Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

21 iulie 2024

Vom afla oare ca Elena Udrea a fost inselata de Cocos? Nu m-ar mira daca ar infia un copil.


elena udrea

Am o banuiala ca in urmatoarele zile, vom afla cu totii, la o ora de mare audienta, cum ca Elena Udrea, o sotie fidela, frumoasa, eleganta, un excelent politician, avocat si femeie de afaceri de succes, a fost inselata in ultimul an de fostul ei sot.

Vom afla cum Elena Udrea s-a luptat sa isi pastreze casnicia dar, cand a inteles ca acest lucru este imposibil, a luat hotararea curajoasa (pentru ca nu-i asa Elena Udrea este o femeie curajoasa) sa puna capat acestei casatorii in care nu a reusit sa se simta implinita. Nu m-ar mira daca ar infia un copil. Pentru ca, nu-i asa, are un suflet mare.

De ce vom afla toate acestea? Pentru ca Elena Udrea are nevoie urgent sa isi imbunatateasca imaginea, are nevoie de  comapsiunea, simpatia si mai ales de voturile femeilor. In cazul de fata tinta este formata din sotiile  inselate si parasite.

Ai vazut fata ce a patit Elena Udrea, saraca? Sa o insele nemernicul ala cu una mai tanara si mai slaba,  o pitipoanca de 26 de ani?

Dar ai vazut fata ca a fost desteapta si a plecat cu avere multa. Lasa ca asa le trebuie nemernicilor care nu isi apreciaza sotiile. Trebuia sa il lase in fundul gol. Si nemernicul vrea sa isi refaca viata in timp ce “doamna” Udrea este singura si sufera. Isi dorea saraca un copil dar nemernicul ala nu a vrut. Asa “e” barbatii!!!  😀

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 Responses “Vom afla oare ca Elena Udrea a fost inselata de Cocos? Nu m-ar mira daca ar infia un copil.”

  1. Marian
    3 iulie 2013 at 19:08

    Sa ma infieze pa mine ca nu ma supar ! Unde ar fi pomana sa …am o “mama” din asta !

  2. 7 iulie 2013 at 19:33

    Sa aibe de grija ca desfierea nu-i divort.
    Marian, cred ca ti-ar conveni si numai o inmuiere (sensul care-ti convine; pana la urma finalul e acelas chiar daca facem abstractie de doua litere la inceput si doua la sfarsit) de mot.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58