Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

13 iulie 2024

Site-ul politic HAI CA SE POATE! – theodora0303 se solidarizeaza cu tinerii de la site-ul de cultura www.tustiai.ro – “Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba” – Felicitari Jandarmeriei Romane!


Proteste Piata Unirii

Site-ul politic HAI CA SE POATE! – theodora0303 se solidarizeaza cu tinerii de la site-ul de cultura www.tustiai.ro 

Felicitari Jandarmeriei Romane!

Daca un site de cultura este urcat in duba ce i se poate intampla unui site politic?

“Sunteti site de cultura?

“Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba”

Judecatorii de la CCR au amanat pentru a doua oara decizia privind legea pentru comasarea alegerilor.

Legea pentru comasarea alegerilor a fost contestat la Curtea Constitutionala de USL, dupa ce Guvernul si-a asumat raspunderea in privinta organizarii localelor si parlamentarelor simultan, in toamna lui 2012.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Site-ul politic HAI CA SE POATE! – theodora0303 se solidarizeaza cu tinerii de la site-ul de cultura www.tustiai.ro – “Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba” – Felicitari Jandarmeriei Romane!”

 1. 18 ianuarie 2012 at 12:48

  Daca site-ul de cultura a fost bagat la duba, in mod cert, site-ul politic era bagat in fata plutonului de executie!
  “Luati site-ul de cultura si bagati-l in duba”!!! Doamne, mare-i gradina ta! Nu degeaba acum vreo douazeci si ceva de ani se spunea cate unuia: “mare esti, prost esti, fa-te militian”! Ei, acum poti spune… fa-te jandarm!

 2. 18 ianuarie 2012 at 17:40

  Astept cu nerabdare momentul cand jandarmeria singura nu va mai fi suficienta pentru reprimarea brutala a demonstrantilor, si vor fi scoase si efectivele politiei militare: http://rft.forter.ro/2010_1_i/10-stiri/26.htm 🙂

  • 18 ianuarie 2012 at 17:41
  • 18 ianuarie 2012 at 17:48

   Si ca sa stiti cu cine aveti de-a face: “poliţiştii militari sunt cunoscuţi de diverse eşaloane ale armatei, ca fiind alergici la birocraţie, preferând pragmatismul”

   “Un exemplu (oarecum picant) de solidaritate şi disciplină atipică, cunoscut tuturor poliţiştilor militari: un SGV din B. 265 P.M. care locuia în zona cartierelor Rahova-Ferentari a avut un incident cu interlopii din zona, l-a rezolvat pe moment însă familia sa a primit ulterior ameninţări care nu ar fi pe placul nimănui. SGV – cu grija firească pt. propria familie şi-a expus problema printre colegii de serviciu. În după-amiaza şi seara acelei zile şi în noaptea ce a urmat, un întreg batalion – ofiţeri, subofiţeri, SGV şi militari în termen – cu acordul tacit al conducerii batalionului (o decizie contrară ar fi fost oricum inutilă), sub dirijarea profesioniştilor in actiuni urbane de la grupurile de cercetare-intevenţie, a pus ordine printre interlopi – casă cu casă, clan cu clan, cuib cu cuib – din acea zi instaurându-se în zonă un respect deosebit pt. poliţiştii militari. Raidul extrem de dur al poliţiştilor militari a fost sesizat de interlopii panicaţi la Poliţia din M.A.I., care însă a coalizat tot tacit, cercetările fiind finalizate ca “fără obiect”, la fel şi cele interne ale S.M.G. şi S.M.F.T..

   Un rol important în formarea spiritului de solidaritate si pragmatismului trupelor de P.M., îl au primii ofiţeri şi subofiţeri cu care au fost încadrate aceste trupe: cadre provenind de la diverse cluburi sportive ale armatei, cu palmaresuri impresionante în diverse sporturi (box, caiac, arte marţiale, canoe, paraşutism, tir, schi, lupte, atletism s.a.), de la trupele specializate in cercetarea în dispozitiv, dar si de la trupele antitero din M.A.I. (urmasii U.S.L.A). Practic, orice poliţist militar este un sportiv şi un trăgător prin excelenţă.”

   Aveti aici inca o dovada ca o institutie a statului roman actioneaza IN DISPRETUL LEGII, iar ulterior TOATE celelalte institutii se solidarizeaza pentru a musamaliza O INFRACTIUNE, sistem extrem de evident celor care se implica in protectia animalelor si mediului, ajungand in conflict deschis cu intregul aparat represiv al statului TERORIST roman, de la o simpla inoportunare a unui echipaj de hingheri sau a unor taietori de lemne.

   Vezi mai multe aici: http://scmdcurteadearges.blogspot.com/2011/05/la-multi-ani-politistilor-militari.html

 3. 18 ianuarie 2012 at 18:25

  ATENTIE! De la ora 20:00 au anuntat ca va apare ION TIRIAC! Combateti viermele purulent barbos! Forte obscure vor sa-l promoveze pe acest gunoi inuman in locul unuia dintre cei care vor fi schimbati in urma protestelor de strada! Spuneti NU criminalului scelerat de Ion Tiriac, inainte sa ajungem sa-l regretam pe Basescu, cum il regreta acum unii dementi pe Ceausescu!

 4. CRY
  19 ianuarie 2012 at 7:15

  vrem doar atit..jos basescu,jos boc,jos borbely,apropo stiti cat am de plata pentru o masina din 2005 inscrisa de noua in tara?3300 euro,poi si atunci sa nu imi pastrez un glonte pentru toti cei care au aprobat aceasta taxa? dativa singuri raspunsu,iar in situatia me a sunteti voi…destui,asa ca…JOS TAXA

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58