Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

22 februarie 2024

O catastrofa de presedinte


Basescu Traian suspendat a doua oara de Parlamentul Romaniei

Pe Basescu Traian il cred in stare sa isi doreasca (bine ca nu poate sa provoace, de fapt sper din totul sufletul sa nu poata) un razboi sau a catastrofa in Romania. Pentru ca in cazul unui razboi sau a unei catastrofe mandatul lui de presedinte poate fi prelungit printr-o lege organica conform ARTICOLUL 83, alin 3 din Constitutia Romaniei.

Durata mandatului ARTICOLUL 83
(1) Mandatul Preşedintelui României este de 5 ani şi se exercită de la data depunerii jurământului.
(2) Preşedintele României îşi exercită mandatul până la depunerea jurământului de Preşedintele nou ales.

(3) Mandatul Preşedintelui României poate fi prelungit, prin lege organică, în caz de război sau de catastrofă.

Pe Basescu Traian il cred capabil sa faca orice nebunie care sa ii permita prelungirea privilegiilor de care se bucura. Din functia pe care o ocupa (ilegal dupa parerea mea) Basescu Traian a putut influenta justitia ori de cate ori a dorit sa isi distruga adversarii politici, a incalcat constitutia, si-a numit oameni care ii executa ordinele la CCR, ANI, DNA, IICJ.

Pentru Basescu Traian interesul national a insemnat intodeauna interesul lui personal.

Cine are urechi de auzit sa auda. Basescu pleaca din functia de presedinte in data de 21 decembrie 2014, cand ii expira mandatul dar hidra basista ramane. Oamenii numiti in functie de Basescu Traian raman in functii si vor continua sa faca rau Romaniei si poporului roman.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

14 Responses “O catastrofa de presedinte”

 1. 5 septembrie 2014 at 17:08

  Theo, asta-i o prostie pe care vor s-o promoveze (si sa ne-o inoculeze!!) oamenii de specialitate in zvonistica si dezinformare. Iti atrag atentia asupra a doua puncte:
  1) legea spune ” Mandatul Preşedintelui României poate fi prelungit in caz de…”, iar nu “Mandatul Preşedintelui României se prelungeste …in caz de”
  Sesizezi diferenta, nu?
  2) aceeasi lege spune”Mandatul Preşedintelui României poate fi prelungit, prin lege organică …” Cine da legi organice in tara asta, Monica Macovei? Emil Boc sau Nutza? Palatul Cotroceni? Nu, parlamentul poate da o lege in sensul asta, sau poate SA NU DEA!!

  • 6 septembrie 2014 at 22:19

   @augustinradescu
   corect Augustin dar hai sa ne aducem aminte cate nenorociri a facut basescu pana acum , chestii despre care inainte sa le faca ziceam cu totii ca sunt imposibilie

 2. 5 septembrie 2014 at 18:25

  sa speram ca acordurile de pace semnate azi nu o sa-i dea sansa asta 🙂

 3. ALM
  5 septembrie 2014 at 19:08

  1. Actualul Parlament nu va iniţia şi aproba legea organică cu pricina;
  2. Ca de obicei, am intrat pe ziarele electronice ale zilei. În Adevărul ( 😆 ), este un protest împotriva lui Ponta. Aberant dar bun de gâdilat râturile băsiste. Am trecut peste el, cu eleganţa cu care o căprioară ( 😆 ) sare peste o băltoacă puturoasă, ca să ajung la comentariile cititorilor. Acolo idei ciuce! Foşti “liberali” uselişti, trecuţi la supt ciorapii lui Băsescu, dau cu barosul în Ponta! Este vinovat de toate, începând cu epidemia de Ebola şi aderarea Crimeei la Federaţia Rusă, trecând pe la vulcanii noroioşi, ajungând la taxele care n-ar trebui plătite, dar criticând cu mânie proletară că PIB-ul este prea mic şi nu se dă. Nu se văd şcolile nou deschise, maternităţile noi cu echipare “full option”, zecile de microbuze şcolare, banii alocaţi Armatei în afara bugetului aprobat etc. Nu se văd că nu contează pentru proaspeţii băsişti populari şi creştini (puah!). Ordinul de front este “Udrea Preşedintă” şi băsiştii (cu glonţul DNA şuierând pe la urechi) se reped ca nişte slugi calificate să-l îndeplinească. Mai vin cu abureala că păcăliciul de Johannis ajunge în “finală”. Dacă vrea ca finala să fie la Jilava, atunci să nu se retragă la timp! Totuşi, Ponta are o problemă gravă! Dacă mai face pe dădaca lu’ Băsescu şi nu dă un semn că este pentru suspendarea suspendatului, s-ar putea să vadă turul doi la televizor …

