Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

24 ianuarie 2025

Stiti de ce incearca Basescu tot felul de smecherii? Pentru ca poate. Pentru ca noi i-am permis sa mai poata


Basescu Traian a fost demis

Stiti de ce incearca Basescu tot felul de smecherii ca sa se mentina in centrul atentiei?

Pentru ca poate de aia incearca. Pentru ca noi i-am permis sa mai poata.

Asta este adevarul trist. A stat in puterea noastra sa scapam de el dar noi am facut doar o jumatate de pas.

 Nu am terminat cu el dupa referendumul din 29 iulie 2012.

Dupa referendum nu am iesit sa ne aparam votul.

Nu 7.4 milioane de romani, macar 1 milion de romani daca ar fi iesit in strada sa isi apere in mod PASNIC votul, acum Basescu ar fi hahait cu fata lui stramba de la Jilava nu de la Palatul Cotroceni.

Inca mai astept rezultatul recensamantului. Ce face INS?

Pentru ca RAUL sa triumfe este suficient ca cei buni să nu faca nimic. 

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

35 Responses “Stiti de ce incearca Basescu tot felul de smecherii? Pentru ca poate. Pentru ca noi i-am permis sa mai poata”

  1. Radu Humor
    18 iunie 2013 at 12:39

    Ai perfectă dreptate !
    Ne merităm soarta !
    Şi din păcate ei ştiu asta .
    Nu le e frică şi de asta fac ce vor umilindu-ne şi jignindu-ne în ultimul hal !
    Vorba cântecului:
    Dac-aş fi puţin matol
    Şi-aş avea şi un pistol
    Mi-aş face singur dreptate
    N-aş aştepta pân-la moarte
    Să-mi facă alţii dreptate !

  2. dorian65
    18 iunie 2013 at 12:58

    INS !?Bani de unde pentru recesamant?

  3. dorian65
    18 iunie 2013 at 13:05

    De unde bani pentru recesamant?
    Eu sunt de acord cu reducerea numarului de parlamagari.
    Am spus”parlamagari”si nu cred ca fac discriminare sau ca jignesc acele animale,ele ar trebui sa fie mandre.

    • 18 iunie 2013 at 13:19

      @dorian65
      eu nu sunt de acord cu nimic din ce propune basescu traian

      • Marian
        18 iunie 2013 at 13:36

        Si daca va propune sa fie spanzurat in piata publica 😉 ?!

      • dorian65
        18 iunie 2013 at 14:15

        Da,dar nu ti se pare ca frairii platesc?
        De ce sa platim 600+secretare si altele afiliate lor?
        Prefer 200 dar harnici in locul celor 600.
        Asta ca-sa nu fie nici ca Piratul dar nici ca ce este acum.

        • 18 iunie 2013 at 14:43

          @dorian65
          nu secretarele ne duc pe noi la faliment ci indivizii pusi de basescu pe functii importante cu 8000 roni salariu pe luna pe care nu ii poti da afara ca au contracte bine intocmite. Aia sunt vesnici. Secretarele au 700 de roni cel mult.
          Eu accept si 600 daca stiu ca isi fac treavba ca lumea.

  4. 18 iunie 2013 at 15:36

    Atita timp cit justitia e dependenta de el. Face ori ce fara justitie ar fi terminat de mult

  5. ALM
    18 iunie 2013 at 17:01

    Să nu confundăm Parlamentul cu „belferismul” politicienilor fătaţi după livuluţie! Cine a făcut din nişte indivizi, în mare măsură fără scrupule, nişte nababi care au sărit din bocanci direct în pantofi de lac? Livuluţia cumva? Foştii deputaţi, ăia din MAN, erau aduşi cu autobuzele în Bucureşti când era ceva de votat, stăteau cteva zile în căminele studenţeşti şi măncau la cantine. A da, aveau şi o diurnă de 25 de lei pe zi! Cabinetele din teritoriu erau fie la Sfaturile Populare, fie la ei acasă. Gratis! De votat votau tot ca ăştia, doar că erau toţi cu ochii la deştu lu’ toaşu! Nici vorbă de certuri pe procedură, pe grupuri „idiotologice” şi ale motive de tot râsul.

