Robert Negoită candidatul USL pentru Primaria sectorului 3


Deputatul PSD Robert Negoiţă este candidatul USL pentru pentru Primaria sectorului 3.

“Daca nu iti trasezi propriul plan in viata, exista sanse mari sa faci parte din planul altcuiva” – Robert Negoita.

Cele mai semnificative realizari ale lui Robert Negoiţă, asa cum el insusi recunoaste, sunt cele peste 3000 de locuri de munca create de-a lungul timpului.

Robert Negoita candidatul USL pentru primaria sectorului 3

“Mi se pare o chestiune foarte gravă şi de-asta am vrut să vă semnalez acest lucru. Bucureştenii şi locuitorii Sectorului 3 ar trebui să ştie aceste lucruri. Am putea să anvelopăm dublu cu banii pe care îi avem acum la Primărie. Ar trebui să accesăm şi fondurile de la Guvern, conform legii, şi vom anvelopa dublu faţă de cât am putea să anvelopăm dacă preluăm toată cheltuiala la bugetul Sectorului 3“, a declarat Robert Negoiţă.

„În loc ca ministrul să dea bani pe piscine de unde beau vacile apă, în loc să dea bani pe telegondole portocalii, ar trebui să aloce fonduri pentru anveloparea blocurilor.” –  Robert Negoiţă

Primăria Sectorului 3 este singura care ia bani de la oameni pentru anveloparea termică a blocurilor. Este o ruşine! Este o ruşine ceea ce se întâmplă astăzi în sectorul 3!”.

Robert Negoiţă, candidatul USL la alegerile locale din iunie 2012 pentru postul de primar al sectorului 3 din Bucuresti, vorbeste despre reabilitarea termica.