Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iulie 2024

O coabitare ca un meci de box cu un individ care ocupa ilegitim functia de presedinte al Romaniei, un individ care se duce la Cotroceni prin abuz de putere si uzurpare de calitati oficiale, mimeaza functia de presedinte si semneaza acte in numele Romaniei.


Knockout

O coabitare ca un meci de box cu un individ care ocupa ilegitim functia de presedinte al Romaniei, un individ care se duce la Cotroceni prin abuz de putere si uzurpare de calitati oficiale, mimeaza functia de presedinte si semneaza acte in numele Romaniei.

Desi premierul Victor Ponta poate oricand sa il faca KO pe demisul Basescu Traian, meciul de box continua enervant de mult pentru spectatorii dornici sa il vada doborat la pamant si scos din joc pe cel care se doveste a fi dusmanul poporului roman.

Nu pot sa nu observ ca Basescu Traian foloseste lovituri neregulamentare, scimba regulile jocului, loveste cu picioarele, musca, zgarie, scuipa si ascunde arme in manusile de box.

Poate ii spune cineva domnului prim-ministru ca, atunci cand lupti cu un derbedeu trebuie sa fii atent in fiecare secunda si daca este posibil ar fi foarte bine sa folosesti aceleasi arme. Nu poti sa joci sah sau scrima cu un individ care si-a injunghiat pe la spate colegii de drum.

Nici un alt presedinte de tara nu a facut mai mult rau tarii in care a fost ales decat Basescu Traian. Despre felul in care a fost ales de doua ori presedinte al Romaniei se pot spune multe. Sunt din ce in ce mai multi romani care cred ca Basescu a fraudat alegerile si in 2004 si in 2009.

Despre declaratiile demisului Basescu Traian ca el ar fi un prim-ministru mai bun decat Victor Ponta,  ca vizita premierului in China a fost un dezastru si ca cei care au iniţiat procedurile de suspendarea lui din functie trebuie sa raspunda in fata instantei in articolul de maine.

Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti !!!

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses “O coabitare ca un meci de box cu un individ care ocupa ilegitim functia de presedinte al Romaniei, un individ care se duce la Cotroceni prin abuz de putere si uzurpare de calitati oficiale, mimeaza functia de presedinte si semneaza acte in numele Romaniei.”

 1. Costiputza
  7 iulie 2013 at 14:33

  Cu parere de rau comentariul mi se pare naiv. Adica dupa ce treci de socul nenumaratelor “coincidente”, mai poti sa-ti pui astfel de intrebari? Mi se pare mie ca asa numita coabitare cu unul ilegitim te face macar si pe tine in parte la fel de ilegitim? SI acum sa nu enumeram toate “scaparile” primului sinistru, incepind cu laudarea lui tuzgureanu in parlament si ajungind la gazul basist, sau numirea procurorilor basisti ca ne facem dracu de cacat! Poate daca veti incepe sa vedeti lucrurile nu prin prisma intimplarii sau a nepriceperii celor de la conducere, o sa vedeti ca totul se leaga ca intr-un puzzle incepind cu numita lovilutie din 89 de cind am inceput sa ne distrugem tara, o fi fost de-a lungul timpului si vreo coincidenta dar deja sint prea multe si culmea, toate converg in aceeasi directie. Din greseala nu avem pe cine alege (asta inseamna ca nu mai sint oameni de calitate), din greseala toti alesii nostri fac jocurile occidentului sau ale americanilor/rusilor/ungurilor, etc, din greseala privatizarile inseamna pierderea acelor unitati sau macar avantaje doar ptr straini, absolut din intimplare ni se distrug sistematic invatamintul si sanatatea, din intimplare armata este distrusa pas cu pas (tinind cont ca numai armata a fost cu adevarat garantul nostru de-a lungul mileniilor, nu tin minte vreun tratat care sa ne fi scapat vreodata de dusman, in schimb stiu ca armata i-a respins pe dusmani din tara sau macar i-a facut sa nu se repeada la noi), din greseala legile sint facute tocmai impotriva noastra, din greseala avem cele mai mici salarii si cele mai mari preturi la alimente, din greseala agricultura României a ajuns de subzistenta, din greseala se vrea schimbarea constitutiei, dar mai ales din greseala ni se pregateste cea mai odioasa lovitura si anume regionalizarea. Singura greseala in tot acest timp este numai a noastra ca popor, sau cel putin a celor indobitociti, care nu inteleg ca este momentul sa fim impreuna ca sta e singura tara pe care-o avem, daca pierdem lucrul asta vom ajunge straini in propria tara si nu vom mai avea nici dreptul sa vorbim limba asta! Cam multe greseli ca sa fie intr-adevar greseli, mai degraba pare un plan care se deruleaza cu strictete intr-o colonie medievalo/europeana a zilelor noastre!

 2. 7 iulie 2013 at 17:56

  Deja bsescu-l le-a si dictat – CCR-istilor lui – motivarea, fiindca verdictul nici nu poate fi altul decat ca nu a fost realizat cvorumul.
  Ce le-a spus basescu-l? …ca recensamantul nu e facut sa furnizeze date care sa fie luate in consideratie de BEC, deci raportul INS nu ar avea nimic de a face cu vreun cvorum.
  Mas-media are microfoanele de la care basescu-l da ordine.
  Nu acuz masmedia.
  Acuz institutia prezidentiala care nu numai ca da ordine si institutiile care nu numai ca primesc ordine printr-un canal de comunicare neconstitutional si – deci – ilegal, de faptul ca n-au dreptul sa dea si sa primeasca ordine, nici direct nici indirect, ca procedeaza abuziv încârdăşindu-se, folosind masmedia ca metoda indirecta, tocmai pentru a nu putea fi acuzati legal de cârdăşie, pentru ca, in cazul unei noi incercari de suspendare pe motiv de imixtiune in justitie sau alte activitati anticonstitutionale, oferund in felul acesta (si) CCR-ului facilitatea ambiguitatii in motivarea unor decizii favorizante basedintelui uzurpator.
  Din pacate, totul pare a fi prevazut si in pactul de coabitare, facilitatile oferite si premierului si majoritatii parlamentare nemaifiind nici macar necesare.

