Radu Stroe versus Honorius Prigoana


Update 1

Silviu Prigoana:

“Sa se bucure poporul roman ca n-am pus-o pe Bahmuteanca pe lista”

La urmatoarele alegeri, soacra si cu Bahmuteanca si cu Maximus pe lista, pentru ca nu se mai poate trai in tara asta”

Pe 17 ianuarie vor avea loc alegeri anticipate în colegiul uninominal 1 din sectorul 1 al Capitalei destinate ocupării mandatului de deputat vacantat in luna octombrie de liberalul Bogdan Olteanu, după numirea acestuia ca viceguvernator al BNR.

Din partea PNL se pare ca va fi nominalizat domnul Radu Stroe iar din partea PDL Honorius Prigoana. 🙂

Avem foarte mulţi tineri buni care ar putea să fie promovaţi, unul dintre ei este domnul Prigoană” a declarat vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

Virgil Tudorache a renuntat la candidatura pentru Camera Deputatilor desi avea acordul organizatiei PDL sector 1 dupa o discutie cu Emil Boc. 🙂 🙂 🙂

Va candida Honorius Prigoană. Am avut o discuţie cu liderul partidului, care este un domn foarte elegant şi finut şi am înţeles care este situaţia. Nu sunt nemulţumit, deşi eu am avut cel mai bun rezultat şi pe mine mă cunoaşte cel mai bine electoratul colegiului 1, dar mă supun deciziei partidului şi preşedintelui de partid. Am luat decizia să mă retrag, nu este nici o problemă” a declarat Virgil Tudorache. 🙂 🙂 🙂

Asa se fac promovarile in PDL dragi simpatizanti si/sau membrii portocalii.

Ar fi bine pentru voi sa intelegeti ca degeaba va chinuiti, munciti pentru partid, lipiti afise electorale, va spargeti capetele noaptea pe starzi in altercatii cu simpatizantii altor partide, ca dupa aia vine un domnisor ca Honorius Prigoana (vezi si cazul Ioana Basescu) si ocupa locul la care jinduiti voi. De ce se intampla asta?

Pentru ca VOI NU CONTATI pentru ei decat in campanie cand au nevoie.

Dupa aia gata, rolul vostru s-a terminat. Voi nu aveti voie sa avansati. Voi sunteti slugi, de avansat avanseaza altii „care merita”