    Parlamentul este util într-o democraţie. La fel şi existenţa a două Camere, existân astfel posibilitatea ca să se repare unele erori de interpretare. Numărul de parlamentari este dat de numărul de colegii. Ştie şi Băsescu, dar mai ştie că duhnim de proşti şi ne repezim ca găina la muci. Aşa că, dacă ar propune 10 ca număr maxim de parlamentari, boboru’ ar vota într-o veselie fără să aibă habar despre consecinţe. Să moară şi capra lor!

    Dacă vorbim de bani, atunci trebuie să aflăm că democraţia este scumpă! Dictatura este cea mai ieftină. Păi dacă vrem economie, pentru ce mai vor unii democraţie, respectiv să ţină seama cineva de părerea lor? La 10 parlamentari le vine rândul la 30 de ani ca să capete o audienţă.

    Stau totuşi şi mă întreb cum au ajuns în Parlament tot felul de mazete? Au sărit gardu’, au forţat intrarea? Nu cumva noi i-am legitimat, ştampilănd buletinul de vot ca fetele de la Poştă?

    • 18 iunie 2013 at 17:32

      @ALM
      Noi i-am ales 🙁 dar aveam cumva alta solutie???

      • ALM
        18 iunie 2013 at 18:36

        Nu trebuie generalizat. Dar la Referendumul „o cameră şi 300 de parlamentari” cum s-a realizat cvorumul şi s-a validat? În schimb în vară abia s-au adunat şapte milioane juma’! Ştiind că este singura ocazie să scăpăm de nebun! Brucan ne-a acordat 25 de ani ca să întelegem democraţia. A fost un optimist! Eu cred că nici peste 50 de ani poporul ăsta nu o să înţeleagă că nimeni nu-i dă dacă nu bate cu pumnul în masă!

        La ultimele alegeri a fost o situaţie mai deosebită. Am votat USL-ul fără să ne uitam la persoane. Şi eu am făcut la fel şi a trebuit să-mi împing mâna dreaptă cu stânga pentru a pune ştampila pe Găbiţă Oprea. Am făcut-o cu speranţa că vom intra în normalitate. Am înghiţit şi treaba cu coţăiala, şi cu parchetarii, şi cu … şamd! Dar gata! Dacă se acceptă referendumul forţat de Băsescu, propus pentru a bulversa societatea, nu mă voi prezenta la urne! Nici măcar nu voi vota contra, vreau să nu se adune cvorum!!! Sper ca mai mulţi românaşi să înţeleagă că bătaia de joc trebuie să înceteze! Altfel, să nu ne mai mirăm că alţii ne consideră ca făcând parte din Lumea a III-a …

        • 18 iunie 2013 at 20:06

          @ALM
          la fel … nu ma prezint …. nu vreau sa sa se atinga cvorumul
          imi pare rau ca a trebuit sa il votati pe gabita 😀 🙁
          eu am avut mai mult noroc. la senatori l-am votat pe Daniel Barbu actualul ministru al culturii la depuati 2 PNL-isti pe care … dar hai sa nu mai vorbim despre asta
          Vedeti domnule ALM ca pana la urma am ajuns iar sa avem pareri asemanatoare? 😀

        • 18 iunie 2013 at 23:07

          Va veti trezi (daca va veti trezi) ca ati votat si inca „pentru”. Mai bine faceti-va datoria fata de voi si de constiinta voastra, mergeti si votati „impotriva”.

        • 18 iunie 2013 at 23:15

          Raman la parerea mea ca unui referendum nu i-ar trebui impus un qvorum dar ca fiecare cetatean ar trebui sa faca uz de dreptul sau de vot. Vorbim de democratie si vorbim aiurea. Daca cele mai elementare reguli ale democratiei le ignoram, ce pretentii sa avem acolo unde lucrurile chiar se complica?

        • ALM
          19 iunie 2013 at 6:13

          Domnule Incognito, dacă se va fura atunci nimic mai simplu decât să înlocuieşti nişte buletine cu NU. Cu prezenţa este o problemă! Eşantioane despre prezenţă sunt culese şi comunicate public în mod ritmic. Nu însemnă că nu se poate frauda, dar este mult mai riscant. Totuşi, nu cred că USL-ul va sprijini fraude pentru referendumul băsescian, fiindcă este împotriva voinţei lor. Nici măcar PDL-ul nu vrea să piardă locuri în Parlament, dar mimează dragostea de „slugă faţă de stăpân”. În schimb, pentru Băsescu, tratarea referndumului cu sictir este ca o palmă peste chelie!

