Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2022

Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. Unde sunt infractorii din grupurile apropiate de Basescu Traian?


justitia 2

Ambasada SUA are dreptate. Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. Nici Basescu Traian, presedintele demis al Romaniei, nici Elena Udrea, nici Adriean Videanu, nici Falca, nici Radu Berceanu, nici Gheorghe Stefan zis Penalti, NIMENI, NIMENI, NIMENI. Si justitia trebuie sa fie independenta si impartiala.

Doar ca, stimata Ambasada a SUA,  infractorii nu sunt doar in grupurile celor care sunt adeversarii politici ai lui Basescu Traian.

Stimata Ambasada a SUA, majoritatea romanilor sunt convinsi ca presedintele demis Basescu Traian influenteaza justitia romana prin oamenii pe care i-a numit in functii la DNA, ANI, CSM, DIICOT, ICCJ, CCR, STS, SRI, SIE. Si parerea romanilor nu se schimba la ORDIN.

Sa stiti stimata Ambasada a SUA ca romanii, in special cei 7.4 milioane care au votat DA pentru demiterea lui Basescu Traian in 29 iulie 2012, se bucura foarte mult ori de cate ori dumneavoastra comentati chestiuni de politica interna si decizii ale Parlamentului Romaniei. Se bucura la fel de intens (sau poate chiar si mai rau) ca in ziua in care, impotriva vointei romanilor, niste persoane importante din afara tarii noastre au hotarat ca Basescu sa ramana in functia de presedinte al Romaniei. Ce conteaza ca in Constitutia Romaniei Art. 61, alin. 1, scrie CLAR ca “Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.”? Conteaza ce zice si ce face Basescu Traian ca doar el este marele luptator, garantul statului de drept si al independentei justitiei in Romania, nu-i asa?

Asa ca stimata Ambasada a SUA, pentru ca observam cat de mult va intereseaza situatia statului de drept si independenta si impartialitatea justitiei din Romania, indraznim cu respect sa va intrebam unde sunt infractorii din grupurile politico – economice apropiate de Basescu Traian? 

Nu facem comentarii cu privire la cazuri sau anchete aflate în desfăşurare. Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. Toţi demnitarii trebuie să respecte cele mai înalte standarde etice”, a arătat misiunea diplomatică, citată de Mediafax.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

39 Responses “Nimeni nu trebuie să fie mai presus de lege. Unde sunt infractorii din grupurile apropiate de Basescu Traian?”

 1. 12 martie 2014 at 14:29

  Ce tot vorbesti tu, Theo, despre infractorii din jurul lui Traian Basescu? De parca ar fi in jurul unui ….Crin! (!!)

 2. dorian65
  12 martie 2014 at 19:47

  Ce respect sa am eu fata de parlamentarii romani?
  Cand votez ma uit pe lista si vad in dreptul partidului X cateva nume si zic ,,ba ,pe astia ii votez astia m-au convins si cred ca au capacitatea de face ce au promis” dupa ce se vede ales maimuta politica migreaza la partidul care-i convine lui.
  Ce dedeuc din ce am scris mai sus ca el nu isi respecta oamenii care l-au subtinut si a avut incredere in el .Dezamagindu-ne pe noi cei ce l-am ales pot spune ca nici noi nu avem incredere in institutia pe care crede el ca o reprezinta.
  A fost trimis sa apere si sa puna in practica ideile cu care s-a prezentat in fata electoratului nu dupa ce este ales sa faca ce crede el de cuvinta ca un stapan .
  Asta consideri tu democratie?Asa apara el democratia erodand increderea electoratului?Poate fi numit Parlamentul : “Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului român şi unica autoritate legiuitoare a ţării.”cum ai scris ?Cred ca te-ai referit la institutie dar institutia aceea nu este decat o cladire si cladirea nu este o atoritate fara reprezentanti de incredere.
  Oamenii actuali din guvern si parlament mai trebuie sa tina cont si de tratatele europene si internationale semnate si in vigoare.

