Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iulie 2024

Nici o fapta rea nu o sa ramana nepedepsita, doamna ministru Elena Udrea


Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita a declarat Elena Udrea cu privire la huiduielile pe care le-a primt la gala de box de ieri.

”Nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită. Foarte mulţi dintre spectatori nu au înţeles că mulţumirile nu erau adresate unui politician, ci unui om care s-a implicat pentru ca acest meci să fie posibil la Bucureşti”

Elena Udrea minte dar nu cred ca asta este o noutate.

Multumirile nu erau adresate unui om care s-a implicat pentru ca meciul sa fie posibil la Bucuresti ci politicianului Elena Udrea.

Nici o fapta rea nu o sa ramana nepedepsita, doamna ministru Elena Udrea

Va invit sa cititi si aici:

Tokes insista sa infiinteze un partid politic maghiar in Romania – Un partid politic si NU un NOU partid politic pentru ca UDMR nu este un partid politic.

Elena Udrea a fost huidiuta – Se astepta la altceva?!

Alibi – Vania

Inocentul – 13 – Ilarie

Rondul de noapte – Caius

Stiri scurte: 10.07.2011 – George Valah

Ganduri pozitive… – Luna patrata

BUTE l-a facut KO pe Mendy in repriza a 4-a (VIDEO) – Plano 10

aripi – Rokssana

Afizé”, un nud de Tonitza, scos la licitaţie pe 17 iulie, la Mamaia – Supravietuitor

Poveste de vis (39) – Teo

Seara de muzica – Intre vis si realtitate

JANDARMERIA – O RUSINE PENTRU SOCIETATEA ROMANEASCA – Vlad

Către auroră – Per aspera ad astra

“Braila curata”, o actiune de care Braila avea nevoie ca de aer – Razvan

Somalizarea Brailei (Romaniei) – Razvan

Muzica si muzichia… – Luna patrata

Doi pasi in urma ta… – Luna patrata

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Nici o fapta rea nu o sa ramana nepedepsita, doamna ministru Elena Udrea”

 1. 11 iulie 2011 at 12:53

  Ei, candva va veni si ziua scadentei si a cernerii bunelor si relelor facute!

  • Marian din...Berceni
   11 iulie 2011 at 18:52

   Nu cumva iti faci iluzii nea Costache ?Cine sa fie cel ce va :”cerne ” bunele si relele ?Stiam ca voi minerii credeti in ” duhul minei” , nu si in cel al… apelor.Nu esti cam in varsta pentru a mai crede in asa ceva ?Si daca n-ai avea varsta pe care o ai…bunul simt si ce se vede cu ochiul liber, fara binoclu’ de vreo douazaci de ani incoace [ lasa ca nici inainte de ’89 nu-mi era rusine cu aia ” mari”…aia mici plateau …intr-un fel sau altul ] este clar ca toti sunt o apa si un pamant!Daca iesim la vot si votam USL-asii, o facem si mai ales o fac, pentru ca m-am saturat de moacele astora, nu ca i-as considera …niste discipoli ai lui Hristos .

 2. 11 iulie 2011 at 13:08

  Oare? Şi chiar în lumea noastră? Sau într-o viaţă viitoare? Uf! Cunosc atâtea fapte rămase nepedepsite, atâtea nedreptăţi strigătoare la cer rămase la fel de strâmbe cum au făst făcute!!!!

 3. Marian din...Berceni
  11 iulie 2011 at 20:22

  Oare chiar nu intelege nimeni cat de detestata este aceasta Elena Udrea ? Banii foarte multi pentru Romania au intrat in buzunarele [ majoritatea ] lui Obreja conform declaratiei proprii, si oare chiar nimeni n-a vazut cum acesta al indemna pe Lucian Bute sa se duca sa pupe mana Elenei Udrea ca datorita ei s-a putut aceasta performanta …sa fie o gala de box profesionist ca-n Vegas ? Chiar crede cineva ca atunci cand facea acest indemn , oamenii din sala n-au auzit ?Mai ales ca uitase Obreja de microfoanele prezente peste tot tocmai datorita acestei gale .Pana atunci NIMENI n-a huiduit-o pe madamme ministru, abia dupa indemnul slugarnic al lui Obreja [ rusine ! ] au inceput oamenii cu huiduiakla !

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58