          În altă ordine de idei, Referendumul trebuie să aibă cvorum (scris conform DEX). Este vorba de hotărâri care afectează întreaga naţiune şi nu de alegerea unui deputat sau senator. N-ar trebui să avem teamă de cvorum dacă cei care papă bani mulţi ca să numere populaţia şi-ar face datoria. Nici măcar n-ar trebui să se aştepte ca INS-ul să numere pe degete câţi cetăţeni mai are România. La MAI se află toată statistica la zi, se ştie câte cărţi de identitate valide există, câţi cetăţeni au reşedinţă în afara României, câţi sunt la popreală şi câţi au pierdut dreptul de vot. Dacă se vrea, în două săptămâni se află situaţia la zi, cu precizie de maximum +/- 3%.

        • 19 iunie 2013 at 22:28

          Domnule ALM
          Am sa reiau si pt. dvs. ceea ce pt. dl Motanul Incaltat am predicat la momentul potrivit.

          Cei 25% ce trebuie sa se pronunte intr-un sens sau altul nu sunt altceva decat 50%+1 din 50%+1 din 100% – totalul celor cu drept de vot.
          Fiind inginer, nu ma indoiesc ca intelegeti, cel putin aritmetic cum vine treaba.
          Cum pentru cei ce sunt mai putini de 25% nu conteaza ce parere au avut, de ce ar mai conta daca au fost sau nu la vot?

          In cazul in care s-au prezentat la urne 25%+1 din totalul alegatorilor si si-au exprimat votul intr-o singura directie in proportie de 100%, de ce n-ar fi OK?
          Dar daca s-ar prezenta la urne 50%+1 si s-ar pronunta intr-o directie 24%, in cealalta 24%, 2% din totalul buletinelor fiind anulate pe diverse motive, cum ar fi?

          Eu sustin prezenta la vot dar votul e un drept, nu o obligatie si daca nici boul nu-l mai poti ridica cu forta de pe coada lui fiindca esti condamnat pt. rele tratamente aplicate animalului (concubina, consoarta, cum sa-i spun?, doamna vaca ar putea sa aiba viteii stresati si chiar laptele), cu omul cum se va face?

          Chiar dvs si gazda comentariilor noastre (fara nici o legatura cu alineatu anterior) v-ati exprimat aici NU dreptul de a vota ci dreptul de a NU merge la vot.

          Inteleg bine chestia cu palma peste chelie dar la soriciul lui n-o simte nici peste obraz.

          25% din totalul alegatorilor cu drept de vot care sa indice o singura directie este oricum am da-o conditia minimala, suficienta, ce trebuie indeplinita, restul nefiind decat complicatii absolut inutile.

          Este adevarat ca noi, romanii ne-am intrebat intotdeauna „De ce simplu cand se poate complicat?” si ne-am scarpinat intotdeauna in urechea stanga cu mana dreapta (sa aratom probabil – cui? – ca suntem dreptaci (?), drepti (?), de dreapta (?), sa dracu mai tie de ce) si ne-am plans la urma ca betisorul n-a avut vata decat la un singur capat iar noi – de destepti ce suntem – am folosit exact celalalt capat.

    • Emil Vulcanescu
      18 iunie 2013 at 19:22

      @ ALM
      ” Egzista ” Democratie ?
      Sa fiti iubit ….
      Cu stima Emil

      • ALM
        19 iunie 2013 at 9:17

        Domnule Vulcănescu, democraţie 100% nu există nicăieri! Cum poate exista democraţie acolo unde sunt servicii secrete, unde justiţia şi ordinea publică sunt subordonate politic? Dar, aşa „subţire” cum este, tot e mai bună decât totalitarismul! Aici mai bombăni, mai cârcneşti, mai forţezi zarurile la vot, mai tragi un „pinguin” în Piaţa Victoriei …

  6. Marian
    18 iunie 2013 at 18:46

    Teo…te imbeti cu apa chioara ! Nu tu sau eu „i-am permis „….el si-a permis ! ” Cu de la sine voie …aiurea si obraznic ” vorba lui Arghezi ! Asta-i omul…ce atunci cand a fost , fie ministru , fie Primar General al Capitalei nu se comporta tot asa ? Cu toate acestea …a fost ales Presedinte si …nu o data { DESI O DATA ERA PREA MULT ! } ci de doua ori !!! Ai uitat acea vorba a lui …Aristotel ? ” Daca prostia ar durea….Romania ar avea maxim 5.000.000 de locuitori ” ! Aceasta maxima ar trebuii scrisa cu litere de aur pe frontispiciul Parlamentului de la …Budapesta 😉 !