 3. dorian65
  12 martie 2014 at 19:53

  Unde sunt? Chiar unde sunt?
  S-a facut o plangere penala inpotriva lor sau au redirectionat cotizatia de la partidul X la Y pentru a fi la adapost? 🙂
  Dracu mai stie !?

  • 12 martie 2014 at 20:00

   @dorian65
   unde sa fie? sunt strans uniti in jurul liderului lor … daca nu misca in front nu li se intampla nimic

   • dorian65
    12 martie 2014 at 20:06

    Mai sunt mai putin de 3 luni si se implinesc doi ani de cand portocalii nu mai sunt la putere si nu am auzit sa se fi facut o plangere penala impotriva vreunui.

    • 12 martie 2014 at 20:17

     @dorian65
     hidra basista este in continuare in posturile cheie … stii asta dar incerci cu disperare sa iti aperi politicianul preferat … mai citeste inca o data articoul …. are oameni numiti peste tot … oameni care ii executa ordinele … nu mai are guvernul dar are inca o mare parte din putere, din pacate

     • dorian65
      12 martie 2014 at 20:27

      Mai Theodora si voi aveti marea parte a presei de partea voastra si nu am auzit sau citit sa se fi depus vre-o plangere penala impotriva lor.Ma intreb de ce?
      Ce mi-ai raspus la 8:17 pare a fi o scuza care nu stiu cum sa o interpretez si ma abtin sa fac divagatii.

     • 12 martie 2014 at 21:34

      @dorian65
      nu stiu de ce schimbi subiectul , ce incerci tu sa faci este o incercare de manipulare, ce legatura are
      presa aici, presa nu face dosare, nu baga pe nimeni in psucarie

     • 12 martie 2014 at 21:48

      Nu schimb subiectul!
      Presa ma informeaza pe mine cetateanul!
      Nu vrei sa spusi ca si toata presa este basista si ca s-a facut ceva si de frica nu s-a scris in presa!

     • 12 martie 2014 at 22:04

      @dorian65
      nu despre presa vorbim aici, da? … stiu ce esti capabil sa intelegi asta … vorbim de cei care ar trebui sa fie cercetati si ce mai urmeaza dupa asta si pe care nu ii deranjeaza nimeni pentru ca sunt apropiati de o anumita persoana

     • dorian65
      12 martie 2014 at 22:14

      Am inteles perfect despre ce este vorba si eu am intrebat de ce presa tace?De ce tace initiatorul plangerii penale?
      Domnia ta imi spui ca tanti si nu stiu mai care musiu stau la umbra lejer fara a fi parjoliti de soarele justitiei si doar atat.,,Atat” asta nu este suficient!
      Eu am spus ca poate au schimbat drumul cotizatiei de ii doare pe undeva sau dracu mai stie.Am presupus doar eu nu am probe .

     • 12 martie 2014 at 22:41

      @dorian65
      ba este suficioent atat ca nu se poate interveni in justitie, nu stiai? orioce intrebare se poate considera ca o interventie, ca o presiune asupra justitiei … si tipa basescu si daca tipa basescu tipa si stapanii lui din UE

    • ALM
     12 martie 2014 at 20:44

     @dorian65
     Aveţi probleme cu auzul? Sunt căteva zeci de plângeri penale la DNA, contra miniştrilor băsişti, cu Udrea în frunte! Plătim penalităţi la UE pentru matrapazlâcurile făcute la “dezvoltare” şi transporturi.
     S-au făcut plângeri dar stau “la dospit”, cine să le citească? Papici şi alţii cu naşu-n suflet? Ce voiaţi, să apară stenograme în ziarele obediente faţă de Naşu’? Păi ce, suntem naivi?

