Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

15 mai 2021

Vladimir Putin doreste unificarea tarilor fost sovietice intr-o “Uniune Eurasiatica”


Intr-un articol intitulat “Noul proiect de integrare eurasiatica: un viitor care incepe astazi” si publicat in Izvestia  Vladimir Putin declara ca doreste unificarea tarilor fost sovietice intr-o “Uniune Eurasiatica” ce ar fi “construita pe experienta Uniunii Europene si altor coalitii regionale”.

“Ideea nu este sa recreem Uniunea Sovietica sub alta forma”, declara Vladimir Putin, intrucat “Uniunea Eurasiatica va combina capitalul uman si pe cel economic al membrilor sai pentru a “asigura stabilitatea dezvoltarii globale.

Potentialul politic al proiectului este de a “crea conditii reale de a schimba configuratia geopolitica si geoeconomica a intregului continent si de a avea un efect global pozitiv la nivel mondial”.

Sper sa nu primesc comentarii de genul “Si cu ce ne afecteaza chestia asta pe noi?” 🙂

Tags: , , , , , , ,

No Responses “Vladimir Putin doreste unificarea tarilor fost sovietice intr-o “Uniune Eurasiatica””

 1. 5 octombrie 2011 at 0:50

  Saracii nu au ce manca zi de zi si se gindesc sa fie imparati. Expresia Romanului “visezi cai verzi pe pereti” din cauza lipsei si mentalului slabit exact ca si la noi fosta monarhie regala viseaza sa devina regi, le lipseste populatia si terenul sa il creeze si nu ar fi rau sa plece prin Asia sa-si faca regatul.

  • 5 octombrie 2011 at 9:18

   @yogoshima
   Eu cred ca Putin o sa faca uniunea asta …. nu au alta sansa sa reziste crizei

   • Marian din...Berceni
    5 octombrie 2011 at 12:32

    Pai daca deja a hotarat ca TREBUIE sa redevina presedinte …in ciuda faptului ca nu toata populatia Rusiei ar fi de acord…cine dracu sa-l opreasca ? Ati uitat ca 75% din Duma este formata din ” absolventi ” ai scolii KGB-ului ?Ati uitat ca Putin este un fost actual ” student” KGB ?Ce crede cineva ca aia …au disparut asa …in neant ?Ce crede cineva { de la noi ca ai lor…sint siguri de asta } ca marii ” oligarhi ” rusi au ajuns asa pentru ca sint intradevar niste …capacitati superioare altor oameni ….adica mujicilor de rand ?Sau crede cineva ca la noi Securitatea cu toti “angajatii” si ” colaboratorii ” ei sa volatizat pur si simplu ? Sa fim seriosi .Informatia a insemnat INTOTDEAUNA …PUTERE !Cine a avut informatia…a avut si va avea putere.Cat despre sansa ca rusii sa reziste crizei…sa fim seriosi…le va mai da o sticla de votca in plus mujicilor si ….Ce chiar ti se pare sau ai pare cuiva ca rusilor le-a mers chiar prost ? Stai putin ca …vine iarna. Angela…va fi nevoita sa se gandeasca la …germanii ei care nu vor avea gaz sa se incalzeasca …si jocul la doua capete va continua. Chiar nu vede nimeni ca ..se joaca la doua capete ?Ce-i intereseaza pe ei parerile noastre ?Stiu ca daca ne vor da putina paine…chiar ca nu va mai fi nevoie de circ.Oricum actorii in acest …” circ ” suntem toti locuitorii acestei planete numita Pamant!

 2. Emil Vulcanescu
  5 octombrie 2011 at 12:41

  Theodora
  Sa stii ca Rusia a fost si este o putere mondiala, ce doreste Putin sa faca ii un lucru pe care eu il consider bun. Guvernantii nostrii in decursul celor 21 de ani au distrus relatiile economice si politice cu Rusia si am ajuns sa platim gazul rusesc la un pret foarte mare iar pietele de desfacere ale economiei romanesti ni le-am inchis SINGURI iar acum suportam consecintele.
  Totdeauna de parerea Rusiei la nivel mondial se va tine cont indiferent cine se afla la Kremlin.
  Sa fii iubita…
  Cu stima Emil

  • 5 octombrie 2011 at 14:02

   @Emil Vulcanescu
   Stiu … ai dreptate

  • 5 octombrie 2011 at 22:26

   Cine azi emite idei GLOBALIZATOARE, înseamnă că nu a priceput că „ultima resursă de supravieţuire a Capitalismului”, adică GLOBALIZAREA, este destinată… uitării ! … da’ ce să priceapă din Capitalism un „comunist reciclat” ca Putin !? Rusia este datoare la noi „până la Dumnezeu”… şi până nu-şi va plăti „datoria”, trebuie tratată aşa cum e… ca „un uriaş cu picioare de lut”… numa’ puţină apă trebuie (Chinezească eventual, că aia de Colonia am încercat-o …şi n-a mers, iar aia Americană am aşteptat-o degeaba şi când a ajuns şi la noi era… „stătută”) ! … şi când zic „datorie” nu mă refer la tezaurul de aur, ci la acela omenesc pe care ni l-a „furat” ! Trebuie să încetăm cu ploconeala la ei, pentru că sunt ei aceia care trebuie să „facă un pas spre noi” ! … dar dacă noi nu „cerem”, ei nu ne „dau” ! … aşa că trebuie să … „cerem” ! … poate „ne împrietenim” !?

Lasă un răspuns