  7. 18 iunie 2013 at 20:29

    Si-a permis ca a vrut,sa devina mare! si a promis tot ce romanii au crezut prin stolojan si lacrima lui ,crezind ca poate va fii m-ai bine de cit cu psd-ul ,

  8. 18 iunie 2013 at 22:27

    Dora
    Basescu nu mai surprinde pe nimeni. Cohabitarea ne surprinde. Pe cohabitantul Ponta noi l-am votat. Tradarea lui ne surprinde. Modul in care in fiecare zi, dupa o victorie zdrobitoare imporiva gastii lui basescu-l, Ponta si PSD-ul mai pune o caramida la restaurarea regimului basist impingandu-si prin provocari de javra ordinara aliatii la ruperea USL.

    Nu stiu la ce ora ai postat articolul dar presupun ca erai la curent de marsavia facuta ministrului Andre Marga. Nu m-as mira sa il vad inapoi pe Patapievici pentru ca marsavia sa fie maxima.

    Nu ma mira ca oamenii nu ies la proteste mai mult sau mai putin pasnice atata timp cat n-au bunul simt sa iasa la vot. Asta este nivelul de educatie. Se tot vorbeste de democratie, toti au convingerea ca stiu ce este democratia, dar daca ii iei la intrebari vezi ca ei „nu stiu d’astea…”
    Singura solutie ramane educatia. Are Ponta (fiindca el e PM acum) interesul sa invete populatia Romaniei ce este democratia? Au parlamentarii interesul asta? De basesc nu mai intreb. sunt 9 ani (si nu era nevoie nici de 9 zile) de cand am stiut ca interesul lui n-a fost altul decat sa ne prosteasca direct, prin discursul lui contradictoriu, sau sa ne tampeasca cu Boc, Tinel, Visan, Hoara, Radulescu, Nicolicea, Cotoi, Udrea, Pora, Vass, Popoviciu si toti acoperitii si descoperitii serviciilor basiste.

    Nu stiu daca a observat cineva dar strategia basescului a fost intotdeauna, cand a fost la inghesuiala, temporizarea, tragerea de timp, mizand pe idee salvatoare, diversiune, intriga. El nu s-a reinventat niciodata in ciuda propriei afirmatii ca „numai boul e consecvent” dar temporizarea i-a oferit tot timpul ragazul de a incerca sa-si compromita adversarul, de a-l dezbina daca a fost unul colectiv, de a manipula justitia.

    M-am asteptat la latratul sau dupa gard in ciuda pactului de cohabitare. M-am asteptat chiar la o tolerare larga a latratului aiurea, la orice ora, dar nu m-am asteptat ca aceasta cohabitare sa ajunga haita. Nu m-am asteptat ca cel pe care l-am trimis sa-l neutralizeze pe basesc sa maraie acum la noi avand de-a drepta si de-a stanga haita lui Basescu.

    Cu ce am gresit noi? Noi am gresit avand incredere iar ei nu au gresit tradandu-ne? Daca n-am fi avut incredere ar mai fi putut gresi tradandu-ne? Dar daca ei nu ne-ar fi tradat, increderea noastra in ei ar mai fi fost greseala.

    Oricum, consider tradarea un act marsav iar increderea o naivitate. Am considerat cohabitarea asta o naivitate si aproape ca mi-a fost mila de „pisicut”. Astazi vedem cu totii ca a fost o marsavie de „mata blanda”.

    Sa-i fereasca Dumnezeu de furia narodului (nu a norodului, desi la noi nu e vorba de o intersectie a celor doua multimi, nici de o identitate, ci de doua denumiri ale aceleiasi multimi) ca nu un vot va rupe pisica-n doua…

  9. dorian65
    19 iunie 2013 at 10:28

    Theodora nu vad nici o postare din partea ta referitoare la constitutie.
    Am citit proiectul de constitutie si am ramas in limba sau cu limba scoasa ca la casa de marcat cu toate ca nu sunt jurist am vazut acolo la contradictii si alte chestii.Unele m-au facut sa rad si altele sa plang daca si forma finala este ca proiectul o sa rada si curcile.