     • 12 martie 2014 at 21:36

      @ALM
      el de inteles intelege … se face ca nu intelege …. ca trebuie sa ramana scris aici pe blog si comentarii in favoarea celor pe care ii sustine el

     • 12 martie 2014 at 21:56

      Domnule ALM cum doriti dumneavoastra sa cred ca s-a facut ceva daca nu sunteti interesati de ce stau la dospit.
      Presa si cel ce a depus plangerea poate intreba de evolutia dosarelor.Mai sunt in curs de instrumentatie sau nu si de ce se talangane rezolvarea lor daca sunt probe?
      Nu sunt un om care vrea sange sa curga ,nu ma bucura asta, dar nici finalul raspunsului dumneavoastra nu ma satisface.

     • 12 martie 2014 at 22:07

      @dorian65
      te rog sa incetezi cu presa .. ai scris deja 4 comentarii in care tot vorbesti de presa … nu incerca sa ne jignesti inteligenta … nu esti aici ca sa te satisfaca raspunsurile … esti aici ca sa iti aperi stapanul … cel care probabil ca te plateste regeste pentru comentariile pe care le faci …. cel care a depus planegerile este CORPUL DE CONTROL AL GUVERNULUI

     • dorian65
      12 martie 2014 at 22:24

      Pe mine ma platesc astia de aici eu nu iau un banut din tara aduc banuti in tara ca-sa imi intretin familia.Asta sa fie clar!
      Cu atat mai bine ca plangerea a fost initiata de corpul de control ce aia au depus o plangere si gata si-au facut treaba?
      Ce asteapta daca stiu ce stiu?
      Asteapta sa ma duc eu cetateanul x sa interesez?
      Acum au oportunitatea de a demasca ce este de demascat de ce nu o fac?
      Acesta este intrebarea mea ca simplu cetatean!

     • 12 martie 2014 at 22:39

      @dorian65
      PLANGERILE nu plangerea ca sunt vreo cateva sute …. si nu pot sa faca nici o interventie ca TIPA oamenii lui basescu ca se fac presiuni aspura justitiei … sa nu imi spui ca nu stiai asta

     • 12 martie 2014 at 23:04

      Scuze, ca eu m-am referit doar la una gandeam ca a te interesa de ceva nu inseamna ce ai scris mai sus!
      Am avut si eu ceva treaba pe la tribunal si nu am fost refuzat cand m-am interesat de dosar prin avocat sau personal.Partile implicate se pot interesa si nu cred ca a te interesa este o presiune pe justitie.
      Doresti sa imi spui ca ,,oamenii grei” sunt greu de miscat de pe pozitii.
      Nu prea cred asta!
      Eu aici scriu clar ca daca tanti Nuti si alti care mai sunt vreau sa ajunga acolo unde le este locul.
      Destul,m-am saturat sa mi se impuna taxe ca-sa se acopere furaciunile altora!
      Bancile mai au sa imi impuna comisioane pe scarpinatul in fund al managerului si guvernul taxe pe aerul respirat.
      Ce suntem noi cetatenii?
      O masa de idioti creduli buni de bagat in seama o data la patru ani si niste palmasi platitori de taxe?Asta suntem noi?!
      PS Eu doar ma intreb ce suntem nu vorbesc in numele tuturor cetatenilor dar acesta este observatia mea si mii de scuze nu vreau sa ofensez pe nimeni.

     • 12 martie 2014 at 23:16

      @dorian65
      da, tu cu ale tale … ai ordin sa scrii de taxe, scrii de taxe .. sper ca nu intentionezi sa racolezi de pe acest blog participanti la protestul elenei udrea 😀

    • ALM
     12 martie 2014 at 23:05

     Domnule Dorian, ştie toată lumea de ce stau la dospit. Că nu ştiţi dvs, confirmaţi faptul că excepţiile confirmă regula. Adică, sunteţi o excepţie.

     Aţi inţiat vreodată o plângere penală la Parchet? Desigur că nu, că altfel nu vă mai miraţi cum e cu dospitu’. Nu vă dă nimeni niciun termen şi nici referiri cu stadiul anchetei.”E” secrete şi orice insistenţă poate fi interpretată ca o imixtiune în “trebile” Justiţiei! În plus, la DNA nu se lucrează cu probe. Nu sunt interceptări, nu e nimic!

