Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

19 iulie 2024

Ponta: “Depunem plangere penala impotriva lui Basescu” Demisul Basescu isi ameninta adversarii politici. Nici o reactie din partea democratiilor occidentale


basescu traian aple USL Demisul Basescu isi ameninta adversarii politici cu arestarea si chiar cu disparitia/moartea. Pentru ca atunci cand ii spui unei femei ca s-ar putea sa nu isi mai gaseasca sotul acasa este o amenintare cu moartea.  Pana in prezent nu exista nici o reactie din partea democratiilor occidentale.

Ambasadele tarilor din UE si SUA nu au nimic de spus? Nu exista nici o reactie nici din partea justitiei “independente si impartiale” din Romania. Basescu incalca grav, pentru a nu stiu cata oara, statul de drept, independenta justitiei si Constitutia Romaniei. Departamentul de Stat al SUA si  liderii UE nu reactioneaza.

Cu parere de rau constat ca Rares Bogdan s-a transformat in pres.

Declaratii Victor Ponta:

“E caz clar de amenintare si santaj”

“Basescu este un comunist corupt si securist”

“In inchisoare va ajunge Traian Basescu”

“Basescu sa raspunda in fata legii penale”

“Este un atac mafiot împotriva Gabrielei Firea

“La Nana a fost spalare de bani” 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

13 Responses “Ponta: “Depunem plangere penala impotriva lui Basescu” Demisul Basescu isi ameninta adversarii politici. Nici o reactie din partea democratiilor occidentale”

 1. 14 aprilie 2014 at 14:49

  SUSPENDATI-L DOMNILOR PARLAMENTARI SI SENATORI, OPRITI ACEST TAVALUG, DEVENIT FLAGEL, AL NEDREPTATIILOR SI FARADELEGILOR DIN ACEASTA TARA…PANA LA TOAMNA DISTRUGE TOT CE A MAI RAMAS BUN SI TOT CE ATI REUSIT SA REALIZATI PANA ACUM….VA BUCURATI DE TOT SPRIJINUL POPULAR DE CARE AVETI NEVOIE…REFERENDUMUL A REFLECTAT ACEST LUCRU, ATATEA PETITII CARE S-AU SEMNAT…TREZITI-VA OAMENI BUNI….S-A AJUNS MULT PREA DEPARTE.

 2. ALM
  14 aprilie 2014 at 14:57

  Disperare, numele tău e Băsescu! Ducă-se!
  Azi a apărut motivarea completului de judecată care a dispus eliberarea lui Mazăre. Porcurorii DNA n-au fost în stare să prezinte măcar o probă! Au venit cu stenogramele măsluite, un fel de puzzle realizat din diferite convorbiri telefonice. Numai că, exact ca atunci când încerci să legi un puzzle din piese de la alte jocuri, a ieşit un big shit! Cu toate astea, Mazăre n-a scăpat. Parchetarii mai au căi de recurs, până o să ajungă la ăia cu naşu-n suflet!

  • Emil Vulcanescu
   14 aprilie 2014 at 18:57

   PE PUSTIU

   Sa fiti iubit domnule @ALM
   Cu stima Emil

  • 15 aprilie 2014 at 16:25

   Domnule ALM, cred că, atunci când acuzi pe cineva de luare de mită, trebuie să ai în tolbă un flagrant. Greșesc?

   • ALM
    15 aprilie 2014 at 17:28

    Teoretic nu greşiţi, stimată Renata! Însă, am observat că uneori este suficient ca procurorii să vină cu o bandă de magnetofon (stenograme), pe care să fie o compilaţie din mai multe interceptări, convenabil lipite. De asemenea, nici în flagrant nu prea poţi avea încredere. În cazul Adrian Năstase, procurorii au prezentat nişte dolari cu care învinuitul ar fi plătit nişte servicii şi obiecte către consulul României în China. Ştim că acei dolari nu puteau fi consideraţi ca fiind o probă, fiindcă au fost tipăriţi mult timp după presupusa dată a faptei. Ei bine, pentru “judecătorii” care trebuiau să dea un exemplu cu orice preţ n-a contat!

 3. Emil Vulcanescu
  14 aprilie 2014 at 18:55

  Draga Theodora
  Radio Romania Actualitati a anunta ca Gabriela Firea a fost amenintata … , in noul cod penal amenintarea este infractiune ( nu contraventie ) , nu ” stiu ” de ce parchetul nu s-a autosesizat si sa-l cheme la audieri pe Satanail Cotrocensis .
  ………………………………………………………………….
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

 4. estera
  15 aprilie 2014 at 8:17

  Este loc pentru toti. Ar trebui sa prinda in buget renovarea inchisorilor, sa-si pregateasca locurile. Firea se baga si ae in seama. Daca conduce acea ancheta, trebuie sa fie obiectiva. Nu se poate antepronunta. Neregulile la mosia “nana”, se pare ca nu Basescu le-a facut. Nu este amenintare, la adresa lui barbatusau. Acolo, “rade harb de oala sparta”. Hotul striga hotul!

  • ALM
   15 aprilie 2014 at 12:40

   Nu vreţi să mergeţi pe blogurile “liberale”? Acolo puteţi să minţiţi în voie. De exemplu, puteţi să spuneţi că Firea este cea care conduce ancheta furturilor de la Nana, în realitate fiind purtătoarea de cuvânt a comisiei. Orice prost ştie că o comisie parlamentară nu este un instrument juridic, aşa că nu se poate vorbi de antepronunţare. Dar vă arde la ficaţi că, pe zi ce trece, lumea vede că “împăratul” e gol! Şi nu numai gol dar şi beat criţă!

   Ca o curiozitate, estera este femininul de la ester (derivat funcțional al acizilor carboxilici, care provine prin eliminarea unei molecule de H2O, formată din H-ul grupei -OH de la un alcool sau fenol și grupa -OH de la carboxilul unui acid), adică tot ceva legat de alcool?

   • Emil Vulcanescu
    15 aprilie 2014 at 14:37

    Cred ca a baut alcool metilic si nu si-a dat seama ce scrie daca bea alcool etilic s-ar fi imbatat si s-ar fi dus sa se culce … dar sarcina de partid ii sarcina !
    Sa fiti iubit Domnul @ALM
    Cu stima Emil

 5. ALM
  15 aprilie 2014 at 16:00

  Deocamdată, avem doar o primă reacţie din partea PES, prin declaraţia preşedintelui Serghei Stanișev. Probabil că alţii se fac că hibernează şi nu ştiu nimic …

 6. judyindesguise
  16 aprilie 2014 at 22:24

  Serghei Stanișev?
  Nu mai e Iosif Visarionovici?

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58