Go to ...
Hai ca se poate! on YouTubeRSS Feed

22 aprilie 2024

Va fi sau nu va fi MAREA mica confruntare


Avem promisiuni ca azi la ora 19 va avea loc in sfarsit o confruntare intre trei candidati la presedintie Antonescu Crin, Basescu Traian si Geoana Mircea. (in ordine alfabetica ca sa nu am discutii)

Nu cred pana nu vad. De ce nu cred? Pai e simplu, ma uit la ce s-a intamplat pana acum si pot sa banui  ca e posibil sa se repete.

Daca iau in calcul si promisiunea facuta ieri seara la Sinteza zilei de CV Tudor si anume ca se va prezenta si dansul la Casa Poporului unde va avea loc confruntarea , atunci va fi un circ total.

Se pare ca Geoana nu a avut nimic de obiectat si ca ar fi acceptat ca

intalnirea celor 3 sa se transforme in intalnirea celor 6.

De ce Antonescu si Basescu nu au acceptat sa se intalneasca si cu Oprescu, Vadim si Becali nu inteleg. Macar pe Oprescu sa il fi acceptat

Ce asteptari am de la aceste alegeri?

Sper ca Basescu sa nu intre in turul 2.

Sper ca Basescu sa nu adune mai mult de 15-17 % din voturile exprimate.

Sper sa nu existe fraude sau tentative de fraude.

Sper ca peste 65 % din cetatenii cu drept de vot sa isi exercite acest drept

Asa sunt eu optimista.  🙂

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

No Responses “Va fi sau nu va fi MAREA mica confruntare”

  1. 20 noiembrie 2009 at 15:08

    Se pare ca va fi circ! Macar cu atat sa ne alegem. Cu putin show.

Lasă un răspuns


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function giornalismo_related_stories() in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php:58 Stack trace: #0 /home3/cristihaicase/public_html/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /home3/cristihaicase/public_html/wp-blog-header.php(19): require_once('/home3/cristiha...') #2 /home3/cristihaicase/public_html/index.php(17): require('/home3/cristiha...') #3 {main} thrown in /home3/cristihaicase/public_html/wp-content/themes/giornalismo/single.php on line 58