     • 12 martie 2014 at 23:13

      @ALM
      stie domnule ALM … stie dar se face ca nu stie

    • Judyindesguise
     12 martie 2014 at 23:08

     Dorele
     N-ai renuntat la aspiratiile tale. Trage tata ca cum tragi asa ajungi… Intr-o zi o sa constati ca din baSSist ai ajuns basina. Ce ma mira e ca Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8 @BălăcăRică chiar ti-a pus colacul de gat si ti-a zis “vasleste!”. Nu-ti fie frica! Acum Dambovita nu mai e cea pe care a coborat el cand a debarcat la Pompierie. Acum e limpede si putin adanca. Atunci, dintre toti plutasii, numai el avea ochi. Ce mai erau cu ochi, nu pluteau, inotau. Eh! Vremuri!…

    • Rica Venturiano
     13 martie 2014 at 12:23

     Wow, stimate cercetator, dar vad ca v-a ramas (lu’ matale, sa nu se inteleaga dvs) in gat ceva cu ochi si fara ochi, ce plutea pe Dambovita. Vedeti ce patiti daca inotati prin ape tulburi cu gura deschisa? Nu-i nimic, luati cu multa apa, sa inghititi, ca altfel va sufocati. Luati cu “lamaie’ sa va treaca greata dupa.
     Asta ca tot va lamentati ca altii se culca, si se scoala, cu matale in gand. In fapt, dupa zicala ca “hotul striga hotul”, se pare ca dvs “esteti ala” care ati facut o fixatie (bolnava) si pe V8-ul meu, si pe mine. Nu pot decat sa ma bucur ca am avut efectul asta, 🙂 Nu vreti sa va spun si ce salariu am, sa va fie si mai usor la digerat ce aveti in gat? Hai ca-i usor, are doar 5 cifre.
     In rest, sa fiti iubit, sa va bucurati zilnic de realizarile altora, si mai ales va doresc sanatate multa, sa aveti parte de bucuriile si fericirea altora pentru cat mai multa vreme de acum incolo. Si-mi doresc sa se ieftineasca medicamentele, sa puteti sa va luati cele necesare.
     Promit sa merg la farmacia Renatei, sa va deschid un cont, ca sa le luati gratis. Macar atat sa fac si eu ptr dvs. Promit sa platesc si livrarea la domiciliu, sa nu cumva sa va urmareasca cineva de la farmacie pana acasa, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

    • Rica Venturiano
     13 martie 2014 at 12:25

     P.S.
     Atentie la umbra dvs, sa nu va puna piedica. 🙂 🙂 🙂 🙂
     “Acest blog este un pamflet atunci cand nu se scrie serios pe el. :)”
     Iar dvs nu puteti fi luat in serios de nimeni, 😀

  • incognito
   12 martie 2014 at 22:46

   Pai cine te-a-mpuns Dorele sa votezi cu pipi-didi? Pai ala, in Parlament, tocmai nivelul de gandire al prostului care l-a trimis acolo, il reprezinta.

   • 12 martie 2014 at 23:32

    @Incognito
    Tocmai asta-i spilu ca nu am votat ca nu am fost in tara si unde sunt suntem dor cativa tauni.
    @Theo ma repet eu nu sunt in tara si nu pot participa la mitinguri si intentii de a racola nu am.Eu cred ca fiecare poate face cum il duce capul daca face in numele lui.
    Imi vine sa urlu cand vin in tara la trei patru luni si vad preturile marite.
    Acum, dupa mintea mea, tanti Nuti face valuri si atat ca romanul nu baga de seama cresterea de pret decat atunci cand vede ca nu mai are ce scoate din buzunar.
    @ALM poate ca sunt o exceptie pentru ca eu ma informez numai din presa online.
    Noapte buna tuturor si sa aveti o zi buna maine!

