Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 decembrie 2023

Preacinstitul Băsescu


base-am falimentat Romania

“Solicitarea guvernului este dincolo de ceea ce pot accepta ca președinte al CSAT și in nici un caz nu voi face act ilegal acum, la bătrânețe.” a declarat Basescu Traian la declaratia de presa din 5 august 2013. 

Cateva intrebari pentru preacinstitul Basescu:

1. Cum a disparut Flota Romana?

2. De ce si-a atribuit Basescu singur vila din Mihaileanu?

3. De unde a avut Ioana Basescu bani sa isi cumpere apartamentul de 800.000 de euro?

4. Vrem niste explicatii despre “vanzarile anterioare”

5. Cum explica Basescu averea imensa – 65.000 de dolari si un milion de lei (echivalentul a 83.000 de dolari la acea data) – pe care a declarat ca o avea la Revolutie? Foarte important de stiut pentru cei tineri este ca, in acea perioada nu aveai voie să ai valuta. Daca erai descoperit cu 10$ infundai puscaria.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 Responses “Preacinstitul Băsescu”

 1. dorian 65
  5 august 2013 at 17:17

  Tara noastra este mare cine fura ala are cine nu……
  Pai,si Felix a avut si ca el si alti nu ii enumeram.

  • ALM
   5 august 2013 at 19:06

   Corect, dacă Felix a furat şi el este un “biet” parlamentar, atunci Preşedintele României să fie mai fraier? Oricum, de la fanarioţi şi până astăzi, Băsescu este primul Preşedinte hoţ cu acte! Imunitatea nu suspendă faptele …

 2. 5 august 2013 at 19:33

  Theo, uite niste raspunsuri, mai mult sau mai putin apropiate de adevar.
  1. Cum a disparut Flota Romana?
  – s-au dat navele in locatie diversilor “preteni” si “tovarasi de nadejde”, cum ar fi: IDU, BOSANCEANU, SAMARA, et C-ie. Acestia au girat cu navele niste imprumuturi, nu au efectuat platile aferente ptr cheltuieli portuare, de pilotaj, de brokeraj, salarii la marinari, si navele au fost arestate. Ptr informarea cititorilor, IN TOATA LUMEA, toate companiile de navigatie, au navele in “agenturare/management” si fiecare nava este O COMPANIE IN SINE, ca in caz de “conflict”, alte nave “agenturate” de firma respectiva, sa nu fie poata fi arestate, ptr datoriile alteia. ca are si base mana aici, are, dar NU ESTE SINGURUL VINOVAT, de aceea “dosarul FLOTA” mai sta ascuns pana la prescriere, 😉

  2. De ce si-a atribuit Basescu singur vila din Mihaileanu?
  – Din acelasi motiv ptr care si-a atribuit si Mazare o vila pe malul lacului, in care inainte functiona ANR-ul, si din acelasi motiv pentru SI ALTI PRIMARI si-au atribuit vile nationalizate.

  3. De unde a avut Ioana Basescu bani sa isi cumpere apartamentul de 800.000 de euro?
  – De la TAC’SU, 😉 ca ea n-a avut o matusa Tamara, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  4. Vrem niste explicatii despre “vanzarile anterioare”
  -N-AI SA VEZI, nici de la el, dar nici de la altii.

  5. Cum explica Basescu averea imensa – 65.000 de dolari si un milion de lei (echivalentul a 83.000 de dolari la acea data) – pe care a declarat ca o avea la Revolutie? Foarte important de stiut pentru cei tineri este ca, in acea perioada nu aveai voie să ai valuta. Daca erai descoperit cu 10$ infundai puscaria.
  – Pai fiind “contabila” fa si tu un calcul:
  In “societatea socialisat multilateral dezvoltata” o pereche de blugi o cumparai cu un pret intre 800-1400 de lei. Un chil de cafea ADEVARATA costa cam 110-1200 de lei, ca sa dau doar niste exemple. Acum, cumparai perechea de blugi dintr-un bazar din Alexandria, Port-Said sau Casablanca, cu maxim 3-4 dolari, ca luai “angro” 😉 cafeaua o luai cam cu 1-1,5 dolari CHILU’. In conditiile in care cumparai dolarul de la un alde “Becali” cu maxim 80 de lei (cam 100 in vara lui ’89), si in conditiile in care la un voiaj de 35 de zile veneai cu cel putin 50 de perechi de blugi si 50 de chile de cafea, cam ce profit faceai. Si aici vorbesc de un amarat de ofiter 3 sau un vajnic marinar/motorist, dar’mite un coscogea comandantul???

