Unde sunt coruptii din PDL si PMP? Trebuie sa convingem SUA si partenerii europeni ca anchetele DNA sunt selective si vizeaza doar adeversarii politici ai lui Basescu Traian


kovesi_base_morar

Unde sunt coruptii din PDL si PMP doamna Kovesi si domnule Duane Butcher?

Ne pot preciza doamna Laura Codrusa Kovesi, procuror sef al DNA si domnul Duane Butcher, Adjunctul Sefului Misiunii Diplomatice a SUA in Romania, in ce domeniu au lucrat impreuna? Din cate stim, nicaieri in legislatia romana nu este stipulat ca procurorul general al Romaniei si procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie colaboreaza/lucreaza cu Ambasada SUA sau cu o alta ambasada. Si daca este posibil am vrea si cateva exemple in care doamna Kovesi a dat dovada de “un curaj extraordinar“. Unde sunt coruptii din PDL si PMP doamna Kovesi si domnule Duane Butcher?

Asadar doamna Laura Codrusa Kovesi, procuror sef al DNA a fost premiata de Ambasada SUA la Bucuresti pentru “curajul exceptional“, pentru “lupta impotriva infractionalitatii si a coruptiei” si pentru ca “este o forta care lupta pentru reforma justitiei si a statului de drept

Ce facem acum? Trebuie sa convingem SUA si partenerii europeni ca anchetele DNA sunt selective si vizeaza doar adeversarii politici ai lui Basescu Traian. Din statistica oferita de Lumeajustitiei.ro rezulta clar ca, de cand Kovesi a fost numita procuror sef la DNA, au fost trimisi in judecata sau pusi sub urmarire penala 25 de membri ai PSD si PNL, parlamentari, ministri, primari si presedinti de Consilii Judetene si doar 2 membri de la PDL. Unde sunt coruptii din PDL si in PMP? 

“A fost o onoare și un privilegiu să lucrez cu doamna procuror șef Kovesi în ultimii trei ani” ….. “Prima femeie și cel mai tânăr procuror general al României, devenită acum prima femeie procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție Laura Codruța Kovesi a demonstrat un curaj extraordinar, luptând împotriva infracționalității și corupției. Sub conducerea sa, procurorii DNA au continuat să investigheze cazuri care ar fi fost de neînchipuit în urmă cu un deceniu. Doamna procuror-șef Kovesi a luptat pentru a păstra DNA puternică, relevantă și independentă. Ea este o forță care luptă pentru reforma justiției și a statului de drept” a declarat  Duane Butcher, Adjunctul Sefului Misiunii Diplomatice a SUA in Romania  la ceremonia de inmanare a premiului care a avut loc la Ambasada SUA de la Bucuresti.

Tara in care preșurile sunt premiate pentru curaj

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

15 thoughts on “Unde sunt coruptii din PDL si PMP? Trebuie sa convingem SUA si partenerii europeni ca anchetele DNA sunt selective si vizeaza doar adeversarii politici ai lui Basescu Traian

 1. Scârboşenia asta ordinară cu premierea luluţei este culmea tupeului şi în acelaşi timp, întăreşte statutul de colonie supusă, colonie ce este românica. Cum a fost posibil acest lucru ? Păi uite aşa : cu oameni precum băsescu, precum luluţa, precum cretinul de boc, udrea, videanu, flutur, blaga, macovei stolojan, berceanu şi toţi lingăii de prin servicii şi aşa mai departe care au uneltit de zor la trădarea poporului român zi de zi, lună de lună, an de an. Ce este de făcut acum ? Nu, nu cred că mai se poate ceva ptr. îndreptarea lucrurilor şi cred eu, băsescu şi-a aranjat de mult ploile să mai stea câţiva ani pe capul nostru. Premier, nepremier, dar este clar ca bună ziua că nu vom scăpa curând de el. Nici de el nici de “bunăvoinţa” americanilor şi a UE, care “veghează” permanent ptr. bunăstarea poporului român, ptr. apărarea libertăţilor, a democraţiei şi a tuturor valorilor. Cum ? Uite aşa ; ca la referendumul din 2012, cu tot felul de porunci şi mcv-uri şi poziţionări clare în faţa românilor prin care ni se spune verde-n faţă “călcaţi apa cercopitecilor”, aici se lucrează de zor ptr. voi. Ce-ar mai fi de spus ? E dusă dracului românica colonica ! Nici Dumnezeu din ceruri cu toţi îngerii n-o mai salvează. Aaaaaaaaaaaa, am uitat, băsescu, băsescu e salvatorul naţiei noastre, împreună cu luluţa, tocmai de aceea ei trebuie lăsaţi şi “încurajaţi” să lucreze. Până poporul ăsta nu declanşează o nouă revoluţie , nu se mai poate schimba nimic. Şi poporul doarme, iar somnul naţiunii naşte monştri. Amin.