    • 12 martie 2014 at 23:39

     @dorian65
     hai te rog frumos nu te mai plange de preturi … ca nu cresc mai mult decat in perioada guvernelor basescu – boc – mru

    • Judyindesguise
     13 martie 2014 at 23:47

     @Theodora
     As fi vrut sa te citez cu raspunsul ala ce l-ai dat la un momentdat unuia, ce-si zicea @comunistu-nu-stiu-cum, ca raspuns pentru @BălăcăRică-Toa’ L’ent Cucuruzer V(anturici)8, dar se pare ca l-ai sters cu postare cu tot. Oricum, @BălăcăRică, daca nu te-a condamnat pe tine poate n-o va face nici cu mine – mai ales ca, tinand cont si de faptul ca doar isi banuie originile – am sa ma opresc numai la nivelul de intentie.

 4. 13 martie 2014 at 4:41

  @Theodora
  Pai, cred ca Ambasada SUA ti-a raspuns la intrebarea din final: “Nimeni nu trebuie sa fie mai presus de lege”.

 5. Rica Venturiano
  13 martie 2014 at 12:12

  Theo, iti mai aduci aminte de pariul cu Hidroelectrica?
  Atunci corpul de control al guvernului (sau al primul ministru) a gasit nereguli, nu? Dupa ce legi sau canoane erau acele neregului? Pai daca erau nereguli, DOVEDITE LEGAL, cu probe, cum de nu s-au luat masuri? Cum poti tu sa ma faci sa cred ca in tara asta TOTI judecatorii sunt in slujba lui baselu? CHIAR TOTI???? Bun, daca Justitia este partinitoare, si nu vrea sa dea curs unei sesizari, de ce nu a luat Guvernul atitudine? Sa vina si sa puna, ca are unde, doar Ant3 arunca cu acuzatii in toate directiile basiste, mai mult sau mai putin documentate, si sa spuna:
  UITE POPOR ROMAN, NOI AM GASIT NEREGULILE ASTEA. BANII AU AJUNS IN CONTURILE ASTEA, PE NULE ASTORA, CARE AU SEMNAT PTR ASTA SI ASTA, SI CARE AU FACUT ASTA SI ASTA. Si sa prezinte probele, si apoi sa mai spouna si ca INSTANTA CUTARE SI CUTARE n-a vurt sa dea curs cazului. Pai Watergate a fost demascat de presa, cu toate instantele si toate masinatiunile politice de natura sa musamalizeze afacerea.
  Nu mai spuneti CA SE VREA o justitie corecta, ca toti sunt constienti ca odata pornit tavalugul demascarilor TOTi, dar absolut TOTI vor ajunge subt el, indiferent ca sunt, au fost, sau nu sunt la putere.
  Vai saracii Guvernanti, ei vor sa faca dreptate, dar nu-i lasa nenea ala rau si choir. Bine, sa fie asa cum spuneti, ca prea o spuneti cu patos, dar sa avem oarece rabdare si sa vedem dupa alegri, cand N-O SA MAI FIE UN base pe care sa dea vina, ce or sa faca. A mai fost “odata ca niciodata”, cand astia de acum, promiteau marea cu sarea, si toti credeati ca s-a terminat cu hotia si coruptia in tara, pentru ca singurii corupti erau “aia de dinainte”, adica PEDELISTII IN FRUNTE CU BASELU!!! (ca iar o sa fiu acuzat ca nu-i spun adevarului pe nume). Au trecut doi ani de cand “aia nu mai sunt” si ‘astia” tot se vaita ca din vina alora n-au putut sa faca ceva bun.
  Pai ce poate sa insemne asta daca NU INCOMPETENTA??
  De doi ani aud doar VAI VAI si OF OF, ce-au facut aia si ailalti.
  DAR ASTIA CE FAC???? Cum adica nu avem Justitie, ca este in mana lui base. Cat o sa mai mearga cu “bau-bau”-ul asta? pana la urmatoarele alegeri? inca doi ani? Cand vor putea astia sa faca ceva? De cate mandate au nevoie ca sa INCEAPA macar sa faca ceva?? Daca aia au furat timp de doua mandate, trebuie sa pricepem ca si astia au nevoie TOT DE DLOUA MANDATE sa INCEAPA SA FACA CEVA BUN, sa inceapa macar sa repuna lucrurile pe fagasul normal??
  Eu vad altfel. Aud ca, “nu conteaza, daca regionalizarea este decalarata neconstituionala, o s-o facem altfel, pe bucati, ca noi tot o facem”. Nu conteaza ca in Constitutie se spune ca Romania este stat unitary, noi o s-o schimbam, ca ne-am asigurat ca o sa o putem face chiar daca MAJORITATEA nu o sa fie de accord, si o sa facem Romania stat unitar pe regiuni, ca sa fie mai usor sa furam, sa nu ne mai intrebe nimeni nimic.
  Noi stam pe un butoi de pulbere cu “autonomia” asta atat de vehiculata si dorita de unii, iar noi ne certam si ne uitam ca gasca-n teava la “vai ce si cat au furat ” aia de dinainte si ca totul e vina lui base si ai lui.
  In Constitutie scrie clar, NEGRU PE ALB, in articolul 30, aliniatul 7:
  “Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.”
  Cum aplica, cei in drept s-o faca, legea in cazul declaratiilor facute de unii ASA-ZISI romani, de alta nationalitate, care fac obiectul acestui articol? Sau te pomenesti ca tot Justitia lui base e de vina? Daca pedelistii in frunte cu base, n-au dat importanta Constitutiei, astia de acum ce fac? Pai nu alesii trebuie sa fie primii care sa respecte INTOCMAI Constitutia?
  “Jur să-mi dăruiesc toată puterea şi priceperea pentru propăşirea spirituală şi materială a poporului român, să respect Constituţia şi legile ţării, să apăr democraţia, drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor, suveranitatea, independenţa, unitatea şi integritatea teritorială a României. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”.
  Pai daca ministrii UDMR au depus acest juramant, cum se impaca juramantul lor cu militarea ptr autonomie teritoriala, si cu aprobarea tacita a celor care militeaza ptr separarea de Romania a “Tinutului Secuiesc”???
  Asta ca tot vorbim de “NIMENI NUTREBUIE SA FIE MAI PRESUS DE LEGE”