  Theo, asa cum spunea si dl ALM la faza cu minerii, la intrebarea 5, crede-ma ca STIU, 🙂 🙂 🙂

 3. Marian
  6 august 2013 at 10:05

  Traian Basescu a avut intotdeauna drept motto vechiul dicton …. latin : ” Cine fura doar un ou…ori e prost ori este bou ” ! Eu am mai facut o afirmatie la tine pe blog dar nu m-ai luat in seama sau cel putin n-ai inteles afirmatia la justa valoare : acei 65 de mii de $ si mare parte din leii romanesti apartineau Statului Roman iar banii respectivi pe care ai avea Basescu in gestiune pe vremea cand pastorea destinele navale ale Romaniei din postul excelent de la Anvers erau strict pentru oarece ” probleme ” pe care navigatorii romani le-ar fi avut … cam de genul ” accidentului ” pe care actualul presedinte aflat AZI , ILEGAL IN FRUNTEA TARII l-a “suferit ” pe cand era …simplu comandant d e nava 😉 ! Chiar din pozitia de comandant de nava , inainte de ’89 nu puteai aduna o astfel de suma d e bani….indifernt cat d e bine ” cantai ” ce trebuia sau cui trebuia si pe cine trebuia si sa-i ti la saltea….trebuia sa fi cel putin prost daca nu chiar nebun , ori actualui presedinte aflat AZI ILEGAL IN FRUNTEA TARII ….n-a dovedit ca ar fi prost 😉 ! Prosti sint doar aia care-l cred pe Basescu prost ! 🙁

  • Rica Venturiano
   6 august 2013 at 11:40

   Mariane, nu trebuia sa fii comandant, ca s aduni ”jde de mii de dolari”. Crede-ma, CA simplu marinar faceai cel putin 20.000 de dolari pe an. Un video, luat cu 200 de dolari din Singapore se vindea in Romania cu minim 50.000 de lei inainte de 89.
   Ce naiba frate, unde ati auzit voi ca SECU sa plateasca turnatorii??? Turnatoria, or I se face a din placere, ori ”nevoit”.

 4. Marian
  6 august 2013 at 14:52

  @Rica Venturiano Ma musiu 😉 eu spuneam ca ” inainte d e ’89 ” nici macar un ditamai comandantu’ nu-si putea permite ” tunuri ” care sa-i aduca ” jde mii d e dollari ” sau milioane d e lei indiferent ce aducea de “afara ” si indiferent pe unde dadea cu subsemnatu’ ! Dracu era al lui daca se afla { si s e afla sa fi sigur !!! } la ” cabinetu’ 2 ” . Unde am auzit { eu cel putin } ca securitatea isi platea turnatorii ? Pai simplu : direct de la sursa . 🙂 Iar ” turnatoria ” se facea si din placere , si nevoit dar mai ales…d’al dracului , { sa moara si capra aluia ! } toate aceste motive fiind sub masca patriotismului socialist 😉 !Cat despre video….unde ai auzit dumneata ca ” ,se vindea in Romania cu minim 50.000 de lei inainte d e ’89 “? Eu am cumparat doua pentru aceeasi suma si mi-a dat si patru casete WHS { cu Elvis fireste } drept …bonus si asta prin ’86 !

