcanescu
  1 septembrie 2013 at 21:00

  Draga Theodora
  ” Agramata lu’ TATA ” n-are nici o vina ca a nascut ! ! !
  Greselile parintilor si …. le vor platti copiii , nepotiii si …

  Multa Sanatate iti doresc
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

  • 2 septembrie 2013 at 0:07

   @Emil Vulcanescu
   am auzit si eu vorba asta
   Multa sanatate si dumneavoastra domnule Emil si familiei si celor dragi!

  • Marian
   2 septembrie 2013 at 11:35

   @Emil Vulcanescu Respect deosebit onorate …”nordist ” 😉 ! Ai drepate stimabile cand afirmi ce afirmi cu o mica corectie pentru care-m cer anticipat scuze : ” Greselile parintilor si…le vor plati copiii, nepotii si…” La asta trebuia musai precizat care copii , care nepoti sau mai bine zis : ai cui copii si nepoti ?! Eu spun : COPII SI NEPOTII NOSTRII !!!!!! 🙁 Daca am gresit cumva regrete …eterne dar , tare-mi e ca am dreptate onorabile ! Respect deosebit si multa sanatate dumitale si mai ales…copiilor si nepotilor dumitale deoarece ….chiar ca vor avea nevoie de multa sanatate pentru a putea sa incerce macar sa repare , cat d e cat ceea ce au distrus sau vor distruge astia !!!

 4. Emil Vulcanescu
  1 septembrie 2013 at 21:07

  Draga Theodora
  Nu “stiu” de ce nu vrei sa postezi un comentariu referitor la exploatarea miniera a aurului cu cianuri de la Rosia Montana ?
  ………………………………………………………….
  Sa fii iubita …
  Cu stima Emil

 5. 2 septembrie 2013 at 2:22

  Proteste în mai multe orașe din lume împotriva proiectului minier de la Roșia Montană
  http://selectnews.ro/proteste-in-mai-multe-orase-din-lume-impotriva-proiectului-minier-de-la-rosia-montana/?fb_comment_id=fbc_633267166714149_6651242_633270493380483#f3523efa24

  Pe durata Protestelor : RTV și Antenele NU au transmis despre….. MITINGURILE DE PROTEST DIN ȚARĂ ” SAVE ROSIA MONTANA ”
  Media online : Jurnalul Național , DC News – intonează ode, bagă de zor sondaje CONTRAFĂCUTE și MINT cu nerușinare cum că românii ar fi deacord cu cianurile !!!
  AU LUAT ATITUDINE : Radu Tudor, AM PRESS, Cotidianul
  S-A RELATAT ÎN PRESA INTERNAȚIONALĂ :
  REUTERS
  http://www.reuters.com/article/2013/09/01/us-romania-goldmine-idUSBRE9800FU20130901

  DEMOTIX
  http://www.demotix.com/news/2557738/romanians-protest-london-against-rosia-montana-cyanide-gold-mine#media-2557558

  http://affaires.lapresse.ca/
  http://affaires.lapresse.ca/economie/energie-et-ressources/201309/01/01-4685200-un-projet-canadien-de-mine-dor-scandalise-des-roumains.php

  http://www.napi.hu/

  http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/tuntettek_a_verespataki_aranybanya_ellen_ketezer_ember_tunhet_el.563329.html

  CONCLUZII :