  • ALM
   13 martie 2014 at 13:52

   Tot expozeul dvs, dle Venturiano, are la bază o greşală fatală:
   “Cum poti tu sa ma faci sa cred ca in tara asta TOTI judecatorii sunt in slujba lui baselu?”
   Problema acestor sesizări este că nu trec de DNA, adică de procurori! Ce să judece judecătorii dacă nu există dosar de urmărire penală?

   • Rica Venturiano
    13 martie 2014 at 17:45

    Dle Alm, din cate stiu eu si presa este o putere in stat. Ba mai mult, presa poate sa razbata acolo unde legea este mai inceata. Daca acel corp de control al primului ministru are DOVEZI CLARE si irefutabile ca X si Y sunt vinovati de cutare si cutare infractiune, ca au prejudiciat intr-un fel sau altul statul roman, de ce nu fac publice aceste dovezi? Pur si simplu asa cum tot apar diverse stenograme si inregistrari ale anumitor “asa-zise” convorbiri compromitatoare, sa apara si aceste dovezi despre X si Y ca au facut cutare si cutare.
    De ce avem nevoie de DNA, daca Hidrolectrica (cazul in speta) se constitue parte civila intr-un process in care da in juecata pe X sau Y ptr prejudicii? Cum dle Alm vreti sa accept ca dupa doi ani in care USL a avut PUTERE ABSOLUTA, cu majoritate in parlament, deci legislativul, ala care FACE SI DESFACE LEGI, cu Guvern care le aplica, NU S-A PUTUT FACE NIMIC!! Dle Alm, asta cu ne lasa DNA, ca Justitia “nu e cu noi, e cu ailalti” e ptr gloata, ptr “vulg” cum spune un alt prieten al blogului.
    Domnul Alm, daca se vrea, SE POATE, dar nu se vrea. Nu se vrea ptr ca ceea ce se latra prin presa este doar varful aisbergului, iar ceea ce este mai jos, “sub apa” este mult mai complicat decat am vrea noi sa admitem.
    Ce simplu este sa afirmam ca toata Justitia este in mana lui base. Simplu, din vina lui nu se face cutare si cutare lucru. Simplu dle Alm, tot din vina lui base si acolitii lui de atunci, de la PDSR, am ramas si eu somer. Daca tot stateam si dadeam in continuare vina pe el, fara sa FAC CEVA sa “repar ce a stricat” era mai bine, se rezolva ceva DE LA SINE?? Eu nu contest ca vina este SI de partea lui si ai lui guvernanti din perioada trecuta, dar ..? Ce se rezolva cu “vai vai si of of” si cu “ala e de vina”.