  • 6 august 2013 at 19:12

   Mariane, alea de care vb matale erau PLAYER-e, nu recordere, de aceea le-ai luat ieftin. Probabil erau Samsung sau Funai (ca AKAI erau ceva mai scumpe, deh Made In Japan), Ala de spun eu, e video recorder, iar cele mai cautate erau cele stereo, ca sa poata fii facute traduceri pe ele. Nu-mi spune ca n-ai avut casete cu vocea lui Irina Nistor.
   Si crede-ma ca nu spun din auzite, ca prin 84 navigam, iar in 85 mi-am luat prima Dacie dupa un voiaj de 3 luni, la schimb pe un video recorder stereo (AKAI cu telecomanda fara fir, 🙂 ) luat din Singapore (la vremea aceea SINGAPORE DUTY NOT PAID) cu 220 de dolari
   Si se dadeau TUNURI crede-ma. Nu de “jde mii” pe loc, dar in 10 ani de navigatie puteai sa faci lejer 50.000 de dolari. Si retine ca iti trebuiau cam 7 ani sa ajungi (in mod normal) de la ofiter 3 (cum era atunci) pana la comandant sau sef mecanic. Iar base e cam promotie 70 si ceva, deci in 18 ani a avut timp sa faca ceva “cheag” mai ales ca “REPREZENTANT AL NAVROM-ului” la Anvers.
   Monsher, nu-ti vorbesc din carti, vorba lui tatae (BUG MAfia) “TU N-AI FOST ACOLO”, 🙂 🙂 da’eu am fost!! 😉 🙂 🙂 🙂 Intreaba tu “constantenii” ce insemna pe vremuri, pana la 89 VAPOREAN, si ai sa afli daca am sau nu dreptate.
   In Dec 89, eu aveam doar “cativa ani” de navigatie, si deja aveam apartament, mobilat, cu TV Cromatic in sufragerie, mobila “pe alese din depozit”, doua congelatoare (cu 3 si cu 5 sertare) FULL tot timpul, 😉 o Dacia 1310 (cea de care am pomenit mai sus) cu bord de CN, si plafon acoperit cu vinilin negru (o balarie, dar era TOP) si “cateva mii de dolari” la bunica la tara, langa vie 🙂 🙂 🙂
   E drept ca multe erau pe numele parintilor si bunicilor, dar asta e, ERAU.ACOLO.
   Nu trebuie sa ma crezi, doar intreaba constantenii cum erau recunoscuti “vaporenii” si daca “AVEAU” cascaval pe ei, 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Si n-o lua ca lauda, ci ca dovada CA SE PUTEA!!!
   Si n-o lua nici ca o scuza adusa lui base (ca nu avea cum sa devina comandant daca nu avea angajament la Poarta Doi), dar daca asta a avut cum sa faca banii, vin si te intreb cum i-a facut un Nascase, un Geoana, un Tariceanu, un Patriciu?? ca astia nu erau nici navigatori (vaporeni) nici piloti Tarom, si nici TIR-isti. Cum de au avut ei “mii de dolari si milioane de lei (vechi)” la “Lovilutie”?? Cum au facut ASTIA avere DUPA e interesant de stiut, de unde au avut banii de investit, cum au obtinut licitatiile, alea-alea. Nu degeaba nu au vrut amendamentul cu “cine a avut functii in regimul Ceasescu” sa nu aiba voie cel putin 5 ani la “cascavalul” de dupa, adica la functii politice si de stat.
   Baselu e putred de vinovat de devalizarea Navrom=ului, de alte matrapazlacuri financiare, DAR NU ESTE SINGURUL VINOVAT. Nici alde USL-istii de frunte de azi nu sunt “preacinstiti” si “preacurati”
   Teo poate sa confirme, “IN ROMANIA NU POTI SA TE IMBOGATESTI CINSTIT, DIN NICIO AFACERE” Are statul grija sa te jupoaie pana la os, asa ca intreb ASTIA CUM AU PUTUT?? Si nu doar X sau Y, ci TOTI, de la base la Nastase, de la Tariceanu la Patriciu, la Diaconescu, si la MULTI altii.

 5. 6 august 2013 at 23:51

  Da’acum ai voie sa eludezi fiscul?? 🙂
  Acum ai voie sa furi? 🙂
  Acum ai voie sa iti faci vila cu turnulete si sa fi muncit O ORA in viata ta, ba sa mai si primesti ajutor ptr caldura?? 🙂
  Era ilegal, ei si??

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58