  1 – Radu Tudor așteaptă ȘI în numele nostru, răspunsuri de la Guvern !!
  2 – Victor Ponta – REMEMBER ?
  pe website-ul actualului premier, Victor Ponta, există o listă cu cele 15 propuneri ale USL de guvernare. La punctul 8 scrie “respingerea Proiectului Roşia Montană: cu evaluarea respectului pentru mediu, interesul naţional şi combaterea corupţiei politicienilor”. http://www.victorponta.ro/content/cele-15-propuneri-ale-usl-de-guvernare
  3 – Crin Antonescu pare biiine instruit de duduia Văleanu și NU NUMAI ( !! ) pe tema cianura la Roșia Montană, dar…. uită, la fel ca ceilalți liederi, politicieni că : ei NU sunt Statul, ei NU sunt proprietari ai țării ci reprezentanți ai unor votanți, că ei sunt pe actualele funcții VREMELNIC și NU au niciun drept să joace barbut cu viitorul copiilor noștri !
  4 – Senzațional! Șocant! Incredibil! În România, jurnaliștii se sinucid în grup, contra cost!
  cei de la Gold Corporation au băgat bani mulți în presă, cumpărându-i astfel tăcerea. Dar pentru niște bani, oricât de mulți ar fi ei, presa nu-și poate abandona funcția principală, aceea de a informa. Ca să vă dați seama cât de penibilă este situația, să facem o paralelă între ce se întâmplă acum și situația de anul trecut, din ianuarie. O manifestație de susținere a medicului Arafat, la care au participat câteva sute de oameni, a fost amplificată enorm de presa care susținea USL (aproape toată presa). Protestele care au urmat, la care participau zilnic cel mult 2-300 de inși, aveau în presă dimensiuni epice. Astfel, USL a răsturnat guvernul PDL și a ajuns la putere. Între altele, useliștii promiteau atunci anularea proiectului Roșia Montana, dar asta contează mai puțin la noi, promisiunile politicienilor nu valorează nimic. Acum, de zece ori mai mulți oameni s-au adunat în București, alte mii de persoane au protestat în țară și în afara granițelor, iar presa cumpărată de cei de la Gold Corporation nu poate nici măcar să relateze subiectul. Problema e că atunci când 2000 de oameni se află în stradă, la o manifestație care nu a fost promovată în presă, ci doar în mediile sociale, poți ignora acțiunea, ca editor, doar dacă ești complet imbecil. Practic, printr-un astfel de comportament, jurnaliștii demonstrează că nu mai au nici cea mai mică legătură cu interesul public. Și-atunci, de ce să le ceri oamenilor să te urmărească? De ce să le ceri să aibă încredere în tine?

  Acum, ce nu înțeleg luminații care conduc instituții de presă azi așa cum o făceau acum douăzeci de ani. Jurnaliștii nu mai sunt gate-keeperi. Presa se transformă, iar jurnalist poate fi, acum, oricine. Dacă tu, televiziunea x, nu relatezi un eveniment, nu mai înseamnă, ca acum douăzeci de ani, că el nu a existat. Paradigma s-a schimbat. Acum, nu îți trebuie un ziar sau o televiziune pentru a face jurnalism. De ani buni, informația nu mai este deținută de puțini și distribuită celor mulți. Acum, informația este deținută de mulți și distribuită unor nișe. Ce vreau să spun este că în era mediilor sociale jurnalistul nu mai valorează nici cât o ceapă degerată dacă nu știe să se pună în interesul publicului său. Pentru că publicul nu mai are nevoie de jurnalistul respectiv decât dacă acesta își face treaba. Când nu mă mai informezi, când vrei să mă păcălești, să mă manipulezi, atunci eu, consumatorul, renunț la serviciile tale. De ce pot face asta? Simplu, pentru că astăzi, spre deosebire de acum douăzeci de ani, îmi pot lua informația din foarte multe locuri. Nu mai sunt consumator captiv. Pentru că astăzi, spre deosebire de acum douăzeci de ani, pot lua legătura într-o secundă cu oricine, fără să mă coste nimic. Pot accesa fără costuri resurse la care acum douăzeci de ani nici jurnaliștii, pe atunci cu adevărat importanți, nu aveau acces.

  Ceea ce s-a întâmplat în această seară, când multe instituții de presă au ignorat protestele la care au participat mii de oameni, demonstrează că mare parte din presa românească este dominată de mentalități depășite, care distrug orice șansă a breslei de a se reinventa în interesul oamenilor. Când mii de oameni ieșiți în stradă nu determină o dezbatere serioasă în presă pe un anumit subiect, atunci asta nu e presă, este doar un instrument de manipulare grosolană, aflat în mâinile unor băieți care nu își dau seama că, fără un public puternic în spate, presa nu valorează nimic.
  Doar cenzura ceaușistă putea reuși ce-au izbutit editorii de presă, astăzi: să facă cea mai importantă știre din nașterea nepoatei președintelui și să ignore prezența a mii de protestatari în stradă. Deci, ce făceau jurnaliștii de frică înainte de 89, fac acum pentru o șpagă. Capitalism, frate!
  http://patraru.altphel.ro/2013/09/01/senzational-socant-incredibil-in-romania-jurnalistii-se-sinucid-in-grup-contra-cost/
  VREM VOT LA VEDERE PE PROIECTUL ROȘIA MONTANĂ – SĂ ȘTIM CINE SUNT CEI CARE NE SCUIPĂ CIANURA-N OBRAZ !

