Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 iunie 2021

Stiri despre USL Voluntari


Ion Iliescu - Fragmente de viata si istorie traita

Presedinte de onoare al PSD, domnul Ion Iliescu s-a intalnit ieri cu simpatizantii din orasul Voluntari, ocazie cu care si-a prezentat volumul “Fragmente de viata si istorie traita“.

Domnul Ion Iliescu a raspuns invitatiei domnului Barbu Mihai, presedintele PSD Voluntari, vicepresedintele PSD Ilfov si candidat USL la functia de Primar al Orasului Voluntari, la alegerile locale din 10 iunie 2012.

Ca de obicei, domnul presedinte Ion Iliescu a fost foarte bine primit de simpatizantii care au dorit sa il vada si sa il asculte. Sediul USL s-a dovedit neincapator. Multi simpatizanti care nu au avut loc in sala pe scaune au stat in picioare.

Locuitorii Voluntariului prezenti la intalnire au pus intrebari si si-au spus nemultumirile, greutatile prin care trec.

Am aflat despre intalnire de pe facebook si cum aveam treaba si la “mosie” am fost si eu prezenta la acesta actiune.

Sa va spun cinstit nici nu stiam unde este sediul USL Voluntari asa ca am contactat TSD Voluntari, am spus ca vreau sa particip la intalnire, am aflat unde este situat sediul si am fost invitata sa particip.

Sediul este o cladire noua, frumoasa, curata si cel mai important lucru lipsita de exagerarile pe care le putem vedea la sediile PDL.

Cel mai mult m-au impresionat oamenii. M-am simit ca intr-o familie desi a fost pentru prima oara cand eram printre ei.

M-a impresionat placut si domnul Mihai Barbu, candidatul USL la functia de Primar al Orasului Voluntari.

Este un om cu care se poate vorbi, fara aere de superioritate si sunt sigura ca o sa fie un bun primar pentru locuitorii orasului Voluntari.

Marian Petrache Calin Popescu Tariceanu si Mihai Barbu - la sediul PNL Voluntari

Marti, 3 aprilie 2012 la sediul PNL Voluntari a avut loc adunarea generala a membrilor organizatiei. Au fost analizate aspecte privind situatia administratiei publice in contextul actual, modalitatile prin care pot fi create locuri de munca noi, campania pentru alegerile locale din acest an. Cu aceasta ocazie au fost prezenti, in calitate de invitati, domnii Calin Popescu Tariceanu– prim ministru (2004-2008), Marian Petrache (candidat USL la functia de Presedinte al Consiliului Judetean Ilfov) si Mihai Barbu (candidat USL la functia de Primar al Orasului Voluntari) .

Putem sa facem in Ilfov mai mult decat predecesorii nostri. Avem un argument bun in guvernarea pe care am avut-o anterior” a declarat Calin Popescu Tariceanu, manifestandu-si totodata disponibilitatea pentru a vizita cat mai des organizatiile PNL din Ilfov.

Clasa politica aflata la guvernare este urata pentru ca nu a facut nimic din ce a promis. Sa facem ceea ce promitem este mai mult decat o datorie morala, este o obligatie.” A spus Marian Petrache.

Tot in cadrul adunarii generale au fost prezentati si candidatii PNL pentru posturile de consilieri locali ai orasului Voluntari. Acestia au afirmat ca isi vor asuma responsabilitatea de a se afla mereu in slujba cetateanului.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Stiri despre USL Voluntari”

 1. tic tac
  6 aprilie 2012 at 17:37

  theo = dumnezeu .doro =cadou in greaca . asta asteapta romanul zi cu zi . un dar de la dumnezeu. am 47 de ani sunt un om simplu ,nu am lasat capul niciodata de frica sabiei. la timpul meu am ars steagul PCR. ASTAZI LIKE ,LIKE, RUSINEEEEEEEEE………….

  • 6 aprilie 2012 at 19:29

   @tic tac
   Se zice ca Dumnezeu iti scoate in cale dar nu iti baga si in traista … se pare ca mai avem inca de tras

  • marian
   6 aprilie 2012 at 20:24

   @Tic Tac , Intelesul acestui nume nu este asa cum l-ai “tradus ‘ dumneata . Intelesul sau este de fapt….IUBITOR DE DUMNEZEU .

   • tic tac
    7 aprilie 2012 at 5:58

    tic tac tic tac tic tac multa monotonie ca intrun azil de batrini cu un vechi ceas de perete. tic tac tic tac………

  • marian
   7 aprilie 2012 at 7:47

   @Tic Tac Onorbile…cand ai ars steagul PCR ….in 23 August 198…6 ?Aaaaa dupa 22 Decembrie 1989, de ce nu spui asa ….47 de ani o pot crede ca-i ai insa “om simplu” ….in mod sigur nu esti sau cel putin nu esti ceea ce se intelege de fapt prin “om simplu”.Fara suparare stimabile, bine ?!

  • ALM
   7 aprilie 2012 at 11:13

   @Tic Tac
   Şi când aţi ars steagul PCR? Înainte sau după decembriadă? Că nu este acelaşi lucru …

 2. alex
  6 aprilie 2012 at 23:38

  Domnule Tic Tac nu ai avut macar bunul simt sa iti scrii numele, si te adresezi cu astfel de cuvinte aici, daca ai ars steagul PCR asta nu inseamna ca nu trebuie data o sansa clasei politice tinere…

 3. 7 aprilie 2012 at 9:22

Lasă un răspuns