Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

21 iulie 2024

Sa fie decorati si elogiati in clipuri video si Johannis si Ciolos, ca si ei se lupta pentru interesele firmelor straine in Romania, nu doar Kovesi


 

 kovesi-decoratie

Il rugam respectuos dar insistent pe excelenta sa domnul ambasador al Suediei sa ii decoreze si pe Julien Ciolos si pe Klaus Werner Johannis, ca si ei merita. Ce mai conteaza acum 2 decoratii in plus?

II rugam la fel de insistent si respectuos pe excelentele lor ambasadorii Germaniei si Marii Britanii sa realizeze clipuri video de sustinere si elogiere si pentru presedintele si premierul Romaniei pentru ca si ei se lupta pentru interesele firmelor straine in Romania, nu doar Laura Codruta Kovesi.

Ca sa fie mai convingatori ii sfatuim sa cante in duet o oda ceva pentru doamna procuror sef sau si mai bine sa danseze un dans popular cu strigaturi ca sa inteleaga si romanii din mediul rural.

Da, stim ca doamna procuror sef DNA, duce greu actiunii si isi indeplineste cu mult succes odinul de a elimina firmele cu actionariat romanesc de pe piata, ca sa lase loc liber pentru firmele din UE si SUA dar Johannis si Ciolos, nu trebuie nedreptatiti pentru ca primul a numit-o iar al doilea prin intermediul ministrului Pruna a propus-o.

Tags: , , ,

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58