Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

7 mai 2021

Sentimentele lui Basescu Traian si dispretul, sila si ura noastra


basescu

Sentimentul meu este acela al datoriei implinite“, a declarat Basescu Traian la ceremonia de marcare a demararii lucrarilor principale de constructie la facilitatea de aparare antiracheta din cadrul bazei militare de la Deveselu din judetul Olt.

Fata de cine a avut datorie Basescu Traian si de ce? Ca datoriile  fata de poporul roman, fata de cei pe care i-a pacalit ca sa il voteze, nu si le-a respectat.

Stim cu totii cat de sentimental este Basescu. Nu am uitat lacrimile pe care si le stergea cu maneca atunci cand ” Draga Stolo” a hotarat ca este bine sa se retraga din cursa prezidentiala.

A mai plans parca si la nu stiu ce post de televiziune cand recita o poezie scrisa de el despre moartea mamei lui, mama care era pe vremea aceea bine sanatoasa.

De fapt ce sentimente ar trebui sa aiba Basescu Traian?

Daca ar fi un om cu bun simt ar trebui sa aiba un sentiment de profunda rusine ca a ramas cu de-a sila in functia de presedinte al Romaniei desi 7.4 milioane de romani au votat ca el sa plece.  A ramas in fotoliul de la Cotroceni desi stie ca celor 7.4 milioane de romani care au votat sa fie demis din functie le este sila de el si il dispretuiesc. Unii romanii chiar il urasc profund pe cel care ocupa ilegal functia de presedinte.  Astea sunt sentimentele pe care romanii le au fata de “javra ordinara” dar javrei nu ii pasa. Ca asa sunt jarvrele.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

8 Responses “Sentimentele lui Basescu Traian si dispretul, sila si ura noastra”

 1. 28 octombrie 2013 at 17:16

  Felicitari,Theo! Ma bucur ca ai revenit printre noi,victimele lui Basescu!

  • 29 octombrie 2013 at 11:02

   @Marcu Gheorghe
   Domnule general nu am revenit 🙂 sunt acelasi om …. am su eu pareri personale care se intampla sa nu coincida cu parerile PSD, PNL, USL

   • 29 octombrie 2013 at 12:26

    Nici nu e vorba de parerile PSD,PNL,USL! E vorba ca ,fara sa realizezi,te-ai introdus in ‘lupta’ extremistilor(anarhisti,legionari,neofascisti) contra Romaniei si a romanilor! Sper ca a fost ceva trecator si ca ai inteles ca ‘protestatarii’ de meserie nu fac decat rau tarii si romanilor! In rest,tot binele din lume ti-l doresc!

 2. 29 octombrie 2013 at 6:45
 3. 29 octombrie 2013 at 9:09

  Ură îi puţin spus ! Repulsie în cazul meu şi dorinţă sadică de răzbunare !

Lasă un răspuns