Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

30 septembrie 2022

Robert Negoită candidatul USL pentru Primaria sectorului 3


Deputatul PSD Robert Negoiţă este candidatul USL pentru pentru Primaria sectorului 3.

“Daca nu iti trasezi propriul plan in viata, exista sanse mari sa faci parte din planul altcuiva” – Robert Negoita.

Cele mai semnificative realizari ale lui Robert Negoiţă, asa cum el insusi recunoaste, sunt cele peste 3000 de locuri de munca create de-a lungul timpului.

Robert Negoita candidatul USL pentru primaria sectorului 3

“Mi se pare o chestiune foarte gravă şi de-asta am vrut să vă semnalez acest lucru. Bucureştenii şi locuitorii Sectorului 3 ar trebui să ştie aceste lucruri. Am putea să anvelopăm dublu cu banii pe care îi avem acum la Primărie. Ar trebui să accesăm şi fondurile de la Guvern, conform legii, şi vom anvelopa dublu faţă de cât am putea să anvelopăm dacă preluăm toată cheltuiala la bugetul Sectorului 3“, a declarat Robert Negoiţă.

„În loc ca ministrul să dea bani pe piscine de unde beau vacile apă, în loc să dea bani pe telegondole portocalii, ar trebui să aloce fonduri pentru anveloparea blocurilor.” –  Robert Negoiţă

Primăria Sectorului 3 este singura care ia bani de la oameni pentru anveloparea termică a blocurilor. Este o ruşine! Este o ruşine ceea ce se întâmplă astăzi în sectorul 3!”.

Robert Negoiţă, candidatul USL la alegerile locale din iunie 2012 pentru postul de primar al sectorului 3 din Bucuresti, vorbeste despre reabilitarea termica.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Robert Negoită candidatul USL pentru Primaria sectorului 3”

 1. marian
  11 aprilie 2012 at 18:38

  Robert Negoita …S-ar putea sa-i iasa de data asta .

 2. 11 aprilie 2012 at 21:44

  1) Cele mai semnificative realizari, daca sunt “cele” atunci sunt “äle” lui Robert …
  Poti sterge remarca de mai sus si numerotarea dar te rog corecteaza in text.
  2) Confesiunea d-lui Robert Negoita – crestina si ea, de altfel – il pacaleste cand ii spune ca si altceva decat timpul insusi poate fi etern.
  3) Si seful poterei din sectorul 6 – insusi magaria sa Dl Poteras – ia bani de la la oameni pentru anveloparea blocurilor. Din cate stiu, singurii care n-o fac sunt: primarul liberal Chilman si primarul social-democrat Vanghelie.
  3) Mie RN nu-mi place dar – daca as locui in sectorul 3 – l-as vota impotriva lui Lachitza (lacheutul lui Basescu) alias Livache.

  • 11 aprilie 2012 at 21:54

   @incognito
   Modificat … multumesc!

   • 10 mai 2012 at 13:29

    Il cunosc bine pe Robert Negoita!Este un profesionist in domeniul economiei,excelent administrator,un politician cu mult bun simt.Eu ,vecinii ,prietenii si colegii mei din sectorul 3 il vom vota! Ne-am saturat de furaciunile lui Liviu Negoita(i-a spaga la firul de gazon-calculat la metru p[atrat,la firul de floare,la metru de gard imprejmuitor de la blocuri,la amenajarea locurilor de joaca pentru copii,la bucata de bordura!).Pe langa aceasta este infatuat ,obtuz dispretuieste locuitorii sectorului.

 3. radu
  12 aprilie 2012 at 10:43

  Eu sunt curios ce sanse are potrivit sondajelor. ca daca diferenta e mai mare de 10% in spatele lui Livache, haloimis…

 4. zincabeiu
  13 aprilie 2012 at 4:42

  Poate ne ” anvelopeaza ” si Piedone in sectorul 4 !

 5. 7 august 2013 at 16:44

  La un an de cand a preluat mandatul, primarul sectorului 3, Robert Negoita a rezolvat cateva din promisiunile facute electoratului in urma cu un an. Daca rezolva si problema cainilor comunitari, atunci are mari sanse sa ajunga cel mai bun primar al sectorului 3.

 6. Davidescu Paul
  8 august 2013 at 20:09

  După un an de când sunteţi primar , eu încă mai cred că cel mai bun primar al nostru a fost LIVIU NEGOIŢĂ. Daqr aveţi şansa să-l depăşiţi. Aşa că succese în continuare.

 7. 20 august 2013 at 9:28

  Nu stiu despre sectorul lui Robert Negoita, insa, primarul “care este” incaseaza bani pentru reabilitarea termica a blocurilor si mai trist decat atat e ca blocul in care locuiesc are dosarul pe masa primariei de 2 ani si nici pana in prezent nu am primit niciun raspuns.

 8. Andrei
  22 august 2013 at 13:42

  Prin prezentarea bilantului de un an de la preluarea mandatului, Robert Negoita a demonstrat ca respecta ceea ce a fost primordial pentru locuitorii sectorului 3. Un avantaj de imagine pentru el, daca va continua cu bilant dupa fiecare an, evidentiind ceea ce trebuie retinut.

 9. 16 septembrie 2013 at 11:50

  Nu bilantul anual este greu de facut, ci rezultatele ce ar trebui sa se regaseasca in acesta. Speram pentru binele locuitorului Sectorului 3, ca primarul Robert Negoita va finaliza si la anul parte din promisiunile facute electoratului.

Lasă un răspuns