Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

23 iunie 2021

Statistici in Romania anului 2010


Doi din trei romani traiesc mai prost decat in 2009.

7 % dintre romani au venituri mai mari in 2010 decat in 2009.

Eu sunt unul din cei doi romani care traiesc mai prost.

Cel de-al doilea este prietenul meu liberal din blogosfera Razvan.

Cine este cel de-al treilea care traieste mai bine?

75. 3 % dintre romani refuza sa dea spaga pentru a obtine un loc de munca.

Fac parte din cei 75.3 % care refuza sa dea spaga pentru un loc de munca.

Eu de fapt refuz sa dau orice fel de spaga, bacsis sau mita.

0,4% dintre romani au incercat să dea spaga si au fost refuzati. 😀

90% dintre politicienii romani nu cumpara produse vestimentare autohtone si prefera marcile straine , spune presedintele Patronatului din Industria Usoara, doamna Maria Grapini.

Aproximativ 80% dintre clienţii care au comandat Duster au optat pentru cea mai scumpa versiune a modelului, a declarat, joi, directorul comercial al Dacia, Fabrice Cambolive.

Tags: , , , , ,

No Responses “Statistici in Romania anului 2010”

 1. 19 martie 2010 at 15:30

  Theodora,interesanta statistica,dar sa o vezi pe cea adevarata ,te ingrozesti,o zi minunata!
  p.s.ai o dedicatie muzicala.

 2. olimpiu65
  19 martie 2010 at 15:36

  eu ,din pacate pt mine, sunt unul care traiesc mai prost ca in 2009 si mult mai prost ca in 2008. sunt inca optimist si stiu ca ma voi descurca. nu astept nimic de la guvern si nici nu cred ca Boc-dobitoc care da cu pumnul in masa la o negociere poate si e capabil de ceva bun pt cetatenii Romaniei

 3. mickey mouse
  19 martie 2010 at 16:40

  da-mi saistici din 1989 si 1975 ca se vede mai bine. comparatia cu 2009 nu-i ce trebuie!

  • 19 martie 2010 at 16:46

   @mickey mouse
   Ai dreptate dar, sincer am vrut doar sa evidentiez cateva din ultimile statistici aparute in presa romaneasca.
   O sa scriu un articol complet.

   • mickey mouse
    20 martie 2010 at 13:04

    problema este ca in romania abia acum se invata arta coruptiei si asa este cum ai spus pt ca in tara nostra coruptia este la un nivel f mic prin comparatie cu vestul vostru luminos unde acesta este legala. asa se face ca vesticii va duc de nas cum vor ei si rid de se sparg cind vad ca va ingropati singuri distrugindu-va cu o mare veselie. ai auzit de lobisti? ce crezi tu ca fac ei? ai auzit de asa numitii sponsori? ce crezi ca fac astia? ai auzit ca politicienii vestului lucreaza mai apoi pt concerne? cine iti da tie salarii de milioane pt nimic? contractele facute cu statul de catre privati nu pot fi controlate de nimeni nici de justitie pt ca sint considerate secrete. mai vrei? asa ca treziti-va si terminati cu prostiile vostre alea cu vestul luminos ca astia v-au facut praf si pulbere iar voi le lingeti picioarele! rusine voua ca ati ajuns servitorii vestului intr-un hal care-i scirbesc chiar si pe cei serviti si d-aia va calca in halul asta! voi credeti ca va va respecta cineva pt ca stati in genunchi si va ponegriti de nebuni tara si neamul? va spun eu ca d-aia nu ne respecta nimeni pt ca va comportati asa cum vesticul nu poate accepta pt ca el nu intelege sa nu-ti apreciazi tara si neamul tau. te considera nimeni si nimic si de distrug. ei sint barbari si au criterii simple de judecata. nu esti pe ele suporti iar vai vad ca faceti totul ca sa fiti desfintati. criza asta toata a vestului ce este? nu se intreaba nici un roman? daca nici asta nu mai este coruptie generalizata si nu sinteti in stare sa vedeti legati-va o pitra de git si sariti in merea neagra ca nu se vede.

 4. Nedumeritul
  19 martie 2010 at 16:50

  După cât am reuşit să te cunosc, sunt convins că refuzi să dai şpagă, dar procentul de 75,3% (cei care refuză să dea şpagă pentru un loc de muncă) mi se pare unul extrem de nerealist. Dacă lucrurile ar sta aşa, am fi una din cele mai puţin corupte ţări din Europa. Până şi Băsescu a dat şpagă (un contract) pentru angajarea Elenei la Luxten… Cel puţin aşa am citit prin ziare…
  Îmi cer scuze dacă greşesc.

 5. 19 martie 2010 at 16:59

  am o durereee de cap!! ca nu mai vad sa mai citesc!!!..si toate pleaca de la ei!!!!

Lasă un răspuns