 3. Emil Vulcanescu
  7 iulie 2013 at 18:21

  Draga Theodora
  Domnul ALM a citat din spusele lu’ Satanail Cotrocensis : ” El merge la licurici pe axa Bucuresti – Londra – Washington ” , asta trebuie “suspendat” daca se poate cat mai repede si nu constitutional si nu la final de mandat cum spunea @trandafiras, un “om” care se lupta pentru dezmembrarea statului national numit ” Gradina Maicii Domnului ” cum ne-a numit tara Papa Ioan Paul al-ii-lea nu are ce cauta acolo .unde este …

  @Costiputza
  Ma bucur sa te “regasesc” si sa-ti citesc comentariile pe blogul Theodorei .

  Sa fiti iubiti …
  Cu stima Emil

 4. 7 iulie 2013 at 19:10

  Alţii, din ţară şi de afară spun că ar fi legitim pe la Cotroceni. Şi Nicolae Ceauşescu era legitim după Congresul XIV 🙂

 5. ALM
  8 iulie 2013 at 6:41

  Am obosit cu “pactul de coabitare”! Aseară, Ponta a specificat că nu este vorba de coabitare în sensul de “pupat piaţa independenţei”, ci de colaborare instituţională. Nu ştiu dacă este altceva dar, atât timp cât Ponta nu-i cere voie băsescului ca să facă pipi, totul pare în ordine.
  Personal, nu văd vreun meci de box! Văd un individ disperat, schimonosit de ură, care mimează caricatural (pe unde mai poate) un Putin de Babadag şi un altul, care tratează cu indiferenţă declaraţiile date sub influenţa băuturilor alcoolice.
  Cu toate acestea, declaraţiile îmbălsămatului în alcool sunt luate drept litera de Evanghelie de către băsiştii în soldă. Unul dintre aceştia este Adrian Sturdza, un cineva care scrie articole în … ceva. Plecând de la declaraţia băsescă precum că vizita premierului în China a fost catastrofală, lingăul a scris capodopera vieţii lui: Ponta invită Bestia!

  http://www.epochtimes-romania.com/news/ponta-invita-bestia—196295

  Sigur că n-am scăpat ocazia de a scrie un comentariu, nu pe suportul pe care a scris lingăul, că acolo replicile sunt interzise. Pentru cine este interesat, aceasta este poziţia mea:

  “Ce dor mi-era de o manipulare ca la carte! Cine este autorul, acest Adrian Sturdza? Un individ care a hotărât că în România porţiile sunt prea mici şi atunci a plecat în Canada. Bravo lui, dar de ce vrea ca noi, cei rămaşi pe aici, să avem porţii din ce în ce mai mici, să stăm cu fundul pe diferite oportunităţi (pe care nu putem să le activăm din diverse motive) în aşteptarea unei eventuale pere mălăieţe picate de peste ocean.
  China este o forţă economică şi nici Uncle Sam nu s-a ruşinat să meargă la Beijing cu căciula în mână! În popor circulă o “vorbă”, pe care, evident, alogenii nu o ştiu: capra râioasă ţine continuu coada în sus! Dezvoltarea industriei energetice prin construirea de noi grupuri de reactoare la Cernavodă nu este o noutate. Uncle Sam putea să ne facă o ofertă de ani de zile, evident dacă i-ar fi convenit să fie acţionar minoritar. Nu s-a înghesuit nimeni! Nu e normal să mai cobori ştacheta dacă nimeni nu poate să o sară? N-a făcut-o nimeni până la Ponta? De ce? Adrian zice că “dintr-o minimă decenţă”. Eu zic că din indiferenţă şi laşitate!
  Ce şanse mai avem ca să ne revenim măcar la nivelul economic din 1990? Nu mă refer la nivelul de trai, prăbuşit în urma unei politici sinucigaşe, pentru a scăpa de presiunile FMI şi ale Băncii Mondiale. Mă refer la exporturi de utilaje, de armament, de camioane, de produse alimentare, de avioane şi helicoptere. Aţi auzit de aşa ceva? Le făceam, nu le luam la mâna a 7-a!
  Nu mai avem cum să ne revenim, nu mai avem loc pe piaţă! Ce şanse mai avem ca să existăm? Păi, putem să facem datorii şi să rostogolim cât se poate achitarea lor. Să le achite nepoţii şi strănepoţii noştrii! Mai putem să incepem să exploatăm resursele naturale, fie ele şi gaze de şist sau aur de la Roşia Montană. Să cheltuim mai puţin pe importuri şi să refacem o agricultură industrială. Să facem drumuri şi să producem energie ieftină, ca să ne vină investitorii cu fabrici la pachet. Să ne vindem forţa de muncă aici şi în condiţii avantajoase! Evident, dacă ne dă voie Adrian Sturdza … 06.07.2013″

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58