  1. Hello, Mihai, de ce ii uiti pe cei din PSD ? Iti pare rau de borfasii din PSD ? Pai cine a numit-o pe Codruta la DNA, eu sau tu ? Nu a numito Basescu SI Ponta -plagiatorul ? Procurur sef nu-i omul lui Ponta ? ministrul justitiei nu-i omul lui Ponta ? PSD-ul are 40% pondere, nu-i normal sa aibe si hoti mai multi ? Va agitati, transpirati si va isterizati ca va e mila de hotii pesedisti. Alegeti-i, ca de aia ne-a luat dracu, ca tara asta se duce de rapa, pentruca va situati ca prostii, de o parte sau de alta a haitelor de hoti . Da-i dracu sa-i inchida pe toti, eu nu le tin socoteala de unde sunt , din ce partid, pentruca toti fac parte din aceeasi tagma, tagma hotilor si tradatorilor de tara. La furat si tradare oricum, ei coopereaza, fac afaceri impreuna, se ajuta la nevoie. Numai de ochii prostilor se critica, se lupta, se cearta. Si prostii ii voteaza din nou (nu atat de dragul lor cat de uratul celorlalti). Si asa si-au asigurat ei permanenta la conducerea tarii. Bravo voua, “desteptilor”.

   1. Sara, n-ai dreptate, las-o jos că măcăne. Nu iau parte PSD-ului şi nici baronilor, dar hai să vorbim şi să măsurăm cu aceiaşi unitate de măsură şi spre următorii : Băsescu Traian, Ioana, Mircea cu tot neamul său, Falcă, Flutur, Blaga, Berceanu, Videanu, Udrea, Vişan, Hoară, Boc, şi câţi dracului mai sunt ? Despre ce vorbim ? Asta cu justiţia să-i ia să le facă, să le dreagă, nu merge … e “fumată”. Tu nu vezi că acţionează la comanda lui Băsescu ???

 2. Pai daca ii stiti de ce nu ii impingeti pe panta justitiei?
  Ce asteptati?Caderea lui Basescu ca-sa alergati dupa coruptii lui?
  Pai atunci nu sunteti credibili cum nu sunt nici astia de acum .
  Va ingradit cineva dreptul si accesul la justitie?
  La treaba !

  1. Şi care este “panta justiţiei”? Plângerea penală şi gata? Un comentator pe LUJU spune că DNA a renunţat la hârtia igienică, având suficiente plângeri penale să le ajungă cel puţin un deceniu.
   La fel, sunt nelămurit cu sintagma “accesul la justiţie”? Ce înseamnă pentru fraieri ca mine această sintagmă? Că pot să depun o plângere fără speranţa că în această viaţă va ajunge pe masa judecătorilor? La asta se rezumă “justiţia” adulatorilor lui Base?
   Probabil că nimic nu se va întâmpla într-un timp rezonabil după “căderea” lui Băsescu. El este doar exponentul unui sistem malign cuibărit adânc în organismul României. A fost preluat de la procurorii ceauşişti, precum Monica Macovei, şi aduşi aproape de perfecţiune de toate regimurile de până astăzi.
   Acum “sistemul” se apără, sperând să descompună regimul instalat de USL, astfel încât să perpetueze privilegiile căpătate mai ales după 2009. Când o să înţeleagă că zbaterile sunt zadarnice, atunci o să treacă “in integrum”, cu arme şi bagaje, în tabăra Puterii. Parchetul General a început această acţiune, DNA-ul, ca orice poliţie politică, încă mai speră. Când o va face, sute de dosare vor fi scoase de la naftalină. De văzut câte nu vor fi lovite de prescripţii …