 6. 2 septembrie 2013 at 5:07

  Solicităm : VOT LA VEDERE PE PROIECTUL ROȘIA MONTANĂ ! SĂ ȘTIM CINE SUNT CEI CE NE SCUIPĂ CIANURA-N OBRAZ… !!
  http://sfinx777.wordpress.com/2013/09/02/solicitam-vot-la-vedere-pe-proiectul-rosia-montana-sa-stim-cine-sunt-cei-ce-ne-scuipa-cianura-n-obraz/

 7. 2 septembrie 2013 at 12:22

  Am nimerit pe blogul asta, frunzărind un alt blog. Si-am dat acolo peste un comentariu al dvs, din care citez:
  “…blogul meu este un blog politic si sunt de orientare centru stanga.”
  “…sunt un om echlibrat cu care se poate comunica.”

  Recunosc că alăturarea dintre “centru stanga” si “om echilibrat” mi-a stârnit curiozitatea. Asa ca, iată-mă aici, pe blogul Theodorei.

  Cu ce puteam sa-ncep, daca nu cu cel mai recent dintre posturi? (“Nasterea nepoatei lui Basescu Traian, Sofia Raisa Ionescu – SRI evenimentul anului in Romania ???”)

  Hai sa citesc, zic, dornic de “echilibru de centru stanga”, desi titlul părea, deja, suficient de descurajant.
  Insusi gândul de a specula politic nasterea unui copil, poate părea, intr-un registru al minimului bun-simț, o gând nu tocmai de “om echilibrat”. Nici macar apelul la o doctrina politica (de “centru stanga” sau de alt fel), nu poate justifica renuntarea la o minima eleganta.

  Si-am citit. Si-am recitit. Si a 2a oara… si a 3a oara… si-am renuntat! Am renunțat sa mai caut “echilibrul”.

  Rămân, totusi, cu-o nouă întrebare: Cum ar fi arătat acest articol, scris de către un “om de centru stanga” ceva mai putin “echilibrat” decât dvs? Mi-e si teamă sa mă gândesc cum ar fi arătat, același articol, scris de către un om de centru stanga total dezechilibrat si cu care nu se poate comunica chiar deloc!

  Mai recunosc un lucru: alăturarea dintre auto-descrierea “om echilibrat cu care se poate comunica” si cuvintele/ideile/subiectul din articolul dvs (“nu ar fi trebuit sa aiba dreptul sa fie fericit”, “ură”, “analfabeta conceputa la betie”, “imbecili”, …), mi-au readus in minte perfidul “echilibru” al dnului Ion Iliescu (un alt “om de centru stanga”, foarte “echilibrat” si “comunicativ”, nu?), din vremea cand vorbea despre plantarea de panselute in Piata Universitatii, de catre minerii “originalei democrații românești”.

  Doar ca perfidia dvs e oarecum răsturnată, față de cea a dnului Iliescu. El pleca de la un eveniment monstruos si îl îmbrăca intr-o aura de “inocență”, in timp ce dvs plecati de la un eveniment inocent (nasterea unui copil) si încercați sa-l umpleti de grotesc.

  Poate ca exagerez, alăturandu-vă, atât de abrupt, dnului Iliescu. Sau poate ca va gâdil orgoliul. Dar, dacă ăsta este exemplul de centru stanga echilibrat si comunicativ spre care tindeți, atunci ati reusit! Felicitari! Exista o Romanie care va vrea!
  V-ati adaptat așteptărilor celor pentru care isteria mocirloasă si grotescul par a fi noile definiții ale “echilibrului” si bunului-simț.

  Păcat, doar, de ideile si doctrinele cu-adevărat de “centru stanga” si sansa lor in Romania.

  • 2 septembrie 2013 at 12:30

   @Constantinul
   Nu am scris nimic rau despre copil. El saracul nu are nici o vina ca bunicul lui este un tradator de neam si tara.
   Da, aveti dreptate, comportamentul lui basescu este unul GROTESC …. nu am ce sa fac … lucrez cu materialul oferit de cel care a fost demis de 7.4 milioane de romani.
   Da, sunt un om echilibrat cu care se poate discuta … nu jignesc, nu amenint asa cum fac postacii de dreapta basisti.
   Imi spun parerile pe blogul meu. Nu va place ce scriu, este dreptul dvs sa nu va placa, nu cititi, nu va obliga nimeni.

 8. 2 septembrie 2013 at 16:53

  Nu mă pricep la copii. Nici la mămici. Bunic n-am fost niciodată şi nu cred că am şanse de-acu’ încolo. Ştiu că se zice să vă trăiască, la naştere şi casă de piatră la căsătorie. Probabil că atunci când se naşte copilul de ziua căsătoriei părinţilor, se zice urararea aia: casă de piatră şi copii la fel!
  Ceea ce nu trebuie luat drept un răutăcism, că ce-i mai rezistent şi mai longeviv ca piatra? Ă? 🙂

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58