    • 19 iunie 2013 at 10:32

      @dorian65
      este o nebunie ce au facut astia din comisia de revizuire a Constitutiei
      Au reusit sa enerveze pe toata lumea

      • ALM
        19 iunie 2013 at 12:54

        Vreau să mă enervez şi eu! Aveţi un link către ultima variantă a Proiectului de revizuire a Constituţiei? N-am găsit în formă completă decât proiectul băsescian …

        • 19 iunie 2013 at 13:24

          @ALM
          Nu am, am cautat dar nu am gasit

        • 19 iunie 2013 at 13:30

          Cautati pe scrib.ro

        • ALM
          19 iunie 2013 at 13:35

          Mda, şi atunci cu ce s-a enervat lumea? Eu am găsit unele fragmente şi n-am avut motive să plâng sau să râd! Erau nişte precizări mai mult decât necesare, ca să nu mai avem situaţii care să permită interpretarea lăutărească a paragrafelor din Constituţie!

          • 19 iunie 2013 at 14:28

            @ALM
            Pai au tot anuntat astia de la televiziuni ce modificari se fac

          • dorian65
            19 iunie 2013 at 14:47

            Pai uite cuvantul ,,loial”de la art.1(1)
            art83.(3′)intra incontradictie cu art.85(2)
            art75.(4),art.75(5) abrogate atunci eu nu mai vad bine defint rolul celor doua camere ale parlamentului.
            Art.72(2′) ma face sa rad ce hot ai vazut sa fie sincer?
            Art.123(3) lasa loc de santaj politic.
            Te rog sa ma crezi ca sunt o gramada de articole, cam 23 fara cele care sunt lasate in suspans, care lasa loc de interpretari sau care ar trebuii modificate.
            Constitutia trebuie sa fie scrisa precum legile lui Moise fara a lasa loc de interpretari.
            Nu am timp acum sa imi exprim parerea pe seama lor.

        • ALM
          19 iunie 2013 at 15:05

          @Dorian65
          Mulţumesc! Este o variantă de lucru, dar tot n-am găsit nimic de râs sau de plâns. Unele amendamente chiar erau mai mult decât necesare. Poate s-au lăsat cam multe libertăţi minorităţilor, un fel de „discriminare pozitivă” excesivă, dar pot fi limitate prin legile de aplicare.

          Puteţi să daţi un exemplu de amendament hilar? Poate mi-a scăpat la citirea rapidă …

          • 19 iunie 2013 at 15:20

            Hilar mi s-a parut art.72(2′)
            Ce smecher ai vazut dumneata sa fie sincer?Citeste formularea textului!
            ,,Art.72(2′)Deputatii si senatorii nu pot fi perchezitionati,retinti sau arestati fara incuviintarea Camerei din care fac parte,dupa ascultarea lor.”
            Nu sunt eu bun la limba gramatica dar ma bucur cand vad si altii mai tantalai ca mine.

  10. ALM
    19 iunie 2013 at 18:00

    @Dorian65
    Domnule, este vorba de simplificarea formei iniţiale a Art.72(2), prin excluderea frazei „Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie”. Dacă forma inţială nu a zgâriat urechile juriştilor este posibil ca exprimarea să facă parte din „limba de lemn juridică”. Adevărul este că puteau să taie şi „coada” aia inutilă, „după ascultarea lor”. Este normal ca, după ce Camera primeşte o cerere în sensul Art.72(2), să fie ascultată şi varianta parlamentarului.
    Dacă vă referiţi la utilitatea Art.2(2), atunci este altă poveste. Personal sunt de acord cu o imunitate suplimentară a parlamentarilor, pentru a fi evitate şicanele comandate politic. Nu este vorba că ar fi mai presus de Lege, ci pur şi simplu se cere o motivare solidă a acţiunilor Parchetelor, ANI, Poliţiei şi Jandarmeriei. Se preîntâmpină „decimarea” Parlamentului de către persoane (şi/sau grupuri de interese) care doresc întârzierea adoptării unor legi.
    Cu toate acestea, flagrantul anulează prevederile Art.2(2), după cum se specifică la Art.72(3).

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/cristihai...') #2 /home/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home/cristihai...') #3 {main} thrown in /home/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58