    • ALM
     13 martie 2014 at 19:59

     Mă miră întrebarea dvs, dle Venturiano, după ce aţi afirmat că ştiţi totul. Publicarea unei plângeri penale sau a unor elemente dintr-o plângere penală constituie o infracţiune, calificabilă ca fiind o presiune asupra Justiţiei. “Mană cerească” pentru scriitorii de rapoarte MCV şi macovelele de la Strasbourg. Restul mesajului este o salată de presupuneri, fiindcă există mici-mici deosebiri între o plângere civilă şi una penală. Iar atunci când este vorba de miniştrii şi secretari de stat, obligatoriu plângerile penale se depun la DNA. Cred că “nu se vrea”, dar nu USL-ul este subiectul.
     Când aţi reparat situaţia de şomer, aţi reparat şi cauza? Îndoi-m-aş şi n-am cui …

    • Rica Venturiano
     14 martie 2014 at 11:32

     Dle Alm, dvs chiar ma considerati mai prost decat sunt, nu-i asa?
     Va multumesc. 😀

    • Rica Venturiano
     17 martie 2014 at 15:34

     Dle Alm, uite ca am gasit ceva timp sa va raspund mai pe indelete.
     Dvs spuneti asa:
     “Problema acestor sesizări este că nu trec de DNA, adică de procurori! Ce să judece judecătorii dacă nu există dosar de urmărire penală?”
     Ca apoi sa veniti si sa completati cu:
     “Mă miră întrebarea dvs, dle Venturiano, după ce aţi afirmat că ştiţi totul. Publicarea unei plângeri penale sau a unor elemente dintr-o plângere penală constituie o infracţiune, calificabilă ca fiind o presiune asupra Justiţiei.”
     Pai dle Alm, ori nu exista plangere penala, deci nu exista dosar de urmarire penala, si atunci nu exista nici publicarea unor elemente dintr-o plangere penala, ori “se egzista”. Cum ramane?
     Deci dosarul Hidroelectrica n-a trecut de DNA, deci procurorii n-au intocmit niciun dosar de urmarire penala, atunci publicarea dovezilor incriminatorii nu “constituie o infracţiune, calificabilă ca fiind o presiune asupra Justiţiei”. Ba chiar din contra, ar fi un fel de ajutor dat Justititei, cam la genul celor de pe Youtube, cand politia se “autosesizeaza” de nea Gheorge tiristul care danseaza la volan.
     Dle Alm, observ ca cel ce nu vrea sa “discutam barbateste” nu sunt eu, zau asa. Poate lasand bascalia de-o parte, o sa puteti sa “ma luminati”, dar nu in stilul lui Incognito, ca ati obtine exact reactia inversa.
     Dupa cum vedeti, inca insist sa cred ca putem discuta normal, “barbateste”, fara bascalie. Nu ma deranjeaza sarcasmul, ci doar bascalia/

Lasă un răspuns