  • 6 septembrie 2014 at 22:23

   @ALM
   mda nu cred ca exista vreo sansa ca Ponta sa vada turul 2 la TV si nu inteleg de ce vor astia sa il suspende pe basescu, basescu este suspendat. Cum sa suspenzi pe cineva care este suspendat si chiar si demis? http://theodora0303.wordpress.com/2014/08/24/caline-fa-te-ca-lucrezi/

   • ALM
    7 septembrie 2014 at 8:14

    Aţi rămas intoxicată după întâlnirile cu candidatul care dă la preşedinţie în particular şi aţi pierdut pe drum Hotărârea Curţii Constituţionale! Prin guriţa lui Augustin Zegrean, modul de aplicare al acesteia a fost comunicat public: Referendumul a fost invalidat, respectiv Băsescu nu a fost demis şi, din momentul tipăririi în Bolentinu’ Oficial, a urmat citirea Hotărârii (cu putere de Lege*) în plenul Parlamentului şi preşedintele suspendat s-a întors la Treicoceni!
    Mai sus am scris “suspendarea suspendatului” ca să vă fac plăcere, tocmai în legătură cu link-ul indicat de dvs.

    * http://www.ccr.ro/Reguli-comune
    Deciziile şi hotărârile (CCR) se pronunţă în numele legii. În consecinţă, toate autorităţile publice sunt obligate să respecte deciziile şi hotărârile Curţii Constituţionale. În consecinţă, atât Parlamentul, cât şi Guvernul, respectiv autorităţile şi instituţiile publice urmează să respecte întru totul atât considerentele, cât şi dispozitivele acestora.

 4. ALM
  9 septembrie 2014 at 9:34

  Uite că există şi un “dumnezeu” politic! “Liberalii” băsişti sunt pe cale să o ia în freză! Sper ca, după recurs, hotărârea să rămână definitivă. Cică să nu te bucuri de durerea altora, dar prea şi-au bătut joc de cei care au votat USL-ul, minţind în modul cel mai ordinar şi căutând să manipuleze opinia publică. N-am înţeles un lucru, mai sunt popolari sau trebuie să se ducă în patru labe la ALDE?

 5. nanna
  9 septembrie 2014 at 17:00

  Am ajuns sa mi fie frica de bashishtii astia, ca vor gasi ei “ceva” sa se scoata! Cum mereu s au scos… mi e frica ca nu ne vom scapa niciodata de ei… Am fost uselista si am lucrat mult pt aceasta alianta in care am crezut FOARTE MULT! Si o mana de oameni, ca asa au vrut ei, fara sa intrebe pe NIMENI, au scuipat pe noi! Si acum se comporta exact ca si bashishti, fostii penelisti vorbesc, striga si jignesc exact ca bashishtii… cum sa nu mi fie frica cand vad cum li se ingroasa randurile? Of, of…

 6. Ralu
  9 septembrie 2014 at 18:39

  CCR nu va fi de acord ca sunt motive de suspendare.
  Daca referendumul se face in baza acestei legi cu prag de 50%+1 nu va trece.
  Noua lege intra in vigoare dupa 14 decembrie (prag de 30%+1)
  Sper ca basinescu sa plateasca pentru tradarea tarii si pentru toate mizeriile pe care le-au suportat romanii

  • ALM
   11 septembrie 2014 at 12:40

   Decizia CCR la suspendare este consultativă. Referendumul este o problemă dar eu aş risca! Chestia cu prelungirea mandatului este de tot râsul! Vom avea doi preşedinţi, unul ales şi altul cu dispensă ;lol; …

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58