Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

15 mai 2021

Pandele a trecut la inDEPENDENTI???


Primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele, a declarat astazi pentru pentru NewsIn, ca s-a hotarat sa sustina grupul „independentilor” condus de Gabriel Oprea si reforma statutului promovată de Traian Basescu.

Daca informatia nu este o dezinformare, incep sa cred ca BP al organizaţiei PSD Ilfov, a avut dreptate atunci cand l-a suspendat din partid pe perioada de un an.

Marean Vanghelie a declarat ca, dupa ce a preluat organizaţia PSD Ilfov, a gasit in sediul filialei materiale de campanie pentru Elena Udrea.

“Domnul Pandele ar trebui să spuna ce era cu gecile Elenei Udrea, ce cautau gecile la ei în sediu, unde le-am gasit cand m-am dus eu. Vi se pare normal să gasesc gecile lui Elena Udrea la ei in sediu?”

Ce pot sa raspund?

Pot sa raspund ca ……. Nu, nu mi se pare normal.

“În opinia mea, PSD nu mai reprezintă adevărata stângă românească. Apreciez că România are nevoie mai mult ca oricând de un nou proiect politic care să reprezinte românii care nu se organizează în clanuri, găşti sau haite. Este nevoie de o nouă formaţiune politică care să-şi arate cu adevărat interesul faţă de cetăţean, de alegătorul de zi de zi. În acest context, susţin Grupul independenţilor condus de Gabriel Oprea şi mi-aş dori ca iniţiativa grupului să se materializeze în crearea unei noi formaţiuni politice care să reprezinte noua stângă a politicii româneşti. Mai mult decât atât, susţin ideea reformării statului, idee promovată de preşedintele României, Traian Băsescu”

Foarte ciudat mi se pare si faptul ca, noua formatiune politica care sta sa se formeze si care din cat am inteles eu, doreste sa reprezinte „noua stanga” a politicii romanesti, sprijina PDL-ul care “ultima” oara s-a declarat un partid de dreapta si pe Traian Basescu.

Este un non sens.

Am scris “ultima oara” pentru ca la PDL te poti astepta la orice.

Au fost la stanga, la centru, acum sunt la dreapta, spre disperarea PNL-ului.

Ce a mai ramas?

Extrema dreapta si extrema stanga. 🙂

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Pandele a trecut la inDEPENDENTI???”

 1. 14 martie 2010 at 19:35

  N-a mai ramas nimic Theo, nimic. Nici ei nu stiu unde sunt.Insa plecarea lui Pandele nu mi se pare o pierdere insemnata a PSD. Daca ar pleca si Vanghelie, atunci cred ca PSD ar putea sa castige alti oameni de valoare mai mare decat astia doi.

 2. matilda
  14 martie 2010 at 19:35

  Sigur, este un partid de extremă … rapacitate. Şi prostie. Şi îngîmfare . Şi lichelism politic. Şi tot ce mai găseşti, că eu nu mai am cuvinte…

 3. 14 martie 2010 at 19:42

  O analiza politica remarcabila. Fara extreme! 🙂

 4. virgilvirgil
  14 martie 2010 at 21:05

  Ha-ha-ha !…

  Hahalera de Pandele si-a facut numarul dictat de Baselu si acum se retrage la … depou .
  Hai ca usor , usurel ai sa te prinzi tu pina la urma de ce spuneam io ca pe Geoana asta ar fi trebuit sa-l pastrati si sa-l aparati ca lumina ochilor .
  Partea proasta este ca o sa fie mult prea tirziu …

 5. olimpiu65
  15 martie 2010 at 5:39

  nici PSD, nici PNL nu sunt si nici nu trebuie sa fie disperate de partdele astea pseudo dreapta psudo stanga. toti cei de acolo nu au doctrine ci doar interese de gasca.ce stanga cu Oprea sau Mihailescu?? ce dreapta cu Udrea, Boc, Berceanu si Videanu???
  ce a pierdut PSD cu Pandele??? doar nu va fi votat vesnic in Voluntari?? Psd va incepe opozitia adevarata cu proiecte proprii si motiuni de cenzura iar PNL are timp sa traga tare sa se organizeze bine la nivelle judetene. apoi in 2012 cel tarziu astia toti vor fi istorie.pana atunci sa vedem sindicatele in actiune

 6. brankardierul
  15 martie 2010 at 7:04

  “În opinia mea, PSD nu mai reprezintă adevărata stângă românească.”!!!
  analiza lui pandelie ?ce scrii tu strain-o e adevarat, dar daca ai si spune de ce?as fi foarte fericit de ziua ungurilor de pretutindeni!
  si cine face rost de bani?a ramas doar vanghelie,cand nu o sa mai aiba banuti hahalerele din psd se vor face centrasi independenti!ma doare ca nimeni nu scoate pe bot ce se intampla de fapt in bucuresti,se invart,ne ametesc si pe urma se odihnesc si ceva nou ei mai scornesc!

 7. 15 martie 2010 at 9:50

  15 martie. * Limba română este patria mea * ( N Stănescu )

  * Limba este însăşi floarea sufletului etnic al românimii. * Mihai Eminescu

  * A vorbi despre limba în care gândeşti, este ca o sărbătoare. Limba română este patria mea. De aceea, pentru mine, muntele munte se numeşte, de aceea, pentru mine, iarba iarbă se spune, de aceea, pentru mine, izvorul izvorăşte, de aceea, pentru mine, viaţa se trăieşte. * Nichita Stănescu

  15 martie 2008:

  * … ( … ) acum doi ani, liderul UDMR, Marko Bela, în prezent vicepremier, spunea referindu-se la Ziua Naţională a României: “Evenimentul nu ne bucură, ne doare, pentru că acea întorsătură a istoriei a însemnat şaptezeci de ani de agonie. Nimeni să nu ne ceară să ne bucurăm de această zi, deşi o respectăm”. * OARE ?

  15 Martie – o zi în care tac şi-apoi cânt şi iar tac… în română… Şi-n faţa Limbii Române, să tacă, toate!
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/03/15/15-martie-limba-romana-este-patria-mea/
  Sibilla

 8. 15 martie 2010 at 11:23

  Era de asteptat, un nou “independent”! 🙂

 9. 15 martie 2010 at 12:47

  Theodora azi se implinesc 20 de ani de la evenimentele de la Tg Mures,cand ungurii l-au batut pe romanul Eugen Cofariu,o zi minunata !

 10. 15 martie 2010 at 16:14

  Azi nu am urmarit si nici n-am citit stirile,dar cred ca primarul Pandele trece la independenti.
  Ce sa mai zic?M-am saturat de ce se intampla in politica romaneasca,mai ales cea potrocalie.

 11. Maria
  15 martie 2010 at 23:11

  Poate ca erau doar niste geci care sa le tina cald.

Lasă un răspuns