Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 septembrie 2023

Raport mincinos trimis la Comisia Europeana


Emil Boc nu a invatat nimic din greselile politicienilor greci.

Emil Boc MINTE zilnic poporul roman.

Emil Boc incearca sa minta si Comisia Europeana?

Domnule Emil Boc, de ce nu dati dovada si dumneavostra de putina demnitate?

Domnule Emil Boc de ce nu va dati demisia daca vedeti ca sunteti depasit?

Comisia Europeana a atras atentia, in mod oficial, ca executivul de la Bucuresti nu a prezentat suficiente masuri concrete pentru incadrarea in obiectivele fiscale în 2011 si 2012.

Comisia Europeana a atras atentia ca, o serie de tinte precum somajul, inflatia sau deficitul bugetar pentru 2010, incluse in Programul de Convergenta al Romaniei pentru perioada 2009-2012, trimis spre avizare la Bruxelles sunt nerealiste.

Guvernul Boc 4 anticipeaza scăderea ratei şomajului la 7,7% în acest an.

Guvernul a scos din Programul de Convergenta capitolul intitulat “Riscuri fiscale şi bugetare”.

Desi in documentul trimis Comisiei Europene se precizeaza, la un moment dat, ca este posibil ca anul acesta cresterea economica să fie cu un punct procentual sub cea pe care s-a fundamentat bugetul pe anul in curs, respectiv de doar 0,3% faţa de 1,3% din PIB, TABELUL IN CARE SE PREZINTA CA somajul ar putea depăsi 9%, faţă de 7,3%, sau ca salariul mediu brut ar putea creste cu doar 2,7% în loc de 4,1%, A DISPARUT

Comisia Europeana  sustine ca scenariul Guvernului în care Romania va avea o crestere economica de 1,3% din PIB anul acesta şi de pană la 3,7% în 2012 pare bazat pe “presupuneri uşor favorabile pentru 2010”.

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Raport mincinos trimis la Comisia Europeana”

 1. 25 martie 2010 at 17:24

  Nici tema asta nu-i buna !
  Theo, ai sa cazi in x-list !
  :)))))))))

 2. olimpiu65
  25 martie 2010 at 17:36

  eu cand am scris pe diferite bloguri ca tov Boc reprezinta triumful ideologiei comuniste din Romania de creeare a omului de tip nou, am fost considerat ori nebun , ori glumet , ori unul care il uraste pe actualul prim ministru. nimic din toate astea! pur si simplu urmarindu-i actiunea politica, discursul, comportamentul afirm din nou cu tarie si la modul cel mai serios: Boc este omul de tip nou imaginat de ideologii epocii de aur! sa ne traiasca multi ani impreuna cu Zeus al sau!
  ii meritam pe amandoi!

 3. matilda
  25 martie 2010 at 18:10

  După ce că e incompetent, mai e şi mincinos. Toţi sunt la fel.

 4. 25 martie 2010 at 18:18

  @brad
  merci!

 5. 25 martie 2010 at 22:09

  Ce sa invete Boc din greselile altora? El stie doar sa execute comenzi, nu are neuroni sau circumvolutiuni. Gandirea e un proces dificil pentru el. :mrgreen:

 6. olimpiu65
  26 martie 2010 at 6:34

  dincolo de minciunile tipice unor guvernanti de Dambovita, avem si ,,glumeti” care-l secondeaza pe piticul utecila. ieri coana Nutzi s-a detasat la mare distanta de pluton cu propunerea nastrusnica de a fonda statiunea Tataia la Marea Neagra. avem Mamaia sa avem si Tataia. ce frumos!!!!!!!!!

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58