Nu sunt coincidente – Cei care, in Piata Universitatii, afiseaza pancarte impotriva USL si contesta intreaga clasa poltica sunt oamenii PDL-ului – Mircea Toma isi rasplateste sponsorii


Sunt roman si nu sunt de vanzare

Nu sunt coincidente – Cei care, in Piata Universitatii, afiseaza pancarte impotriva USL si contesta intreaga clasa poltica sunt manipulatori PD-L. Toti liderii PD-L care au facut declaratii au tinut sa sublinieze ca romanii sunt nemultumiti de toti politicienii, nu doar de cei care sunt acum la putere si toti au facut apel la Opozitie sa nu politizeze aceste proteste.

Miting Bucuresti, 22 ianuarie 2012, Piata UniversitatiiProtestele anti Basescu continua – este a zecea zi de proteste – Basescu si sleata lui de hoti, mincinosi si incapabili continua sa ii ignore pe manifestanti.

Din 14 ianuarie pana in 17 ianuarie principalele mesaje strgate si afisate in piata Universitatii au fost: Jos Basescu!, Alegeri anticipate nu comasate! mesaje pro Raed Arafat si impotriva proiectului Legii sanatatii.

Incepand din 17 ianuarie au aparit mesaje ca: „USL=PDL=Mizerie”, „nu mai vrem partide!”, „fără guverne!”, „fără parlament!”

Este clar ca se incearca deturnarea protestul din Piata Universitatii.

Noua Dreapta si suporterii echipelor de fotbal, ultrasii cum li se mai spune, scandeaza la Arhitectura mesajele lansate de Mircea Toma. Chiar eu am vazut cum tinerii respectivi ii huiduiau pe cativa protestari mai in varsta care scandau “Jos basescu!”

Ieri, 21 ianuarie 2012, “Noua Dreapta” a fost alungata din Piata Universitatii de protestatarii nervosi  exasperati agresivitatea si de scandarile lor.

Interesant este ca daca cineva inceraca sa strige “Jos Basescu” lana cei de la Noua Dreapta este huiduit si etichetat comunist.

Prietenul Elenei Udrea si a lui Dan Andronic, basistul Mircea Toma, seful „ActiveWatch-Agenţia de monitorizare a presei” isi rasplateste  sponsorii. “ActiveWatch-Agenţia de monitorizare a presei” are ca sponsor principal Niro Investment Group, grup de firme apropiat de familia Cocos – Udrea.

Nu poti sa te declari independent atunci cand primesti bani de oamenii de afaceri apropiati de putere.

Nu este o coincidenta ca Elena Udrea vorbeste despre asta:

“”Protestele sunt absolut fireşti. E un protest împotriva actualei guvernări, e firesc, acest Guvern a luat măsuri de austeritate, dar este un protest la adresa politicienilor din ultimii 20 de ani. Nu vorbim de politicieni născuţi ieri, ci de lideri care au fost la guvernare în ultimii 20 de ani. Este nepermisă şi nu ajută la nimic încercarea Opoziţiei de a politiza, de a-şi atrage avantaje din nemulţumirile exprimate ale oamenilor”

Nu este o coinicidenta ca Emil Boc declara asa:

“Cel putin in Bucuresti, foarte multe accente ale protestelor sunt antisistem, adica oamenii, pe buna dreptate, au nemultumiri legate de intreaga clasa politica din ultimii 20 de ani. Si acest lucru se poate observa din declaratiile lor, din formele de proteste pe care le au in special in Bucuresti. Si in aceste conditii pentru guvernanti, categoric, dar si pentru intreaga clasa politica, e un semn ca e nevoie de un alt tip si mod de a face politica care sa tina mult mai mult cont de ceea ce gandeste, spune si face cetateanul.”

Nu este o coincidenta ca prtatorul de cuvant al PD-L, Sever Voinescu COTOI declara asa:

“Am constatat si ca partidele din Opozitie incearca sa se lipeasca pe acest fenomen social – au incercat ele insele anul trecut sa provoace aceste manifestari – n-au reusit, din pacate e o lipsa de incredere generalizata la nivelul clasei politice. Acum incearca sa profite, au anuntat ca se vor alatura, chiar sa le amplifice. Apelul e la calm, facem apel la colegii din Opozitie sa nu supraliciteze aceste proteste

De fapt chiar ei sunt cei care politizeaza protestele si care trimit oameni platiti in Piata Universitatii care sa conteste intreaga clasa poltica.