Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

14 mai 2021

Sindromul de Bodyguard


Hotarat lucru am devenit o tara de bodyguarzi, secretare, top modele si modele de videochat.

Daca esti contabil si te uiti la rubrica oferte de lucru, din orice ziar,  o sa descoperi cu durere ca esti perimat, depasit de vreme si de situatie. La 4 posturi de contabil, am gasit aproape 50 de posturi de bodyguarzi , 25 de posturi de secretare, neaparat tinere, cu picioare lungi si fara prejudecati, si multe posturi de modele videochat ( fete, baieti si perechi)

Dar sa nu divaghez, vroiam sa va spun parerea mea despre acesti bodyguarzi.

Stiu, stiu foarte bine domnule Ariton, o sa spuneti ca sunt rea, sau nu, o sa spuneti ca  sunt ca de obicei.

Pe unde te duci, in metrou, in banci, in magazine, in farmacii, dai de ei.

O parte din ei sunt, cum sa spun, vai de mama lor, slabi, pitici, mototoliti, cu pantofii murdari.

Nu, nu rad de ei, multi sunt din comunele  din jurul Bucurestiului, fara apa curenta in casa, cu familii numeroase pe care trebuie sa le ajute cu bani. Munca nu este rusinoasa, este rusinos sa furi, imi spunea bunicul meu, un taran din Cretuleasca. Instinctiv ma uit la mainile lor,  au palme batatorite de munca, cu crapaturi adanci, care ii tradeaza, dupa servici se duc acasa  si redevin tarani.

Ce ma deranjeaza este atitudinea lor, usor aroganta, usor superioara, pozitia corpului cu picioarele cracanate, cu burta in afara, pozia vechilor militeni (pentru cei care i-au cunoscut), faptul ca pornesc de la prezumtia de vinovatie.

Sa te fereasca Dumnezeu sa fi singurul client, atunci are loc transformarea, ca prin miracol se transforma din paznici in bodyguarzi de cea mai buna calitate, te urmaresc peste tot in magazin/farmacie, cu o privire suspicioasa, esti deja un potential infractor care ai intrat acolo hotarat sa ii faci lui necazuri. Dar nu, nu ai nci o sansa, ei sunt cu ochii pe tine, sunt puternici si vigilenti.

Concluzia este ca nu ma simt, in nici un caz, aparata de ei, nu reusesc decat sa ma enerveze si sa ma irite.

Tags:

Lasă un răspuns