Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

28 ianuarie 2023

Intelectualii prezidentiali


Intalnirea pe care dl Basescu a avut-o cu societatea civila, la sediul Grupului pentru Dialog Social, a fost asa cum era de asteptat , o farsa jalnica.

La întâlnire au participat Horia-Roman Patapievici, Gabriel Liiceanu, Traian Radu Ungureanu, Monica Macovei, Sever Voinescu, Liviu Negoiţă, Andreea Pora, întâlnirea fiind moderată de Rodica Culcer.

In primul rand am o intrebare, de cand reprezinta domnii si doamnele mai sus mentionate societatea civila si intelectualitatea romaneasca?

In al doilea rand,  aceasta intanlire, a fost dupa parerea mea o reuniune informativa electorala intre presedintele actual si grupul lui de lingusitori.

Cred ca daca eu  as fi aranjat cu maica-mea  sa imi ia un interviu, sigur intrebarile ei ar fi fost mult mai incisive si mai pertinente.

Propun urmatoarea  intrebare pentru intanlirea viitoare:

Este adevarat ca Rascola din 1907 a avut loc in anul 1907?

Raspuns probabil:

Da, dar asta s-a intamplat pentru ca Iliescu, Nastase, Geoana, Vanghelie, Nica, Oprescu, Antonescu si toti  ceilalti au complotat impotriva “sigurantei nationale”. Altfel ar fi stat lucrurile daca PDL-ul ar fi avut majoritatea……Rascola din 1907 ar fi avut loc in 28 octombrie 2009….. vezi mitingul agricultorilor.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Intelectualii prezidentiali”

 1. virgil
  2 noiembrie 2009 at 8:49

  Fara indoiala ca intrebarile mamei tale ar fi fost mai incisive si pertinente …
  Asta pentru ca maica-ta te-o fi spalat la cur cine erai in scutece , dar astia il ling in cur acum la batrinete pe excelenta sa , n’asa?

  • theodora0303
   2 noiembrie 2009 at 12:00

   @ virgil
   Recunosc, cand eram mica faceam caca pe mine si mama ma spala. 🙂
   Dar sa sti ca desi am avut acesta perioada de intimitate, mama este cel mai mare critic al meu.
   Nu imi iarta nici o greseala, oricat ar fi de mica. Uneori este chiar foarte enervanta.
   Eu cred, ca toti avem nevoie de cineva langa noi care, prieteneste sau nu, sa ne atraga atentia atunci cand gresim.
   Probabil Basescu nu este de aceeasi parere. Lui ii place sa se inconjoare de lingusitori.

 2. Dinu Paturica
  7 ianuarie 2010 at 11:56

  GALCEAVA SLUGILOR!
  Un Dinu Paturica(”suflet de sluga”)-PREDA, impreuna cu alt Dinu Paturica(”suflet de sluga”)-VOINESCU-COTOI, s-au “ofuscat” public pentru ca Dinu Paturica(”suflet de sluga”)-BOC4 a incalcat “regula parvenirii ierarhice” , sprijinindu-l – “pe fata” si la o ora de maxima audienta – pe “junele” Dinu Paturica(”suflet de sluga”)-PRIGOANA-JeRe(fiul “oligarhului” PRIGOANA -ROSAL, multilateral insurat cu “Bahmu”), care cu un tupeu “made in USA”, le-a “taiat fata” celor doua “batrane” slugi, “protachinu-se” in “fonctia” de “catindat” de deputat in “Fanarul” dambovitean! Mai nou, s-aude ca Dinu Paturica-VOINESCU-COTOI, din motive numai de el stiute, a facut pasul inapoi, lasundu-l “in off-side” pe nefericitul Dinu Paturica-PREDA! Bietul magistru idealist, n-a inteles si n-o sa inteleaga niciodata ca principiile si regulile stiintei politice, nu sunt si nu vor fi niciodata “valabile” in RO! Ca vorba “poporului”: “Cu gogosi, cu minciunele, te-ai facut “vornic”, misele…!”

  • theodora0303
   7 ianuarie 2010 at 12:02

   @Dinu Paturica
   Cristian Preda primeste ce merita.
   Din cate am inteles, cineva i-a atacat si blogul 🙂
   Sa vada si el cume este….

Lasă un răspuns