Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

21 iulie 2024

Premierul Victor Ponta sa nu mai spuna adevarul ca Basescu Traian i-a facut dosar doctorului Bradisteanu, ca afecteaza imaginea Romaniei. Dar Basescu si sluga lui, procuroarea comunista Monica Macovei pot declara ca in Romania este lovitura de stat?


base-am falimentat Romania

Din ciclul “Tupeul hotilor pe care ii prinzi cu mana in buzunarul tau, cu portofelul tau in mana” va prezentam urmatorul articol:

Premierul Victor Ponta sa nu mai spuna adevarul ca Basescu Traian i-a facut dosar doctorului Bradisteanu, ca afecteaza imaginea Romaniei. Dar Basescu si sluga lui, procuroarea comunista Monica Macovei pot declara ca in Romania este lovitura de stat? Declaratiile lor aberante nu afecteaza imaginea Romaniei?

“Este inadmisibil ca intr-o tara din Uniunea Europeana un prim-ministru sa formuleze acuzatii de dosare politice la adresa sefului statului, fara nicio dovada elementara, si acel prim-ministru sa mai fie in functie. In UE nu exista asemenea practici politice iresponsabile din partea sefilor de Guvern. In UE liderii tarii respecta Justitia si statul de drept.”

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses “Premierul Victor Ponta sa nu mai spuna adevarul ca Basescu Traian i-a facut dosar doctorului Bradisteanu, ca afecteaza imaginea Romaniei. Dar Basescu si sluga lui, procuroarea comunista Monica Macovei pot declara ca in Romania este lovitura de stat?”

 1. 28 august 2013 at 16:09

  Minciunile se uita repede deoarece se minte de foarte mult timp,tot timpul minciuni si dezinformatie,mai ales de fosti dictatori care au inscris un nume,republica comunista, la vrajeala.Cu vrajeala nu te duci departe vedem la rusi si ceilalti prieteni la hotie caci au invatat sa fure si nu s-au obinuit sa creieze un sistem social care sa functioneze normal pentru toti.Cu mirlami la putere,cu pumi in gura si omoriti toti chiaburi,intelectuali raminind niste oameni deprimati care acum mor de foame intr-o tara bogata care nimeni nu mai stie ce sa faca cum sa traiasca.

 2. matilda
  28 august 2013 at 22:57

  Draga mea Theo, mă tem că trebuie să te corectez : Monica Macovei nu este procuroare comunistă, ci STALINISTĂ ! Eşti tînără, nu ştii, din fericire, dar, dă-mi voie să-ţi spun că “doamna” seamănă mai curînd cu stalinista Ana Pauker !

 3. 28 august 2013 at 23:29

  Mi-am permis (imi pot permite, nu?) o parafraza la textul Javroseniei Sale, pastrand chiar si ghilimelele – ca sa se stie de unde e – si am pus in locul sefului guvernului pe “seful statului” si in locul “acuzatiilor…, fara nicio dovada elementara”, rezultatul real al referendumului de anul trecut, lasand nealterata incheierea fiindca, in reflexul pe care scoala de imbarligatori i l-a creeat, este miezul de adevar pe care acest Sef (de facto, nu de jure) de “parchete” si “servicii”, isi construieste fiecare aratare televizata din ultima si cea mai parsiva dintre campaniile sale electorale, fie vopsind minciuna cu adevar, fie desghiocand minciuna ca sa ne arate ca samburele de adevar este acolo.

  Sigur, faptul ca cohabitarea ii pune la dispozitie tot adevaruri amare n-ar trebui sa fie pretextul sau pentru minciuna dar, la fel de adevarat e ca nici cei ce au – pana la urma – puterea majoritatii, nu sunt in stare sa-l faca pe derbedeul national sa-si muste limba.

  Dar,
  iata parafraza care, daca ar ajunge in gura lui baSSe, s-ar auzi de la Cotarceni, peste mari si zari, aidoma racnetelor lui Marti Strickland pe puntea “Sperantei”: “M-ati otraviiiit!”, adevarul fiind pentru mincinos la fel de insuportabil precum apa pentru alcoolic.

  “Este inadmisibil ca intr-o tara din Uniunea Europeana un presedinte sa fie demis, prin referendum cu 7 400 000 de voturi pentru, dupa ce a fost pus in functie cu mai putin de 5 400 000 si acel presedinte sa mai fie in functie. In UE nu exista asemenea practici politice iresponsabile din partea sefilor de stat. In UE liderii tarii respecta Justitia si statul de drept.”

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58