 3. Corupţii din clica băsistă şi a partidului nou fiinţat, bănuiesc că, stau la conservare sperând să nu se termine niciodată influienţa exercitată asupra DNA. La fel şi dosarele lor, sunt bine dosite şi aşteaptă momentul prielnic să dispară la fel cum a dispărut şi dosarul de colaborator cu securitatea al d-lui Băsescu. Cât timp e la cârma vaporului, ştie tăticuţul cum se face.Sper ca, să vină odată şi cât mai curând apusul acestei ere şi aşa d-na Codruţa să trebuiască chiar să muncească şi mai ale să dea dovadă de curaj pe bune.Sunt convinsă că, atunci va străluci cu mare faimă pe decolteul dumneaiei, o medalie dată de români şi contestată de mai marii occidentali. Ce de schelălăieli vor fi atuncii……..

  1. Nici nu vă închipuiţi câtă dreptate aveţi! Problema este aceea că, în majoritatea cazurilor, “răcoarea” se rezumă la arestul “preventiv” şi durează între 24 de ore şi 30 de zile, după care treaba se înmormântează din lipsă de probe. Sigur că există cazuri în care “treaba” este reluată la CEDO, după care România plăteşte despăgubiri materiale şi atât. Amovibilitatea a acoperit şi răspunderea pentru “malpraxis”, iar poziţia “în genunchi” a României asigură liniştea parchetarilor faţă de orice “zburdălnicie”. Faimoasa zicală “dai în mine, dai în tine, dai în fabrici şi uzine” a fost înlocuită cu “dai în mine, vai de tine, că dai în UE şi-n Administraţia SUA”!

   După cum s-a afirmat de la cel mai înalt nivel, cel mai cinstit guvern “a” fost mai multe, respectiv cele conduse de Emil Boc. Au fost atât de cinstite încât “au ezitat” să acceseze fondurile europene şi au preferat să îndatoreze România pentru mai multe generaţii în viitor. Este adevărat că unele fonduri accesate acum trebuie returnate (însoţite de amenzi), dar nu ne încurcăm în fleacuri.

 4. Ieri “cucul” a dat un recital cu casa închisă! Nimeni nu a scăpat, până şi Blaga a fost terfelit. Evident, cei mai buni români sunt Boc, Unguent şi procurorii! La viaţa mea am auzit discursurile mai multor preşedinţi de state, chiar în campanii electorale. Nici măcar Berlusconi n-a atins nivelul de perfecţiune al lui Băsescu! Poate doar Hitler ar fi avut ceva şanse, dar nimai cu referire la alogeni …

  Interesant este faptul că, de la “incidentul” cu Răzvan Dumitrescu, Băsescu trimite din timp lista cu întrebări permise către cele două televiziuni prietene, Realitatea şi B1. Astfel că nu există pericolul să apară întrebări cu Nana, CEC, flota, graţierea mafioţilor etc. Întrebările se referă strict la actualii lideri ai Puterii, Parlament şi baronii locali, permiţind prezidentului să-şi verse veninul care-i otrăveşte ficatul. Într-un mod care ar face să roşească şi un marinar beat …

 5. Raportul este normal;Daca luati numarul primarilor si ai presedintilor de consile judetene ale partidelor USL . si PDL. ,o sa constatati ca numarul baronilor USL este be douzeci de ori mai mare ca celor din PDL..Si daca ne aducem aminte cind Voiculescu lea promis celor din PDL cu dosare penale ca daca sar in barca USL-ului ,si cade guvernul Ungureanu el ii scapa de dosare,ma mir ca au ramas doi care n-au sarit in barca puterei.. Ca atare acest articol este o manipulare ordinara .Daca mai tinem cont ca informatile la DNA vin de la SRI ,unde sef este nasul lui Ponta ,iar ministru justitiei este varul lui Ponta si procurorul general numit de Ponta ,numai o minte spalata prin manipulariile mogulilor poate crede ca arestarile se fac la comanda.

Lasă un răspuns