Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

3 decembrie 2023

Politistul Cristian Georgian Dobrila accidentat grav cand il urmarea pe Beniamin Ţânţaş are nevoie de ajutor


Politistul brailean Cristian Georgian Dobrila, în vârstă de 30 de ani care s-a accidentat grav (fracturi de coloana) cand il urmarea pe Beniamin Ţânţaş are nevoie de ajutorul nostru ca sa poata fi transferat la o clinica din strainate.

Donaţiile pot fi făcute în contul lui Cristian de la Raiffeisein Bank:
RO37 RZBR 0000 0600 0271 8928

In atentia prietenilor mei:

Agentia chineza Dagong a scazut ratingul SUA de la A+ la A cu perspectiva negativa

Portretul unui traseist politic – Dan Ilie Morega s-a inscris in UNPR

Nostalghia – Vania

Copper embrace…. – Androxa

Comentariile pe bloguri – Teo

Descrie-ma intr-un cuvant… – Luna patrata

mitul pesterii – Rokssana

Jumătatea plină a paharului – O papornita cu vorbe

Tags: , , , , , , , , , , ,

No Responses “Politistul Cristian Georgian Dobrila accidentat grav cand il urmarea pe Beniamin Ţânţaş are nevoie de ajutor”

 1. Marian din...Berceni
  5 august 2011 at 3:06

  Bai…este o rusine !!Pai Statul Roman trebuia sa faca asta ! Trebuia sa-i acorde 1.000.000 de E sa-l duca la cele mai de prestigiu clinici, la cei mai renumiti medici deoarece politistul respectiv a fost in slujba legii si a statului Roman atunci cand a fost accidentat!Prost este tatal politistului care nu da in judecata statul Roman cu trimetere directa asupra ministerului si a lui Igas si sa ceara despagubiri nu de un milion ci de.. 100.000.000 de E !!

  • 5 august 2011 at 9:31

   @Marian din…Berceni
   Banuiesc ca este urgent asa ca familia nu se gandeste acum la judecata cu statul …. iar de la stat …..mai repede ii creste piciorul lipsa lui prigoana

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58