Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

17 ianuarie 2022

Solicitam publicarea rezultatului final al Recensamantului


INS

Il rugam pe domnul prim-ministu Victor Ponta sa solicite Institutul National de Statistica – INS (institut ce se afla in subordinea domniei sale) publicarea rezultatului final al Recensamantului din 2011.

Tags: , , , , , , , , , , ,

6 Responses “Solicitam publicarea rezultatului final al Recensamantului”

 1. 20 iunie 2013 at 12:28

  Este necesar ca Institutul Naţional de Statistică să facă public rezultatul final al recensământului populaţiei. (Deşi au fost multe inconvenienţe legate de faptul că acest lucru nu s-a făcut imediat după recensământ, cum ar fi fost normal, în continuare se amână acest lucru, ori este timpul ca în România lucrurile să devină mai clare, mai transparente, mai aproape de realitate!)

 2. FLASH
  20 iunie 2013 at 13:16

  si ce rezolvam?
  doar ii trecem constitutia antinationala a lui ponta si referendumul chiorului betiv.
  atat.
  Daca publicarea acelor date nu inseamna demiterea chiorului betiv(sau macar inceperea protestelor violente impotriva chiorului betiv), nu am rezolvat nimica.
  medicii ar trebui sa protesteze impotriva chiorului betiv,de la 1 iulie 2013 si toti romanii sa li se alature.
  ponta macar sa aiba bunul simt(nu il mai are de mult) sa spun, din cauza ca, chioru betiv nu a plecat de la treicoceni,nu va putem da salarii si pensii mai mari.
  daca el pleca,nu mai putea sa ii protejeze pe nutzi coor de fier woodrea,videanu,berceanu etc.,iar din banii confiscati de la paduchei pdlaci va puteam marii salariile si pensiile.
  Asta trebuia sa faca ponta inca de a doua zi de la revenirea ilegala a chiorului betiv la cotroceni.
  Sa puna presiune pe chioru betiv cu ajutorul populatiei,nu rezista chioru betiv,mai mult de cateva saptamani, dar el ce a facut, a tradat poporul roman si a coabitat.

 3. 20 iunie 2013 at 14:32

  oricum a fost facut aiurea recensamantul. eu si sotia nu am fost declarati, fiind plecati din tara atunci… cunosc cateva cazuri in care cei care au venit la usa au refuzat sa scrie ateu … si cine stie cate si mai cate… normal era sa se faca declaratii si de pe internet cu specificarea locatiei in acel moment. in lipsa acestei posibilitati, sunt convins ca cel putin un milion de romani (o suma arbitrara) au ramas neinscrisi… plus ca la religie trebuiau puse variante gen: practicant sau doar cu numele… ori alta varianta… nu cred ca exista atat de multi romani care merg la biserica (in cazul religiei ortodoxe) incat sa fie necesare monstruozitati de genul celei ce se construieste in Bucuresti, dar recensamantul o sa le dea motiv de finantare in continuare si asta in detrimentul scolilor si spitalelor.
  p.s. tocmai am vazut ca intra medicii in greva generala. pregatiti cimitirele.

 4. Marian
  20 iunie 2013 at 17:22

  Teo chiar atat de naiva poti fi ?! Pai tu mai ai asteptari de la …Ponta ? Chiar nu realizezi ca …nici astuia nu-i pasa nici cat negru sub unghie de noi ? Si-a vazut sacii in caruta al doare fix in basca !

 5. 21 iunie 2013 at 13:46

  Si crezi ca o sa il de-a ! pentru a strica rezultatul final?

Lasă un răspuns